Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Peach (16mg / Janty)

 1. #1

  Peach (16mg / Janty)

  Peach

  Valmistaja: Ei ilmoitettu
  Hinta ostohetkellä: 7.95€ (10ml)
  Ostopaikka: http://www.jantyshop.com/
  Nikotiinipitoisuus: 16mg (High)
  PG / VG: PG
  Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

  Pidän tuoreen ja purkitetun persikan mausta ja vaikka Peach e-neste näitä hieman muistuttaakin niin jostain syystä maku on mielestäni jopa epämiellyttävä. Saatan vain kuvitella mutta mielestäni neste on väriltään hieman persikan väriä muistuttavaa, enemmän oranssia kuin perinteistä vaaleankellertävää. Pullosta lähtevä haju on jotakuinkin karkkipersikan ja pahvin yhdistelmä.

  Maku on samankaltainen kuin Haribon Persikka-karkeissa mutta tässä persikan maku on vaisu, pahvinen, ikäänkuin kuivattu persikka mutta laimennettuna. Usein valitan että maku on liian makea mutta tässä taas makeutta voisi olla enemmänkin. Mistään raikkaan hedelmäisestä mausta ei siis voi puhua. Olen koittanut käyttää tätä aamun ensimmäisenä höyrynä, koittanut käyttää pitempiä aikoja, koittanut eri laitteissa jne. mutta tulos on aina sama, ei vain sovi minulle. Jos todella pidät persikan mausta niin kai tätä voi kokeilla mutta muuten suosittelen säästämään rahasi.

  16mg vahvuiselle nesteelle kurkkutuntuma on todella vaisu, höyryä toisaalta taas syntyy reilusti. Mainita voisin myös sen että Janty:n pullotetut e-nesteet toimitetaan edelleen ilman mitään varoitustekstejä tai lapsiturvallista korkkia. Etiketti ei ole muutenkaan erityisen vakuuttavan näköinen.

  Arvosana: 5 / 10


   
   
 2. #2
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  09/2009
  Viestit
  160

  Vs: Peach (16mg / Janty)

  Jantyn etiketit ovat kieltämättä huonoa laatua. Ainakin taskun pohjalla etiketin tekstit kuluvat tosi helposti pois (tosi kiusallista ainakin vahvuudessa!). Ne paremmalla painatuksella tehdyt etiketit ovat taas liiman osalta niin huonoja, että osa repsottaa jo uutenakin hieman. Lapsiturvallisen korkin puute ihmetyttää etenkin kun Janty ei ole halvimpia tuotteita.

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut (eS)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •