Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: DSE-901/801 manuaaliakku

 1. #1

  DSE-901/801 manuaaliakku

  DSE-901/801 manuaaliakku

  Valmistaja: Sailebao
  Kotisivu: http://www.slbsmoking.com/
  Ostopaikka: http://www.heaven-gifts.com/
  Hinta ostohetkellä: 6€ / kpl
  Kytkimen tyyppi: Manuaali
  Max. imaisu / Jäähtymisaika: 8sek. / 0sek.
  Akkujen kapasiteetti: 180 / 280 mAh
  Takuu: 6kk

  Sailebao on ilmeisesti kovan kysynnän takia aloittanut manuaalisten versioiden valmistuksen suosituimmista e-Savukkeistaan eli 901:stä ja 801:stä. Samoihin aikoihin myyntiin tuli myös USB-passthrough johdot joiden arvostelun voit lukea [url=http://www.e-savuke.com/forum/äältä[/url]. Arvostelemani, USB-johtojen paranneltu malli oli sekin laadultaan katastrofi ja valitettavasti manuaaliakuissa on samantapaisia oireita.

  Käyn tässä arvostelussa läpi vain eroja manuaali ja automaattiakkujen välillä. Laitteiden koko arvostelun voit lukea [url=http://www.e-savuke.com/forum/äältä[/url]. Arvostelussa on käytetty mattamustia 901 akkuja ja valkoisia 801-akkuja. Manuaaliakut ovat ulkoisesti täsmälleen samannäköisiä kuin alkuperäiset automaattiakut. Ainut ero on varresta törröttävä nappi josta lämmitys käynnistetään. Toinen ero on että automaattiakkujen liitinpäässä oleva reikä on kokonaan sinetöity eli akun läpi ei ilmaa kulje eikä ole pelkoa nesteen joutumisesta akun sisälle.

  Akkujen lataus onnistuu mallien peruslatureilla mutta akun ja laturin väliin täytyy hankkia jatkopala koska manuaaliakkujen nappi ei mahdu laturin sisälle. Jatkopalan hinta on n. 2.50€.

  Akkujen ilmoitettu kapasiteetti on sama kuin automaattiakkujenkin eli 180 mAh (901) ja 280 mAh (801). Sain kuitenkin kummastakin akusta vähemmän henkosia kuin automattisilla. 901-akusta sain 95 ja 801-akusta 125 n. neljän sekunnin imaisua eli n. 30% vähemmän kuin automaateilla.

  Kaikki kuulostaa vielä varsin hyvältä mutta valitettavasti akuissa on kaksi suurta miinusta. Ensimmäinen on akkujen tehottomuus. 901-manuaaliakusta saan huomattavasti heikomman kurkkutuntuman kuin automaattisesta, höyryn määrässä en kuitenkaan huomannut suurta eroa. 801-suoriutui hieman paremmin mutta siinäkin eron huomaa. Ainakin minulle kurkkutuntuma on tärkeää e-savukkeessa joten tämä on iso puute. Molemmissa akuissa on 8 sekunnin katkaisuaika joka kyllä kuulostaa paljolta mutta katkaisu tuli kuitenkin usein vastaan kun koitin pinnistää laitteista edes jonkinlaista kurkkutuntumaa. Varsinaista jäähtymisaikaa ei katkaisun jälkeen ole mutta ledi vilkkuu usean sekunnin ajan. Hieno yksityiskohta on että tämä merkkiledi on eri värinen kuin käyttöledi (901 = sininen - oranssi / 801 = oranssi - vihreä).

  Edellistä vielä suurempi ongelma on USB-johtojakin vaivannut huono laatu. En ole edes käyttänyt akkuja kovin aktiivisesti mutta silti hajonneita akkuja on jo useampi. Yksi 901-akku "kärähti" ladattaessa eikä toimi enää ollenkaan ja yksi 801-akku sekosi ensimmäisen painalluksen jälkeen ja jumittui päälle-asentoon. Viimeisin viallinen 801-akku ei varsinaisesti ole rikki mutta sen nappi on niin matala ja löysä että se luiskahtaa koko ajan akun varren sisälle josta sen joutuu aina kaivamaan takaisin esille. 901-akuissa ei ole ollut ongelmia nappien kanssa ja viimeisimmässä vastaanottamassani 801-akussa tuntuu myös olevan jämäkämpi nappi kuin tuossa viallisessa.

  Aika vaikea kenellekään suositella näitä manuaaliakkuja. Molempien mallien alkuperäiset automaattiversiot ovat kaikin puolin parempia ja tarjolla on parempia manuaalisia e-savukkeita (kokeilemistani Joye510 ja Janty Classic Kissbox). Jos kuitenkin omistat ennestään 901- tai 801-pöllin ja haluat kokeilla manuaalista akkua halvalla niin miksipä ei.

  DSE-901 manuaaliakku: 6 / 10  DSE-801 manuaaliakku: 7 / 10


   
   
 2. #2

  Vs: DSE-901/801 manuaaliakku

  Vähän päivitystä.. Toinenkin DSE-901 akku alkoi vähäisen käytön jälkeen sekoilemaan eikä enää lataudu kunnolla.

   
   
 3. #3

  Vs: DSE-901/801 manuaaliakku

  Sääli kyllä että osa näistä laitteista on tämmöistä sunnuntaikamaa. Itselläni jopa toinen automaattiakku nyt kolmen viikon jälkeen on osoittanut vähän temppuilun merkkejä, mutta ihan vain semmoista pientä, ettei heti aktivoidu tai käy välissä poissa päältä. Itselläni on muuten noissa automaateissakin tuo merkkiledi eri värinen, kun taas BE:n akussa ei ole. Voisin tuosta takuuvaihdosta kysyä vähän, mutta kysynpä tuolla oikeassa osiossa, niin on porukalla helpommin löydettävissä.

   
   
Keskustelu Lisälaite arvostelut (eS)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •