Sivu 1 / 4 1234 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 73

Aihe: Ongelmia mekaanisen modin kanssa (k101)

 1. #1

  Ongelmia mekaanisen modin kanssa (k101)

  Ensimmäisen mekaanisen modin hankin ja nyt onkin heti ongelmia. Laitteesta ei lähde tarpeeksi tehoa, vaikka testannut täysillä akuilla ja monilla eri setupeilla. Viimeisin on 1.5ohm setuppi ProTank V2:ssa, eikä höyryä tule nimeksikään. Tiedän ettei näillä samanlaisia löylyjä lähdekään, kuin VV-laitteilla, mutta joku tossa nyt mättää.

  Tuntuu, että voltit tipahtaa sekunnissa nollaan ja laite hiljenee täysin. Testattu 18650 ja 18350 akuilla, jotka toimivat hienosta VMaxissa. Olisiko jollain jotain ideaa?

   
   
 2. #2
  Höyrykone Teppa's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Vuorentausta
  Viestit
  4,071
  Putsaa kierteet ja kontaktit. Kato että napin ruuvi on kireällä. On niin simppeli modi ettei heti tule muuta mieleen. Kyykähdys kyllä kuulostaa huonolta akulta...
  Virtaa: G-Tube, Tesla WYE, ja iStick Pico
  Höyryä: Berzerker RTA, Skyline RTA ja Dvarw MTL

   
   
 3. #3
  Täytyy putsata, vaikka pakasta vedetty laite onkin. Tuota kyllä itsekin ihmettelen, että miten tuollaisessa laitteessa edes vikaa voi olla. Akkuja epäilin itsekin, mutta kun muissa laitteissa toimivat hienosti, niin ei luulisi niistä olevan kyse. Käytössä 4kpl 18650-akkuja ja 6kpl 18350-akkuja.

   
   
 4. #4
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,245
  Mitkä akut sulla on?

   
   
 5. #5
  Höyrykone terokum's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Riihimäki
  Viestit
  3,506
  Komppaan charua ni että mitkäs akut? Itsellä ei trusfiret toimi 1.0ohmin setupeissa vaan kyykkää heri aw akut taas toimii ihan normaalisti.
  Pura se nappi ja putsaa,kierteet puhtaaksi.
  Tämä on kyllä niin pomminvarma laite että paljon ongelmakohtia voi olla

   
   
 6. #6
  18650-akuista yksi on AW IMR 1600mAh ja toinen 2000mAh, kaksi muuta ovat eFestin akkuja. Samanmoinen setti 18350-akuissa. Ei huvittaisi uskoa omaan tumpeluuteen, kun simppeli laite ja vuosia näiden kanssa paininut.

   
   
 7. #7
  Pienemmät ohmit, kokeile ottaa vielä yks kieppi pois. Mitä lankaa käytät?

   
   
 8. #8
  Setuppi oli hieman harhaanjohtava sanavalinta, koska käytössä tehdascoileja. Eikö näiden mekaanisten nyt tulisi kuitenkin toimia viimeistään 1.5ohmisilla?

  Ai niin. Sellainen vielä, että VMaxilla 3.7 voltilla pöhisee aivan eri tavalla, kuin tuolla 101:llä.

   
   
 9. #9
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,245
  Akkujen pitäs olla ihan OK, kunhan ovat kunnossa.
  VMaxiin on vähän tavallaan huono verrata, kun se antaa pulssia, mutta kyllä tolla 1.5ohmilla täyden akun kanssa pitäs semmosta 10W tehoa irti saada, jonka vissiin pitäs ihan suht hyvin riittää tolle porotankille..
  Eipä tossa paljon muuta, kuin koko laite osiin ja putsaa kaikki pinnat, joista sähkön pitäs päästä läpi ja tarkistaa että eristeet on kunnossa, ettei vedä oikoseen.. Akut tai putki ei vissiin kuitenkaan käytössä kuumene vaikka tulittas pidempäänkin?

   
   
 10. #10
  Pitäs toimia.. Outo vika kyllä. Kokeile kiristää tankki hiukan löysemmin voi olla että vetää oikkariin tms?

   
   
 11. #11
  Akut tai putki ei kuumene, vaikka kuinka kiusaisi laitetta. Siinä käy periaatteessa niin, että kun nappia pitää pohjassa, voltit tippuu 3-4sek jälkeen nollaan eikä toimi enää ollenkaan. Tankkia on koitettu kiristää ja löysätä, mutta ei vaikutusta. Testattu myös Boge+DCT-tankilla, mutta täysin sama homma. Täytyy tosiaan vetäistä laite tänään osiin ja tuumailla. Kiitoksia kaikille tähän asti vastanneille

   
   
 12. #12
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,245
  Enemmän kyllä kuullostas akkuvialta ton perusteella, kun kerran alkuun sitä virtaa läpi tulee. Tuo kävis järkeen, jos ois esim. 2.5A suojapiiri akuissa, mutta kun ei ole niin..
  Kovin mystiseltä vaikuttaa.

   
   
 13. #13
  Voisihan sitä vielä testata uuden akun ostoa. Mitäs akkua suosittelisit Akkulasta?

   
   
 14. #14
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,245
  AW:t on aina turvallinen vaihtoehto.

  Edit. Jatketaas vielä sen verran vikadiagnostiikkaa, että mikä laturi sulla mahtaa olla ja mikä on akkujännite kun laturi näyttää täyttä? Auttas myös kovasti, jos saisit akkujännitteen mitattua tulittaessa, eli joko jollain sopivalla rebuildablella yleismittarilla mitaten, tai sitten aton ja putken väliin tulevalla volttinäytöllä.

   
   
 15. #15
  Laturi on perus TR-001. 4.2v näyttääpi yleismittari, kun akut on ladattu täyteen. Valitettavasti mittaria ei löydy modiin ruuvattavaksi asti.

   
   
 16. #16
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  292
  Itsellä oli samanlaista ongelmaa mekaanisen kanssa, mutta korjaantui navan putsaamisella. Karto oli vuotanut nestettä allensa ja loi siihen karton ja navan väliin jonkinnäköisen paskakerroksen. Olet tosin varmaan jo tuon varmistanut...
  En tosin usko, että putken tai akun tarvitsi kuumeta käyttäessä. RSST ja Smok Scar tuntuu käyvän kuumana kovassa käytössä, ei itse putki.

  Itse olen ajellut mekaanista eVic vakioakku 18650 2600mAh Samsungilla sekä 18350 eFest sekä Samsung akulla. Kaikki tuntuu toimivan aivan samanlailla ollessaan täysiä.

   
   
 17. #17
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,245
  Missä päin asustelet?
  Ajattelin vaan, että varmaan lähistöltä vois löytyä joku höyrypää, jolta tankki-, tai ECD-mittari löytys. Sillä sais kuitenkin aika hyvin tarkistettua tuleeko sitä jännitettä läpi ja kuinka paljon.
  Hieman kuitenkin turhaa hommata uusia akkuja, kun ei ole varmaa tietoa auttaako se.. Toi sun laturi tosin on nykypäivän mittapuussa melko kurja ja voi olla, että ei lataa niitä kunnolla täyteen (akku voi olla kapasiteetiltaan vajaa, vaikka volttien mukaan täyttä näyttäskin) tai lyhentää niiden käyttöikää..

   
   
 18. #18
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,245
  @harr1: Akun tai putken nimenomaan ei kuulu lämmetä käytössä, jos kaikki on kunnossa.

   
   
 19. #19
  Vaasassa asustelen, joten heikkoa voi olla kanssahöyryttäjien tila Täytyy nyt putsata tuo ja lyödä kaappiin keräämään pölyä, jos ei rupea toimimaan. Ei jaksa kovin isoja urheilusuorituksia tehdä, kun vain 25€ maksoi. Jatketaan VMaxilla, jos tuosta ei kapistusta saa.

   
   
 20. #20
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,245
  Jos mielenkiintoa riittää, niin huutele tuossa ketjussa, josko Vaasasta sattuis joku mittarin omaava löytymään: http://www.e-savuke.com/vb/laitteet/...ka-pettaa.html

   
   
Sivu 1 / 4 1234 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Kaupalliset akkumodit

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •