Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: ECI 700

 1. #1
  JaaGeRMaisTeR
  Vieras

  ECI 700

  ECI 700

  Valmistaja: NC
  Ostopaikka: www.peleon.pl
  Hinta ostohetkellä: n.55€
  Malli: 16340
  Kokonaispituus: Ilman atoa 12cm atolla 18cm
  Kytkimen tyyppi: painonappi
  Akkujen kapasiteetti: 700mAh
  Pakkauksen sisältö:
  1 x laturi USB
  2 x Akut 16340
  1 x eGo-T B
  1 x 10ml nestettä
  2 x B- Tankkia


  Yhteensopivia malleja: 510/eGo

  Tuollanen tuli sitte tilattua näön ja muutaman hauskan asian takia. Hinta ei ollut modista hirveä mutta parempiaki olisi ollut.

  Peleonin pakettia innoissaan repiessä ihmettelin että "miks kenkälaatikossa on termospullo?" No eipä siinä, nykäsin termospullon auki. Kattelin siinä että mitä helv.. tää masiina on pakattu pyöreeseen peltiviritykseen. Ja äkkiä kotia lataamaan pattereita.
  Kotona aloi ihmettelemään että laite painaa alle E-powerin ja on yhtä pitkä ku virvelin vapa. No ei se onneks ollut ku e-powerin mittanen. Tuo laitteen ohuus hämäsi.  Huomasin myös että laitteen saa suoraan johdon nokkaan.. Sopivan kiva yllätys. Säätämään masiinaa. Huomasin että patteri menee väärin päin tuonne.. +napa alas.. Siinä meni taas painiessa aikaa ennen ku tuon tajusi. Ja sitten kaikki asetukset.. Ei hele että alkoi turhauttaa. No homma hoidossa ja höyryttään.. Ei pers.. Mite tää lähtee toimimaan. No niin toinen nappi n. 5sek ja masiina lähtee päälle.. Toinen nappi yllättävästi onnistu resetoimaan kaikki Alkoi usko jo loppumaan...

  Pienen värkkäyksen jälkeen ja tarkoin painettujen nappien jälkeen alkaa tulla sopivaa mentooli höyryä ja homma lähtee rullaamaan. Ihmetyttää miten tuollanen IT-tykin kokonen laite voi painaa varmaan 50g. Höyryttelyn jälkee kattelin montako höyryä tuli imastua.. 7 meni siinä sitten.. Ja ei kun uutta satsia putkeen ja kesken imeskelyn huomasin että ny ei kyllä tule mitään.. Rajotin iski vastaan.. ja taas asetuksia räpläämään... Ei vit.. Ainaki voin sanoa että asetukset menee n. aina aivan päi mettää.. Boottaus tapahtui sitten yllättävästi samasta napista ku resetointi.. ja ***** ******* kaikki uusiks vaan.. no ny onneks toimii.. ja tuohon enää koske..
  Laitteen asetukset on ärsyttävää räpeltää aina tuohon ja rajotin pitää muistaa ottaa pois päältä.. Muuten nakertaa... Lisäksi patterit on aika tehottomat.

  Laite on komeasti krominen (saa myös mustana), saa suojattua jos tahtoo laittaa vaikka taskuun.. Näytöltä voi seurata miten höyryttelee (Patterin varauksen ja Nesteen määrän) ja päälle pois toiminto. Mutta jotain jää kaipaamaan silti..

  Laitteelle annan arvosanaks vain ja ainoastaan:
  6,5/10


   
   
 2. #2
  HöyryPoliisi luuponen's Avatar

  Liittynyt
  03/2010
  Sijainti
  Steamland Yard
  Viestit
  3,620

  Vs: ECI 700

  hieno arvostelu, hyvät kuvat, kiitos tästä. (eipähän tarvi tilata)


  Palautetta : "Eli Luuponenhan sun käyttäjänimi oli/on millä f....ing ilveellä voit väittää noin oikeesti tekisi mieleni itse vääntää jostain paikasta eli korjaa virheesi ja myönnä että olet väärässä.
  "

   
   
 3. #3
  JaaGeRMaisTeR
  Vieras

  Vs: ECI 700

  Lainaus Alkuperäinen postaaja luuponen Näytä viesti
  hieno arvostelu, hyvät kuvat, kiitos tästä. (eipähän tarvi tilata)

  Eikä kannata

   
   
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •