Sivu 1 / 42 1234511 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 822

Aihe: Kiinan Nemesis

 1. #1

  Kiinan Nemesis

  Ensimmäiset kappaleet FT:n kiinanemeä taitavat olla pikkuhiljaa ostajillaan ja kiinnostusta tuntuu löytyvän sen verran että laitetaan oma ketju kasaan tälle.

  Lainaus Alkuperäinen postaaja DaMulQ Näytä viesti
  Ja tuohon ylempään vastaten: Ei ainakaan suoristuskyvyn takia. Nyt mennään sopivan pienillä dropeilla, mittaus suoritettu tänään puffilta saapuneella AW 18490 akulla. VDrop 0,17V @ 0,9 Ohms.
  http://imageshack.us/a/img17/5133/1g3x.th.jpg http://imageshack.us/a/img27/7052/vuqc.th.jpg http://imageshack.us/a/img600/4750/0mgl.th.jpg http://imageshack.us/a/img856/6707/y7wi.th.jpg

  Putkelle ei muuta tehty, kun putsattu/pesty palikat.
  Ilmeisesti sama laitos kuin HCigarilta vedetyt kimpat?

  Omat mietteet:

  Hyvän näköinen kampes päältäpäin. Kierteet rullaa miten kierteet rullaa ja kaikki luvatut ominaisuudet löytyy ja toimii. AFC:stä pohjanamiskaan. AFC tosiaan helvetin tiukka ettei ainakaan vahingossa tule pyörimään. Aukiruuvaillessa huomasin että laitos oli sisältä kohtuu paskainen. Varsinkin napin puoli. Kylvettämään pääs heti kättelyssä.

  Viimeistely on ihan ok. Ainoa paikka mitä tarttee alkaa hioskelemaan on luutavasti topcapin pohja. Kierteet jättäny pienen terävän reunuksen siihen. Ei mitään silmiinpistävän hienoa, mutta eipä ole varaa valittaakkaan. Lukkorenkaassa on luultavasti postissa tullut pieni dentti mutta ei haittaa mitenkään käyttöä. Napin seassa oli tosiaankin mahoton määrä pikkupaskaa. Puhistuksen jälkeen ei rohise ja alan ymmärtää mitä se kuuluisa kermainen nappi oikein on. Pikkuisen offcenterinä painettaessa vastustaa mutta pitäs kuulemma ajautua sisään.

  Albumissa kuvat suoraan lootasta otettuna. Koitin salamoida osan jos se paska sieltä kierteistä/napista näkyisi.
  Nemmy - Imgur

  Logot likaisia myös. Hammasharja + saippuavesi niin alkaa näyttää oikealta (mustemmalta).

  Napsakasti myös tuntuu iskevän laitos.

  Laittelen lisää kuvia myöhemmin tuosta putsatusta vehkeestä.
  Viimeksi muokannut morningvoid; 03.10.13 kello 20:26.

   
   
 2. #2
  Höyrypää Onchu's Avatar

  Liittynyt
  03/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  608
  Wow... Sehän on täysi kopio! Oon kyllä ällikällä lyöty.

   
   
 3. #3
  Hieno on, näyttää kyllä ihan 1:1 kopsulta
  Sekalaisia laatikoita ja jotain putkia varustettuna atoilla

   
   
 4. #4
  Höyrypää MikaMM's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Jyväskylä
  Viestit
  874
  VOI VITTU!!! Vituttaa tällaiset saatanan Kiina-väärennökset!!!

  En yhtään ihmettele, että rupeaa modaajat laittamaan sorvejaan myyntiin!

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari Ällistysmies's Avatar

  Liittynyt
  06/2013
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  216
  Sä oot ymmärtäny väärin... Kato ku kaikilla ei ole rahaa/mahdollisuutta/se on yhtä hyvä/modaajat on mulkkuja/joku muu perustelu. Kiinalaiset on vähän niinku Robin Hoodeja, hyvällä asialla.

   
   
 6. #6
  Höyrykone

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  helsinki
  Viestit
  6,044
  On se kumma kun jotkut modaajat on sanonut että kloonit on vaan hyödyttänyt heidän kaupankäyntiään. Kyllä ne listat täyttyy samaan tahtiin ja joutuu hakkaa f5:sta vaikka näitä kopsuja tulee kiinanmaalta.

   
   
 7. #7
  Höyrykonkari HerttuaAnkka's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vaasa
  Viestit
  318
  Kloonisodalle on oma ketjukin jo nykyään. Menkää sinne jos haluatte vääntää taas kerran.

  Jätetään tämä ketju nyt ihan vain tälle laitteelle.
  -Ei hätää! Kun ankalta menee järki, sen voi hakea Kuusta pullossa.

   
   
 8. #8
  Höyrypää MikaMM's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Jyväskylä
  Viestit
  874
  Lainaus Alkuperäinen postaaja larma Näytä viesti
  On se kumma kun jotkut modaajat on sanonut että kloonit on vaan hyödyttänyt heidän kaupankäyntiään. Kyllä ne listat täyttyy samaan tahtiin ja joutuu hakkaa f5:sta vaikka näitä kopsuja tulee kiinanmaalta.
  Totta tuokin, mutta ne ovatkin olleet juuri klooneja, jotka eivät ole olleet lähelläkään alkuperäisen modin laatua. Nämä 1:1 kopiot tuskin lisäävät modaajien myyntiä, kun tuntuvat olevan vähintään lähes yhtä laadukkaita kuin alkuperäiset.

  E:
  Lainaus Alkuperäinen postaaja HerttuaAnkka Näytä viesti
  Kloonisodalle on oma ketjukin jo nykyään. Menkää sinne jos haluatte vääntää taas kerran.

  Jätetään tämä ketju nyt ihan vain tälle laitteelle.
  Jep! Näin teemme!

   
   
 9. #9


  Puunattuna (selvä ero kaiverruksessa) putki tässä.

  Iglu otti näppärästi kiinni

  Nappi ollut nyt testatessa vähän kranttu kun ei ihan offcenter oo painallus. Kuulemma delriniä hinkkaamalla pitäs korjaantua mutta katotaan miten tuo asettuu käytössä.

   
   
 10. #10
  nyt on protank 2 tankillisen verran ollut käytössä

  laatikosta ulos ottaessa vähän katselin ja kiertelin osia ja kierteet on kyllä hyvät, nappia painelin ja tuntui karhealta ja paskainen se oli varsinkin lukitusrenkaan kierteet.

  mitä tein:
  Saman tien ennen kuin koitin annoin hammastahna hammasharjaa kunnolla koko laitteelle ja vähän jotain pientä jäi lukitusrenkaaseen mutta kyllä pyörii kiitettävästi nyt aluksi oli kyllä niin karhea että huhhuh : D

  nappi: nappia katsellessa isompi jousi ei ainakaan boxista ulos otettuna ollut tuolla "delrin brass" osan syvänteessä, vaihdoin top capin ja napin ruuvien paikkaa.

  tulittaa kyllä hyvin ja en olisi uskonut että nappi tulisi näin hyväksi ja miellyttäväksi käyttää, varsinkin kun uskoin etten ikinä tulisi tykkäämään tai oppimaan käyttämään pohjanapillista modia, mutta heti kun koitin niin wtf faith in pohjanapilliset modit has been restored : D tämä on toinen pohjanapillinen modi, ensimmäinen oli sentinel clone ja oli kyllä hankala saada hyvää otetta tai mitn vastaavaa että olisi miellyttävä käyttää.

  ei kyllä mitn pahaa sanottavaa tästä ole paitsi nappi ei ihan reunoilta painaessa ole hyvä mutta en sieltä sitä painelekkaan, lukitusrengas tuntuu/tuntui halvalta/huonolta pääosin sen takia koska ohut ja kevyt : ) ja hammastahna hammasharja comboa suosittelen ellei jopa pakollinen : )

  jos joku tulee kysymään että mikä modi kannattaisi ostaa niin sanon että aito nemesis mod by atmomixani jos rahaa riittää/haluaa laittaa ja on valmis odottamaan saatavuutta tai etsiä käytettyä. jos joskus itse ostan kalliimman modin niin tämä olisi kyllä nyt se 1 vaihtoehto.

  menee kyllä top käyttöön näillä näkymin tämä laitos ja pienin 18650 koossa oleva putki mitä itseltä löytyy.annan 9/10 kaikessa kokonaisuudessaan. se että sain tämän 23€ postitettuna on avain uskomatonta, en usko että tähän hintaan voisin saada mitään parempaa.

  vielä loppuun propsit aidolle nemesikselle ja myös näille kiinan pojille. vaikka monet vihaa näitä kopioita ja 1:1 tehty on rumaa niin ainakin itselle joka ihmettelee näitä high-end modien hintoja ja pidän niitä ryöstönä kun miettii että näissä mekaanisissa on pari putken palaa 2 ruuvia pari jousta ja muovia. suunnittelu, testit promot ja viimeistelyt sun muut on kyllä rahaa vieviä jotka tietenkin vaikuttaa hintaan mutta harvoin silti itsestä tuntuu että kyllä tämä on sen arvoinen. tämä klooni ei kyllä mielestäni mitään ota pois aidolta nemesikseltä vaan pysyy loppuunmyytynä ja näen tämän ilmaisena mainontana aidolle. tämä klooni sai minut ylistämään aitoa ja pitämään sitä hinnan veroisena. näin voi myös kokeilla halpaa versiota ennen kuin ostaa aidon omien epäilyksien poistamisen/kokeilunvuoksi. tai jos ei vaan halua pistää enempää rahaa. vaikka aidon ostaisikin heti ja ei tykkäisi niin kyllä näistä high-end modeista saa suuren osan omista rahoista takaisin ellei enemmänkin.
  Viimeksi muokannut Mynth; 23.09.13 kello 17:24. Syy: false info

   
   
 11. #11
  Höyrykonkari DaMulQ's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Rauma
  Viestit
  357
  No nyt on pikaset testit otettu, laitan kuvia etc. iltasella kun paremmin aikaa, mutta jänöhävikki oli SUORAAN Fasttechin pussista otettaessa 0,5V 0,7oOhmin kuormaan, samalla 18350 akulla mitattiin swanista samalla H-attyllä 0,35V droppia, joten ei ihan top class, muttei tosiaan huonoimmastakaan päästä. Koneistus on ainakin omassani tosi hyvää, jenkat toimii kaikki pehmeästi ja hyvin, lukitusrenkaassa erityisesti todella hyvät jenkat, ei ikinä uskoisi 25€putkeksi Viimestelykin on oikeasti hyvän näköinen harjattu, ei mikään suoraan sorvista laatikkoon.

  Edit. Oma nappi on kanssa hiukan vastahakoinen jos painaa reunalta, puran ja ''sisäänajan'' sen hiomapaperilla samalla kun putsaan kaikki ja suoritan uudet hävikki testit.

   
   
 12. #12
  Höyrykonkari k-bar's Avatar

  Liittynyt
  07/2013
  Sijainti
  Helsinki, West-Bronx
  Viestit
  193
  No oletteko jo katsonut soveltuuko tämä luokkaa "drop in":
  Nemesis Magnets | FinnVape - Sähkötupakka- ja nikotiinineste-kauppa
  Saattaa auttaa/petrata napin toimintaa.....

   
   
 13. #13
  Hyvältähän tuo kyllä vaikuttaa, aika moni jo näitä saanutkin
  Sekalaisia laatikoita ja jotain putkia varustettuna atoilla

   
   
 14. #14
  Höyrykonkari DaMulQ's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Rauma
  Viestit
  357
  Lainaus Alkuperäinen postaaja k-bar Näytä viesti
  No oletteko jo katsonut soveltuuko tämä luokkaa "drop in":
  Nemesis Magnets | FinnVape - Sähkötupakka- ja nikotiinineste-kauppa
  Saattaa auttaa/petrata napin toimintaa.....
  En usko että ainakaan itsellä magneetit auttaa,on inan työstöjälkeä napin tapissa ja messinkirinkula sen päällä on aika teräväreunainen, noita kun painaa päittäin, pakkaa tökkimään. Hivasen molemmat kun saa kersat nukkumaan, mutta nyt jo toimii paremmin kun runkannu tota nappia puolisen tuntia, koettaen painella vähän joka suunnasta josta tökkii.

  Edit. Putsauksen ja kevyen hiekkapaperin näytön jälkeen nappi skulaa ilman tökkimisiä. Pelkkää tappia ja messinkirinkulan yläreunaa hiukan pyyhkäsin, delriniin ei tarvetta kajota.
  Viimeksi muokannut DaMulQ; 20.09.13 kello 21:01.

   
   
 15. #15
  Höyryttelijä pato59's Avatar

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  29
  Hyvä putki tuohon hintaan, ei voi valittaa. Aitoon ei nyt ollut rahaa.


  Omaksi tarpeeksi jo.....

   
   
 16. #16
  Höyrykonkari DaMulQ's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Rauma
  Viestit
  357
  Juu onhan tämä hävyttömän hyvä tuohon hintaan, hiukan jos saan droppeja pois vielä, tarttee harkita kannattaako niitä sadan puolentoista putkia niin enää hamstratakkaan..

   
   
 17. #17
  Höyrykonkari DaMulQ's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Rauma
  Viestit
  357
  Ja tuohon ylempään vastaten: Ei ainakaan suoristuskyvyn takia. Nyt mennään sopivan pienillä dropeilla, mittaus suoritettu tänään puffilta saapuneella AW 18490 akulla. VDrop 0,17V @ 0,9 Ohms.


  Putkelle ei muuta tehty, kun putsattu/pesty palikat.

   
   
 18. #18
  No nyt ei tarvitse epäillä kiinantekelettä, ja aidon voi varmaan sivuttaa täysin , sattuikos kenelläkään olemaan aitoa, niin saadaan molemmista vertailua?
  Sekalaisia laatikoita ja jotain putkia varustettuna atoilla

   
   
 19. #19
  Höyrypää

  Liittynyt
  09/2012
  Sijainti
  Jyväskylä
  Viestit
  671
  Oma ei oo lähteny vielä suomeen päin mutta jos se noin hyvin toimii niin jaksaa ootella

   
   
 20. #20
  Mullakin näyttää 24.9 lähtöpäiväksi, odotellaan odotellaan, jos noinkin soiva laite, niin täytyy varmaan toinenkin laittaa tilaukseen
  Sekalaisia laatikoita ja jotain putkia varustettuna atoilla

   
   
Sivu 1 / 42 1234511 ... ViimeinenViimeinen
Keskustelu Kaupalliset akkumodit

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •