Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Hyvä höyrystin etsinnässä...

 1. #1

  Hyvä höyrystin etsinnässä...

  Elikkäs etsinnässä varmatoiminen, helppokäyttöinen ja hyvän höyryntuoton omaava höyrystin.. tällä hetkellä kokemusta lr cartoista dtc tankilla ja ganger protank2:sesta..
  ainakin nuo cartot samalla nesteella tuntuvat antavan kohtudella höyryä mutta on paljon mauttomampaa kuin pro tankilla, joka antaa taas makua mutta tuntuu "hyytyvän" ja kurlaamaan kun enemmän imeskelee... liekköhän tuo kokemuutta vai onko vain liian kovat vaatimukset höyrystimen suhteen..

   
   
 2. #2
  Höyrykone

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Manchesteri
  Viestit
  2,496
  Bogen kartot tankissa tai Kangerin protank tai Kangerin eVod, siinä taitaa olla tän hetken aloittelijaystävällisimmät ja varmatoimisimmat laitteet.

  Protankin "hyytyminen" ja kurlaaminen johtuu siitä että pidempään höyrytellessä ato lämmittää nestettä ja sen viskositeetti pienenee -> kurlaa. Hoitokeinoina a) enemmän makuwickejä tai b) paksumpaa nestettä. Joskus nuo tosin päästää liikaa nestettä wickille muutenkin jolloin hoitokeinona on heilutella tankkia suukappale alaspäin jolloin ylimääräiset nestetipat lentelee pois ja taas tulee hyvät höyryt.

  Itsellä ollut reissukäytössä nyt mini protankkeja noin kuukauden ajan ja nämä toimii kuin vr.n toiletti kun ottaa kaikki makuwickit pois ja käyttää vg-painotteisia nesteitä.

   
   
Keskustelu Aloittelijoiden esittelyt ja kysymykset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •