Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: Peleon Ananas/Pineapple 11mg

 1. #1
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pori
  Viestit
  239

  Peleon Ananas/Pineapple 11mg

  Ostopaikka: Peleon
  Hinta ostohetkellä: 10 slotyä eli noin 2,30 €
  Pakkaus: 10 ml tippapullo
  PG
  Valmistaja: Dekang
  Testattu: eGo-T LR B


  Elikä testissä hyvin samantyylinen neste kuin tuo pelen Orange. Nesteen haju on mieto, mutta selkeä ananaksen tuoksu on aistittavissa. Väriltään neste on hyvin vaalean keltainen, lähes kirkas.

  Ensivaikutelma oli hieman mitäänsanomaton, vielä miedompi kuin Orangessa. Hetken höyryttelyn jälkeen maku alkoi kuitenkin irtoamaan ja LR atolla sain maun oikein mukavasti lopulta esiin. Maku on mielestäni hyvin lähellä tuoretta ananasta, tästä suuri plussa. Tähän mennessä vähiten keinotekoisen makuinen neste mitä olen maistellut. Itse en ole suuri ananaksen ystävä mutta höyrynä maku toimii oikein hyvin. Maku ei myöskään ole liian makea, hyvin jaksoin töissä vedellä tätä koko yön, ja nyt herättyänikin maistuu edelleen.

  Kurkkutuntuma on kuten appelsiinillakin, tuntuu että siitä jää hieman jotain puuttumaan. Höyryntuotto on kuitenkin hyvällä mallilla.

  Kouluarvosanaa en aio tälle antaa, koska en osaa, en tiedä miksi. Suosittelen kuitenkin kaikille mikäli pitää hedelmän makuisista nesteistä. Ihan jo senkin takia että maku on hyvin aito ja kokeilemisen arvoinen. Ja todellakin halpaa kuin makkara, näissä Peleonin nesteissä on hinta/laatu suhde Laudaturin tasolla. Lisäilkää ja huudelkaa mikäli unohdin jotain olennaista, ihan sellanen kutina.  Savutta ry jäsen #0024

   
   
 2. #2
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  09/2011
  Viestit
  73

  Vs: Peleon Ananas/Pineapple 11mg

  Hemmetti kun menin poistamaan ananaksen tilauksesta, piti 1 kahdeksasta saada pois ja ananas vaikutti jotenkin epämieluisimmalta. Tän arvostelun lukeneena laitan sitä sitten seuraavaan tilaukseen.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pori
  Viestit
  239

  Vs: Peleon Ananas/Pineapple 11mg

  Menneenä yönä testissä oli samplena tullut 24mg Mango, siitä en tee arvostelua koska oli aivan liian tuhtia kamaa meikäläiselle. Sen verran sanon että maku oli lupaava.  Savutta ry jäsen #0024

   
   
 4. #4

  Vs: Peleon Ananas/Pineapple 11mg

  Taidanpa laittaa seuraavaan tilaukseen kans ananaksen.

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •