Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: 5 eri Easy-nestettä (Dekang)

 1. #1
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Tre
  Viestit
  2

  5 eri Easy-nestettä (Dekang)

  Valmistaja: Dekang
  Ostopaikka: Easy-ELiquid
  Hinta ostohetkellä: 3,20 € (10 ml)
  Nikotiinipitoisuus: 24 mg/ml
  Pohja: PG
  Arvosteluasteikko: 1-10
  Maut: Vanilja, Cappuccino, RY4, USA Mix & Mustikka
  Laitteisto: E-Power 18650, 510 LR, drip tip


  Dodiin, nyt kun tuli rekisteröidyttyä tänne viimeinkin, niin aattelin näin esittelynä heittää arvostelun viimeisimmistä litkuista mitä on tullut. Elikkä siis, kesäkuussa aloitin höyryttelyn 510-T setillä, tupakin lopettaminen ei sillä oikein onnistunut. Kuukausi takaisin tilasin E-Powerin ja sillä jäikin sitten rööki taa heti, nyt 27 päivää ilman. Nesteitä tullut käytettyä jos mitäkin, kokemuksia neljästä eri kaupasta ja muutamasta eri valmistajasta, pääasiassa Dekangin ja Freedom Smoke USAn nesteitä tullut höyryteltyä. Peleonilta on jo lähtenyt seuraava tilaus, eli niitä arvostelen sitten aikanaan. Tässä nyt eka yritelmä arvostelusta.

  Vanilja
  Neste tumman punkun väristä, tuoksu selvästi vaniljainen. Maku ei niin vahvasti vaniljainen kuin tuoksu, yllättävän mieto verrattuna aiempaan Freedom Smoke USAn vaniljanesteeseen. Melko mitäänsanomaton suorastaan. Enemmänkin maistuu makeus kuin vanilja. Kurkkutuntuma heikohko, höyryntuotto kohtalainen. Ei sinänsä mitään huonoa tässä nesteessä, mutta ei mitään niin hyvääkään.

  Maku: 3/10
  Kurkkutuntuma: 4/10
  Höyryntuotto:7/10
  Arvosana 5  Cappuccino
  Neste viinitermein jatkaen roseviinin väristä. Tuoksuu samalta kuin roskiin heitetty suodatinpussi täynnä puruja. Maku melko pistävä, hieman kuin poltettu kahvi. Ei ole makeaa, kyllä tästä selvästi cappucinon tunnistaa. Kurkkutuntuma ja höyryntuotto hyvät. Ei ihan jatkuvaan käyttöön, mutta koneella töitä tehdessä ei rupea niin äkkiä tekemään mieli kahville ja tupakille. Hyvä neste.

  Maku: 8/10
  Kurkkutuntuma: 8/10
  Höyryntuotto:8/10
  Arvosana 8  RY4
  Neste hieman punertavan valkkarin väristä. Tuoksuu pähkinäiseltä makukahvilta. Maku melko kuiva, ei niin toffeemainen ja makea kuin FSUSAn ja aiemmat maistamani Dekangin RY4:t. Vähän kuin olisi sekoitettu tupakka- ja kahvimakuja. Hieman harmittaa puuttuva toffeen maku. Kurkkutuntuma hyvä, höyryntuotto kohtalainen. Ei paras RY4 mitä olen maistanut, mutta hyvä jatkuvaan käyttöön, juurikin makeuden puutteen vuoksi.

  Maku:8/10
  Kurkkutuntuma: 8/10
  Höyryntuotto:7/10
  Arvosana 8-  USA Mix
  Neste väriltään sama punertava valkkari kuin RY4. Tuoksu epämääräinen, karvasmantelinen. Maultaan perustupakkaneste. Kuivaa, ei tupakan, mutta ei tuhkakupinkaan makuista. Höyryntuotto kiitettävä, hyvä kurkkutuntuma. Ihan hyvä perusneste. Tupakkimaut maistuivat paremmilta kun oli vasta lopettanut röökin, nykyään höyryttelee kyllä muita makuja mieluummin. Samanmakuista kuin aiemmat USA Mixit. Soveltuu hyvin kahvin kanssa tai herkuttellessa jollain makealla.

  Maku:6/10
  Kurkkutuntuma: 8/10
  Höyryntuotto:9/10
  Arvosana 8  Mustikka
  Neste valkkarin väristä. Tuoksu päivänselvästi makea karkkimustikka, vähän kuin Pez tai vastaava. Maku vastaa tuoksua, karkkimustikka. Maku vähemmän makea kuin tuoksu antoi odottaa, vähän hapan. Melkein kuin pensasmustikkaa söisi, karkkimustikan sivumaulla. Maku ei kuitenkaan ole vahvasti esanssinen, vaan melko luonnollinen. Voisi verrata myös makeutettuun mustikkamehuun. Mustikkaisempaa kuin jotkut mehukeitot. Höyryntuotto ihan hyvä, kurkkutuntuma kiitettävä. Tämä neste räjäytti pankin, seuraavaan tilaukseen 30 ml tai desi.

  Maku:10/10
  Kurkkutuntuma: 9/10
  Höyryntuotto:8/10
  Arvosana 9+  Kaupasta voisin vielä sanoa, etten ole uudestaan käyttämässä. Toimituksessa kesti yli kaksi viikkoa, yhteensä kesti päivän vajaa kolme viikkoa tilauksesta. Kiinastakin saisi nopeammin. Toimituksen keston takia piti yli viikko mennä ilman nesteitä, ja olinkin lähellä sortua takaisin analogisiin. Useista tiedusteluista huolimatta seurantanumeroa ei toimitettu. Ensimmäisen kolmen tiedustelun (~viikko lähetyksestä) jälkeen vastattiin vain, että paketti on lähetetty. Seuraavan viikon aikana laitoin liki päivittäin pyyntöjä seurantanumerosta. Vasta uhkailtuani haukkua liikettä kaikilla mahdollisilla foorumeilla asiakaspalvelun puutteesta vastattiin etteivät saa seurantanumeroa selville muuton takia. Jos olisivat ensimmäiseen tiedusteluun vastanneet näin ei ongelmaa olisi syntynytkään. Nyt oli koko ajan takaraivossa fiilis, että nyt kustaan silmään. Paska maku jäi Easy-ELiquidista suuhun, en siis suosittele liikettä kenellekään, vaikka nesteet kohtuuhintaisia ovatkin. Mieluummin velholta kalliimmalla...

   
   
 2. #2
  HöyryPoliisi luuponen's Avatar

  Liittynyt
  03/2010
  Sijainti
  Steamland Yard
  Viestit
  3,620

  Vs: 5 eri Easy-nestettä (Dekang)

  Hyvä arvostelu, kiitos myös laajemmista kommenteista kauppaa koskien.

  Palautetta : "Eli Luuponenhan sun käyttäjänimi oli/on millä f....ing ilveellä voit väittää noin oikeesti tekisi mieleni itse vääntää jostain paikasta eli korjaa virheesi ja myönnä että olet väärässä.
  "

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •