Tulokset 1 - 5 / 5

Aihe: 510-T suhisee?

 1. #1
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  09/2011
  Viestit
  3

  510-T suhisee?

  Ongelma on kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraavanlainen:

  Vain 4vrk vanha 510-T atomisoijani pitää imettäessä omaan korvaani todella rasittavaa suhinaa, joka kuuluu akun ja atomisoijan välistä. Ääni on epätasainen ja rahiseva, vähän verrattavissa sen "haavaruohon" pitämään ääneen jota lapsoset tykkäävät vinguttaa - ääni on vain tietenkin huomattavasti pienempi. Vanhemmilla 510 atomisoijilla tätä ei esiintynyt, mutta 510-T + 510 akku yhdistelmällä jokin ei tunnu toimivan. Ongelma ilmestyi jo ensimmäisenä iltana sauhutellessa. Onko tämä ominaista tälle mallille vai olisiko asialle kenties tehtävissä jotain? Muuta vikaa ei ole ainakaan tähän mennessä ilmaantunut, vaan olen täysin rakastunut tankkisysteemiin ja sen 'sotkemattomuuteen', mutta tuota ääntä en vain voi sietää.

  Tarkoituksena oli käyttää tämä atomisoija/atomisaattori - tai miksi sitä nyt haluaakin kutsu - loppuun, sitten siirtyä takaisin 510 pariin ja sitten tilata lisää jompaa kumpaa riippuen siitä kumpi nyt tuntuu paremmalta.

  Samaan syssyyn voisi kysyä, että onko muillekin valmistajille ominaista näin makea maku kuin dekangilla on nesteissään? Tai tarkemmin, onko se kovin yleistä? Liberty Flightsin nesteet joita tilailin kuukausi takaperin eivät olleet läheskään näin makeita ja tykästyinkin niihin. Makeus ei ole sinällään negatiivinen ominaisuus, mutta siihen ehti kyllästyä jo parin millilitran jälkeen ja tuota olisi vielä 100ml jäljellä kaiken maailman makuja purkkamaisesta energiajuomasta makunystyröitäni pahoinpitelevään vaniljaan. Ja jos joku sanoo nyt että Liberty Flightsin nesteet ovat dekangin valmistamia, en tule uskomaan enää maku/hajuaistiani!

  Ja tietenkin samaan syssyyn kiitokset SiB77:lle, hänen videilleen ja ylipäätään koko foorumille, mutta pysytääs nyt ketjun aiheessa : )

   
   
 2. #2

  Vs: 510-T suhisee?

  Kokeilepas löysätä 510-atomisaattoria hieman. Kuulostaa hieman siltä, että olet kiertänyt sen vähän liian tiukkaan kiinni, eikä ilma pääse kunnolla atomisaattoriin.

  Noista nesteistä sen verran, että esim. UK-Eliquidin myymät Vermillion River nesteet eivät yleensäottaen ole liian makeita. Ainakin Malibu Pineapple, Hawaijian Pineapple ja Florida Citrus Explosion ovat makeudeltaan omaan makuuni ihan sopivia.
  Jokaiseen sääntöön on olemassa poikkeus, paitsi siihen sääntöön, että jokaiseen sääntöön on poikkeus, se on sikäli poikkeava sääntö - Markus Kajo

   
   
 3. #3
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  09/2011
  Viestit
  3

  Vs: 510-T suhisee?

  Mitenkä voikaan olla, että kun testasin tuota "löysäämistä" viimeksi, ei se tuntunut auttavan ollenkaan. Nyt löysäsin kääntämällä n. 1 millimetrin, ja heti on parempi. Kiitosta tästä, pelastit höyryttelyni ja sait minut tuntemaan itseni täydeksi tolvanaksi - hävettää niin että tekisi mieli poistaa koko ketju. Noh, ei se mitään, pääasia että vika korjaantui näinkin pikaisesti. Tämän kunniaksi kirsikkaa höyryämään

   
   
 4. #4
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  06/2011
  Viestit
  192

  Vs: 510-T suhisee?

  Älähän nyt.. Tästä ketjusta voi olla hyötyä myös jollekkin toiselle jolla on sama ongelma . Btw LF:n nesteet ovat olleet pääsääntöisesti Hansenin (ainakin viime aikoina) .

   
   
 5. #5
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Lahti
  Viestit
  84

  Vs: 510-T suhisee?

  Itselläni on eGo 650 mAh USB-läpivientiakku ja siihen hankin kokeilu mielessä 510-T atomisaattorin ja tankkeja, niitä isompia. Riva 901 atomisaattorien ja vanusuulakkeiden jälkeen tuntuu, että eihän tuosta 510-T:stä saa mitään höyryjä!! Saa imeä posket lommolla, että jotain tulee. Itsekin kokeilin hiukan kiertää atomisaattoria löysemmäksiä. Ei auta. Suurin syy varmaan, että atomisaattorini on tavallinen, ei LR.
  "If you can't buy it, you can make it!"

   
   
Keskustelu Muut peruslaitteet

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •