Tulokset 1 - 5 / 5

Aihe: Kuuba

 1. #1
  Höyrykonkari Jarno's Avatar

  Liittynyt
  06/2012
  Sijainti
  Espoon Erityistalousalue
  Viestit
  373

  Kuuba

  Sain viimeinkin potkittua itseäni perseeseen ja olen lähdössä Kuubaan vilkaisemaan paikallista meininkiä ennenkuin Fidel ja Raoul potkaisevat tyhjää ja jenkkipellet pilaavat pilaavat maan, kuten koko muun Karibian (tämä siis ei ole poliittinen kommentti vaan mielipiteeni jenkkien massaturismin vaikutuksesta paikallisiin oloihin).


  Nyt mietityttää, että mikä on kyseisen maan viranomaisten mielipide höyryttelystä, eli voinko rauhassa ottaa mukaani höyryttelyvehkeet (ja nesteet) vai takavarikoiko tulli ne samantien ja heittävät mut muutamaksi vuodeksi työleirille? (joo ... kokemushan se olis sekin)


  Eli onko kellään kokemusta/varmaa tietoa Kuuban viranomaisten suhtautumisesta höyryttimiin?

   
   
 2. #2
  Cuba and Electronic Cigarettes - Cayo Largo Forum - TripAdvisor
  Canada to Cuba-- Ejuice And Ecig + Airport

  Googlesta löytynee vielä lisää tietoa noiden lisäksi mikäli nuo eivät vastaa kysymykseen.
  Add a drop of lavender to your milk, leave town with an orange, and pretend you're laughing at it.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  12/2011
  Viestit
  146
  Vaihda sanan jenkki tilalle mikä tahansa kansallisuus niin olisit ongelmissa viraston kanssa.

   
   
 4. #4
  Höyrykonkari Jarno's Avatar

  Liittynyt
  06/2012
  Sijainti
  Espoon Erityistalousalue
  Viestit
  373
  Thanks. Tuon ensimmäisen löysin itsekin googlettamalla, mutta kun se oli vain "yksittäistapaus" (joita ei tietenkään lasketa, kun kyse on höyryttelystä ), ajattelin yrittää saada lisäinformaatiota. En ymmärrä miten tuo e-cigarette-forumin juttu oli päässyt silmien ohi.

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari Jarno's Avatar

  Liittynyt
  06/2012
  Sijainti
  Espoon Erityistalousalue
  Viestit
  373
  Juuri Kuubasta palanneena (ja ... ottiatotanoin ... about 32 tuntia sitten Länsi-Kuuban vuoristossa heränneenä ... sorry mahdolliset kirotusviheet) pitänee tehdä pikainen yhteenveto:

  1. Maahantuonti: ei ongelmia. Nesteet (epämääräisiä DIY-litkupulloja) ja laitteet (eGoTwist+bogetankki riippui kaulassa) selvästi tullissa esillä, eikä ketään kiinnostanut pätkääkään.
  2. Paikallisten suhtautuminen: Joitakin uteliaita, joille selostin 20:n sanan epsanjantaidollani: "cigar electronico, bateria, nicotina, vapor" (elekielellä höystettynä) ja reaktiot vaihtelivat epäuskoisesta päänpyörittelystä peukku ylös-eleisiin. Täysin lande-pöndellä yks kaveri tajus idean heti toteamalla: "aah ... no fumar".

  Yksi paikallinenkin höyryttelijä löytyi: joku jenkkiserkku/kanukkituristi/kukalie oli antanu beach resortin (joo piti sellasessakin viettää 2 päivää) "viihde" (hyiv*ttumitäpaskaa)-vastaavalle eGo-CE4-kombon. Kaveri valitteli, kun Kuubassa ei ole nesteitä. Yritin selittää, miten liottaa tupakanlehtiä propyleeniglykolissa. En tiedä menikö perille. Ainakin kaverilla pitäs olla saatavilla savukoneiden propyleeniglykolia ja tupakanlehdistähän Kuubassa ei ole puutetta.

  Huono puoli höyryttelyn suhteen oli, että missä tahansa paikassa, jossa voi yks turisti käydä kerran viikossa, oli tietty tupakointikielto sisätiloissa, koska se viikottainen turisti on tietysti joku kukkahattu-kanukki, eikä sen mieltä saa pahoittaa. Ja kun paikallisten (ja kukkahattu-kanukin) tietous höyryttelystä on nollassa, pidin suosiolla nollatoleranssilinjan tällaisissa paikoissa.

  OT: Kuuba on hieno maa. Kannattaa käydä vielä nyt kun siellä on jäljellä jotain alkuperäistä ... siis kunhan ei ota sitä isojen matkatoimistojen Havanna-Varadero-peruspakettia, jossa jää oikea Kuuba (mm siellä landella) täysin näkemättä.

   
   
Keskustelu Terveys-, lakiasiat, uutisointi ja matkustus

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •