Tulokset 1 - 9 / 9

Aihe: ProVari Mini V2.5 hifistelyä

 1. #1

  ProVari Mini V2.5 hifistelyä

  Tänään tuli postissa Provari Mini V2.5 Satin Silver. Vielä en ole päässyt kokeilemaan, koska akut ovat vielä matkalla. Mistä löytyisi oheisen kuvan kaltainen tankki? Tuo tankki on ilmeisesti Kir Fanisin "Prive-Special tank",mutta niitä on valmistettu vain rajallinen määrä, joten saatavuus lienee aika vaikeaa. Toinen vaihtoehto olisi tuo Killer Pro-V2, mutta hinta on aika huima $78,95. Takoitus olisi saada tuollainen kuvan kaltainen yhtenäisen näköinen kokonaisuus. Siihen auttaisi myös joku väliholkki, esim Hippo, mutta se tuo 10 mm lisäpituutta. Löytyisköhän Suomesta jotain vastaavaa väliholkkia tai tankkia, joka istuisi saumattomasti Provariin? Korjattavat systeemit olen vielä toistaiseksi jättänyt väliin, joten ihan normaalia cartotankkia etsiskelen. Onko joku foorumin rakentelijoista koneistanut itse Provariin saumattomasti sopivia tankkeja?

  Tuli tilattua samalla ensihätään Smokin pyrex lasinen DCT tankki, mutta se ei taida oikein toimia kunnolla Provarin ja Bogen cartojen kanssa, koska alareunassa ei ole minkäänlaisia ilmanottoaukkoja/uria ja Bogen cartossa ei ole laippaa, joka estäisi tankin liikkumisen liian alas. Tosin Dremelillä siiheen saanee sopivat ilmaurat. Innokin Iclear30 on myös maannut pöytälaatikossa. Se toiminee Provarin kanssa, koska kierre on sen verran pitkä, että väliin jää vajaan millin ilmarako. Tankkiehdotuksia (cartotankki)? Tai väliholkkeja, mistä?
  Liitetyt kuvat Liitetyt kuvat
  Viimeksi muokannut Hande; 18.07.13 kello 18:28.

   
   
 2. #2
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,242
  Tosta hommaat Provari conen, niin saat muistaakseni 22mm (kannattaa vielä DD:ltä varmistaa tuon ulkohalkasija) tankit/atot istumaan nätisti nokkaan: http://www.e-savuke.com/vb/myydaan/5...n-plajays.html

   
   
 3. #3
  Kiitos vinkistä! Laitoin tiedustelua tuonne myyntipalstalle.

   
   
 4. #4
  Höyrypää phage4i's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Helsinki,FI
  Viestit
  747
  Ohessa DD:n cone,jonka istutin Kayfun Liten kans pienellä viilauksella,ja hiomapaperilla.. Alunperin leveys oli sama provaris,mut ko.kaiffarista ei saa kontaktiruuvia säädettyä=kontakti kateissa,ni pikkasen piti viilaa,ja hiomapaprua näyttää..

  Provari:Kayfun_Lite.jpg
  Natureg0ing is a must..pd!

   
   
 5. #5
  Lainaus Alkuperäinen postaaja phage4i Näytä viesti
  Ohessa DD:n cone,jonka istutin Kayfun Liten kans pienellä viilauksella,ja hiomapaperilla.. Alunperin leveys oli sama provaris,mut ko.kaiffarista ei saa kontaktiruuvia säädettyä=kontakti kateissa,ni pikkasen piti viilaa,ja hiomapaprua näyttää..
  Upeelta näyttää!

  Juuri tein kaupat DemagDave:n kanssa conesta. Yksi taitaa vielä olla myytävänä tuolla Charun:in laittamassa linkissä. Nyt sitten tankkia hommaamaan. Tuollainen istuisi kuvien perusteella aika kivasti: "Trap-Tank" v2 by Kir Fanis - Gr-Modders

   
   
 6. #6
  No niin, nyt on vähän tarvikkeita tilattu:

  Reference Product Quantity
  -- "Spectrum 2" Cartomizer insert tool-Refilling Drip Tip - color : Black 1
  -- set o rings for Trap-Tank 4
  -- "Trap-Tank" v2 by Kir Fanis - Logo : with Kir Fanis logo on the top cap, type : polished 1
  -- replacement ss screw 1
  -- "Zantos" a special drip for Provari - type : polished 1
  Osaisko joku kertoa, minkä mittainen Bogen carto tuohon tankkiin sopii? Ei ainakaan tuolta Gr-Moddersin sivuilta osunut silmään.

   
   
 7. #7
  Höyrypää phage4i's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Helsinki,FI
  Viestit
  747
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Hande Näytä viesti
  No niin, nyt on vähän tarvikkeita tilattu:  Osaisko joku kertoa, minkä mittainen Bogen carto tuohon tankkiin sopii? Ei ainakaan tuolta Gr-Moddersin sivuilta osunut silmään.
  Vannonmaan en mene mut eiköhän se perus "boge-mitta",40mm ole tuollaseen passeli,näyttää ihan normi 35mm pituselta tankilta ainaki noin kuvan perusteella
  Natureg0ing is a must..pd!

   
   
 8. #8
  Näin itsekin veikkaisin. Täytyypä kysästä DemagDave:lta, kun palaa maisemiin. Hänellä on vissiin 2 kpl noita ko. tankkeja. Ei viittis ihan mutu-tuntumalta tilata cartoja, vaikka eivät kalliita olekaan.

  Tuli sitten tilattua vielä toinenkin samanlainen tankki ja "Aris" drip tip, sekä 2 kpl Provari-ring coneja, joita en tiennyt olevan saatavilla (Visa-kortti huutaa armoa...). Toinen on design: type 1, unpolished ja toinen design: type 2, polished. http://gr-modders.com/shop/en/98-pro...ished/design-1. Jotenkin hämäs, kun siellä sivulla luki ensin, että ei saatavilla, mutta kun valitsi toisen vaihtoehdon, niin sitten löytyi. Saas nähdä koska tulee ja mistäpäin maailmaa...

  ---

  Edit: Bulgariassa näyttäis tuo Gr-modders olevan (sivusto jenkkipalvelimella)
  Viimeksi muokannut Hande; 20.07.13 kello 00:31.

   
   
 9. #9
  Höyrykone symbol's Avatar

  Liittynyt
  07/2013
  Sijainti
  Helsinki, Finland
  Viestit
  1,110
  Provari Mini Satin silver + Kayfun Lite, cone cloud9:stä.

  1075821_10152370928134237_1850460401_n.jpg

   
   
Keskustelu Kaupalliset akkumodit

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •