Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Höyryä ja Eskimoa

 1. #1

  Höyryä ja Eskimoa

  Iltaa kaikille. Ajattelin nyt, että purkaisin tänne kaikki päässä liikkuvat asiat, höyryttelyyn liittyen ja muita arkiaskareita ehkäpä

  Aloitetaanpas:

  Poltin pari vuotta tupakkaa syystä että halusin ns. rentoutumishetken arjen keskelle, että voi rauhoittua ja näin edespäin, savutellessa ja drinkkiä lipitellen.
  Noh, noin pari ja puoli kuukautta sitten näin höyryttelevän hyypiön Turun keskustassa, Kop kolmion lähistöllä. Heti tuli mieleen, että joskos toi ois sitten se terveellisempi tapa nauttia elämästä mutta kuitenkin niillä "rentoutumistauoilla".

  Joten tein vähän researchia e-höyrykkeestä, ja päädyin tänne heti ensimmäisellä googlauksella. Luin parit langat, ja päätin rekisteröityä. Kyselin apua, ja sitä sain, kiitos avuliaitten&aktiivisten voorumilaisten

  Eka setti oli joku Mr. Chongin geishakuulilla varusteltu tankkiato systeemi, ja kävin läpi Liquan nesteet lähes kokonaan. Ja sitten joku sanoi, että kokelepas tätä ja tätä. Ja nyt ollaan sitten VR:n kentuckyjen lumoissa. FSUSA on overrated!

  -> (JustSmog?) Mr. Chong-höyryke -> eGo Twist+eVod -> Smoktech SID -> Innokin iTaste MVP -> Vamo. Tässä tilausjärjestys suunnilleen.

  Laitteiden puolesta nyt on sitten 2x eGo VV:tä (Twist+V2 Passthru) ja Innokinin iTaste MVP, eRoll, Smokin SID, läjä eVodeja, bogen lr-kartoja, iClear 16 ja 30, drip atoja, laturia, akkuja 18650, Smokin RDA. Pistin tänään myös tilaukseen Smokin VV Gripperin ja Smokin Tumbler Tankin. Saa nährä millasta sieltä sitten tulee, päivitellään sitten tänne

  Mitään en kadu, höyry on tehnyt elämästä antoisampaa ilman savua. Toki on tullut seurassa polteltua syöpäkäärylettä kun tarjottu on, ei tippa tapa

  Tässä sitten eka blogiviesti mun osalta. Kertokaa ihmeessä mitä mieltä ootte, mitä pitäs parantaa esim. kirjotuksen ulkoasussa tai vastaavaa. Kuvia lisäilen sitten myös e-savukkeihiin liittyen kun uutta rauta/muovi/alumiinihärpäkettä tulee.

  Keep on vaping!

  - E-skimo


   
   
 2. #2
  Tänään tuli puffilta veipmeiliä. Smokin Gripper VV ja Smokin Tumbler, mukaantulijaisina punainen heleä tippi.

  Smokin Gripper VV on kyllä mukavan pieni VV-modi, mutta nappi on sijoitettu outoon paikkaan - käsi hakee paikkaa ja kierrättää modia käden ympärille kunnes tajuaa että ahaa, tossahan se napuska onkin.

  Smokin Tumbler taas on MAHTAVA clearo! Ei mitään negatiivista. Todella hieno design, tankki imee sisäänsä 3,5 ml juissia ja kurlaamista ei havaittavissa missään kohtaa, imuvastus optimaalinen. Ja mukana tuli vielä 2 vaihtoatoa! Mahtavaa!

  Unohtui adapteri tosin, joten pistin sitten 4 euron tilauksen tulemaan. Pakko saada Tumbleri tohon Gripperiin kiinni.

  Eipä tässä muuta tällä erää, katellaan

  - E-skimo


   
   
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •