Moro vaan kaikille!

En aivan uusi höyryttelijä ole, mutta esittäydyn nyt kuitenkin täällä kun en parempaakaan threadia löytänyt. Foorumia olen satunnaisesti lueskellut, mutta nyt päätin tosiaan regata sisään.

Tosiaan reilut puolitoista vuotta höyrytellyt ja sitä ennen 15 vuotta tuli vedettyä syöpäkääryleitä. Höyryttelyn aloittelin Libertyn Ego setillä josta eri laitteiden jälkeen ole siirtynyt käyttämään pääasiassa VV/VW-modeja.

Nyt sitten käytössä I-taste SVD ja Vamo. Atoina käytössä AGA-T2 ja Smokin RSST sekä satunnaisesti drippailuun 510 tai 306 atot. Igo-L löytyy myös, mutta siihen en ole saanut vielä värkättyä toimivaa setuppia, meinaa vain dry hittiä pukata.. Eikä kyllä ole paljon aikaa jaksanut käyttää opetteluun tai testailuun kun meshi vehkeet tuntuu niin hyvin toimivan.

Melkein tuntuu, että tästä alkaa tulla harrastus kun jatkuvasti pitää uusia laitteita tutkailla ja nyt on ensimmäinen mekaaninenkin tulossa (Gus). Eikä kyllä rahan meno tunnu loppuvankaan kun Diablo himoittaisi, mutta pitänee ensin tuota Gussia testailla ennen kuin mitään uutta tilaa

-ktva

Edit: Huomasinkin, että tuollahan ensimmäisenä oli esittely ketju. My bad.. Mode voisi tämän siirtää sinne jatkoksi.