Tulokset 1 - 8 / 8

Aihe: Camel (18mg)

 1. #1

  Camel (18mg)

  Kai se on tässä jännitellessä ja täristessä tilattuja nesteitä odotellessa kirjoteltava nyt tästä ekasta ja ainokaisesta testatusta e-mehusta jonkinmoinen arvostelu. On tosiaan ensimmäinen kokeiltu, joten voipi suhtautua asianmukaisella kritiikillä ja saatanpa huomauttaa itsekin jotain jälkikäteen tähän vielä.

  Valmistaja: En nopealla vilkaisulla nähnyt tätä mainittavan missään, mutta Vizin mukaan noissa Heaven Giftsin nesteissä näyttäisi olevan aina Yunnan Dekang Biotechnology, joten oletan että se on se.
  Kotisivu: http://www.yndekang.com/
  Hinta ostohetkellä: 2.35€ (10ml)
  Ostopaikka: http://www.heaven-gifts.com/
  Nikotiinipitoisuus: 18mg (High)
  PG / VG: Ei ilmoitettu, olettaisin että PG
  Pakkaus: Muovipullo

  Muistelen joskus poltelleeni Camelia ihan tupakkana ja sillä perusteella tämänkin valkkasin sieltä ensimmäiseksi testattavaksi, että olisi jotain tupakanmakuista. Kuten täälläkin nyt on näkynyt, niin eihän se ihan samalta maistu. Reilun viikon höyryttelyn jälkeen olen kuitenkin rehellisesti sitä mieltä että maistuu paremmalta, eikä tervan makua jää kyllä kaipaamaan. Makua voisi kuvailla aika kuivaksi puun lehtien mauksi, jossa on aavistus sen kaltaista makua, miltä tuoreet tupakanpurut haisevat. Muissa arvosteluissa on mainittu, että monesti nämä ovat edes vähän makeanmakuisia, mutta ei ainakaan hirveästi mielestäni tästä mehusta makeus tule esille. Miinusta omasta puolestani tulee siitä, että karvaisee kurkkua melko voimakkaasti, joskin tämä voi johtua tuosta korkeasta nikotiinipitoisuudestakin. En silti huomannut aloituspaketin mukana tulleesta samanvahvuisesta Marlboro-patruunasta, että se olisi ollut aivan näin karvasta ja ehkä jopa tykkäsin siitä mausta enemmän.

  Höyryntuotosta voisin päivittää ehkä vertauksen vielä myöhemminkin tähän, mutta mielestäni sitä tuli ainakin riittävästi, eli jos muista mauista tulee enempi, niin sitten on vain plussaa Kurkkutuntuma varmaankin selvisi tuosta karvaisukommentista aika hyvin, eli se oli melko voimakas, ainakin silloin kun e-tupakan akku oli täydessä hapessa.

  Kuvaa en nyt jaksa tässä ottaa ja upata, mutta normaali muovinen 10ml tippapullo oli kyseessä ja väri oli kullankeltainen.

  Arvosana: 8 / 10

   
   
 2. #2

  Vs: Camel (18mg)

  Täsmälleen samaa nestettä olen kokeillut ja ainakin kurkkutuntumasta samat fiilikset. Makeutta oli tässäkin mielestäni jonkin verran mutta ilmeisesti se johtuu erilaisesta makuaistista? Kirjoitan kunnon arvostelun vielä jossain vaiheessa..

   
   
 3. #3

  Vs: Camel (18mg)

  En uskaltanut vastata ennen kuin oli vähän kokemusta muista mehuista Pullo on tosiaan tyhjä jo, niin paha höyrystää enää + tuo atomisoija on tosiaan temppuillut puhdistelujen jälkeen, niin voi olla että jäi loppufiilikset jotenkin vähän ereiksi kuin itse tuote oikeasti olikaan. Pysyn kyllä mielipiteessäni, että ei ihan niin makeaa, vaikka kyllä siellä taustalla sellainen ehkä pirteään ensimakuun sulautuva makea häivähdys oli, kunnes tuli tilalle tuo mainittu lehtien/purujen maku ja kurkkutuntuma. Nyt tosin maistelen tässä red bullia, kahvia ja ruyan 4:sta, joten aika makeat on mehut vertailussa kirjoittelen tuosta kahvista ja red bullista varmaan jossain välissä kun vähän aikaa höyrytellyt ja kun kerkiän.

   
   
 4. #4

  Vs: Camel (18mg)

  Joo, ei se nyt niin olennainen seikka ollut eikä ollut tarkoitus epäillä mielipidettäsi Tuo Dekangin kahvi kiinnostaa kovasti. On sitä pitänyt jo tilatakin Janty Cappuccinon "seuraajaksi". Tuo on yksi parhaista kokeilemistani mutta hinta on aika suolainen.

   
   
 5. #5

  Vs: Camel (18mg)

  Joo, makuasioitahan nämä ja sillä onkin yllättävän hankala arvostella. Ainoa minkä voi varmuudella sanoa, niin todella pahanmakuiset nesteet ja vastaavasti todella hyvät. Esimerkiksi tuo Ruyan #4 on kyllä erittäin kelpo kamaa näin ensituntuman pohjalta. Tässähän voi tehdä miniarvostelun jo tuosta BE112:stakin kohta kun tuli tilattua se akku siinä samalla! Ensituntumalta kun äsken testasin, niin olen erittäin yllättynyt, miten voi olla samassa mallissa samasta puljusta noin hyvä atomisoija ja noin kertakaikkisen paska akku onneksi on nuo DSE:t tuolla kaapissa. Mutta testailen pidemmälti ja kirjoitan sitten jonkinlaista arvostelunpoikasta siitäkin.

   
   
 6. #6
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  11/2009
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  98

  Vs: Camel (18mg)

  Tämä on tähän mennessä mieluisin näistä kokeilemistani (ja netmonkeyltä maistamistani) e-nesteistä. Tulee sellainen hieman pähkinäinen kahvinaromi mieleen tätä poltellessa, myös kurkkutuntuma on vähiten "tahmainen", mikä näissä makeammissa nesteissä on itseäni häirinnyt.

  Jotenkin tuntuu, että nämä HG:lta tilatut nesteet on muutenkin riittoisampia. Parilla tipalla saa jo aika pitkän höyryttelyn, vertauskohtana pidän tuota Jantyn ruusunmakuista 11mg (joka muuten on maultaan aika mieluisa tuttavuus), jota tulee polteltua toisinaan jopa tuplamäärä samanmittaiseen höyryttelyyn.

   
   
 7. #7

  Vs: Camel (18mg)

  Höhö, joo, oli tämä vähän turhan karski alkujaan tämä arvostelu. Myönnettäköön silti, että etsin jotain tervan ja tupakanmakuista sekä semmoista lievästi savuisampaa kokonaisuutta kuin tämä, mutta ehdottomasti kelpo nestettä, nyt kun sitä taas uudelleenkin velipoijalta maistelen. Kurkun karvaiseminen oli aika varmasti vain tottumattomuutta e-nesteisiin ja korkean nikotiinipitoisuuden aiheuttamaa. Korjaanpa suoraan alkuperäiseen postaukseen arvosanan, niin ei kenelläkään tupakkamauista pitävälle tule väärä kuva tästä, jos ei jaksa lukea jatkopostauksia

   
   
 8. #8
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  47

  Vs: Camel (18mg)

  Itselläkin alkanut tuo Camel maistuun. Vaikka aluksi oli pettymys. Niin nyt tuntuu parhaalta. Siis olen vasta näitä halpiksia kolunnut (dekang, easy..) mutta tuota röökin makua jotenkin kaipaa.

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •