Camel

Valmistaja: Yunnan Dekang Biotechnology
Kotisivu: http://www.yndekang.com/
Hinta ostohetkellä: 2.50€ (10ml)
Ostopaikka: http://www.heaven-gifts.com/ - HUOM! Nikotiinisäännösten tarkennuttua emme suosittele tilaamaan ETA-alueen ulkopuolelta. Katso vaihtoehtoiset Dekang-nesteiden jälleenmyyjät täältä.
Nikotiinipitoisuus: 18mg (High)
PG / VG: PG
Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä
Muita nimiä: Desert hunchback

Camel-pullosta lähtee mieto, ehkä jopa aavistuksen suklainen tupakanpurun tuoksu. Maku ei ole mitenkään erikoinen. Makeahko perus tupakka-e-neste jossa on mukana ripaus toffeeta ja pähkinää, tupakanlehti selvästi pääosassa kuitenkin. Tässä tapauksessa "mitenkään erikoinen" ei ole välttämättä huono asia sillä tämä on parhaimpia oikean tupakan makua muistuttavista e-nesteistä. Tästä huolimatta maku ei todellakaan ole samanlainen kuin oikeaa tupakkaa polttaessa mutta sinne päin päästään.

Kurkkutuntuma on tällä 18mg nesteellä parhaimmillaan/pahimmillaan todella härski ja sitä voisi verrata vaikka punaiseen Venäjä-L&M:ään. Itsehän yleensä pidän voimakkaasta kurkkutuntumasta mutta tämä oli välillä jo liian voimakas. Sanon välillä, koska muutaman imaisun jälkeen kurkkutuntuma tuntuu aina tasoittuvan miedommaksi. Höyryntuottokin on perustasoa, ei mitään valittamista.

Kokonaisuudessaan pidän tästä e-nesteestä ja voin suositella perinteisen tupakan makua etsivälle.

Arvosana: 8 / 10