Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 31

Aihe: Uusi esittäytyy

 1. #1
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  07/2013
  Viestit
  4

  Uusi esittäytyy

  Tilasin tänään1 x eGo-CE4+ Twist XL 1000mAh Joyetech MUSTA vv-mod-aloituspaketti säädettävä 3,2V-4,8V

  Ja nyt mietin kustannuksia

  kuinka usein pitää ostaa varaosia (jos ei oteta huomioon maanantaikappaleita)
  Oletteko ostaneet sen 3kk satsin kerralla, kannattaako ?
  Kuinka paljon olette säästäneet jos ajatellaan kuukausittaisia summia niin kuukaudessa kun käytätte esavuketta

  Kiitos vastauksistanne.
  Eniten pelottaa se että en pääse eroon analogisesta, taidan olla aika pahasti koukussa, onko täällä ihmisiä jotka polttaneet monta kymmentä vuotta?

   
   
 2. #2
  Höyrykone Ignorant's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Mikkeli
  Viestit
  1,238
  Varaosia ehkä riippuen nesteestä ja tähtien asennosta, eli niitä höyrystin osia, noin viikko-> kerran kuussa. Varsinkin kun tuon ce4:ään ei juuri pysty/kannata korjailuja tehdä. Peruspesuja ja huoltoja vaan.
  Toinen akku on hyvä ostaa jossain välissä niin toinen voi olla latauksessa ja toinen käytössä. Harmittaa ne hetket kun kaikki akut on tyhjiä..

  Säästää siinä postikuluissa kun kerralla tilaa enempi nesteitä. 3kk määrä on kuitenkin aika häilyvä käyttäjäkohtainen määrä.
  myöskin alussa kun kokeilee kaikkia erillaisia makuja, tulee tilailtua monesta kaupasta vähän kaikkia makuja.

  Säästänyt? Osa ei säästä ollenkaan
  Omalla kohdalla rahan menoa sähkötupakkatuotteisiin ka siinä 30€/kk. Välillä enempi, välillä saattaa olla ettei tartte ostaa mitään. Laitteet toimii ja hyllyt notkuu nesteitä.

  15 vuotta meni tupakaa aski päivässä ja omalla kohdalla loppui kuin seinään sähköröökin kanssa. Tosin alussa auttoi niksapurkka.
  | DIY Box mods | #008 Diablo | Igo-L | RSST | EVOD |


   
   
 3. #3
  Höyrykone K-57's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Hobo
  Viestit
  1,675
  Suurin osa on käsittääkseni poltellut analogista tuon kymmenvuotta. Homma on alussa vähän hakusessa mutta kyllä se siitä lähtee, kun löytää hyvän "Makuisen" nesteen niin tuo analoginen väistyy kun sehän ei hyvälle maistu vaikka tuoksuukin.
  Pitää vain muistaa ettei aloittele liian laimeilla nikotiini pitoisuuksilla, sillä silloin paluu analogisen pariin on varmaa, kun ei tarvitsemaansa nikotiinia höyryistä saa!
  Ja Tervetuloa joukkoon

   
   
 4. #4
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  284
  Tervetuloa joukkoon. Meikäläinen poltteli vihreetä mallua 30 vuotta tahtiin aski päivässä. Nyt on suurin piirtein tasan kolme kuukautta höyrytelty (ei ainuttakaan analogista) eikä paluuta vanhaan ole . Itselläni on työkäytössä just eGo (3 kpl) ja CE4 clearot ja kotosalla höyrytellään "äveriäimmillä" vehkeillä.

  Ainakin itselläni on clearot kestäneet noin kuukauden, mutta paljon tosiaan riippuu minkälaisia nesteitä höyryttelee. Toisaalta jos miettii niin yksi clearo maksaa vähemmän kun röökiaski, joka kesti päivän... Nestettä meikäläisellä menee noin pari clearotankillista päivässä (noin 3 ml).

  Sopivan höyryttelynesteen löytyminen on jokaisen omasta mausta kiinni eli vaikea antaa mitään suosituksia, pitää vain etsiä ja kokeilla mikä maistuu. Itse aloittelin 18mg/ml nesteillä ja nyt on edessä ensimmäinen drop down eli olen siirtynyt 12mg-litkuihin. Itselläni on kolme eri nestettä all day vape pikkasen fiiliksistä riippuen.

  Kyllä tässä höyryttelyllä ihan taloudellista säästöä saa aikaiseksi ellei sorru ns. välineurheiluun jossa vain taivas on rajana . Suurimpana hyötynä ainakin itse pidän maku- ja hajuaistin paranemista, ei dunkkaa vaatteet eikä kämppä tupakille, henki kulkee ynnä muu kaikki mikä oli jo ehtinyt uhohtua.

   
   
 5. #5
  Höyrykone Rotary's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  1,630
  Mulla menee kyl ehdottomasti vähemmän peruskamoihi fyrkkaa, kuin mitä röökiin menee. Mä vaan kuulun siihen surulliseen ryhmään, jolle tää alkaa olemaan elämäntapa ja harrastus enemmän kukn röökin lopettaminen tai ilman sitä oleminen.

  Ehkä se on kuitenkin pieni hinta suhteessa kalliisiin syöpähoitoihin, lääkkeisiin ja henkisen hyvinvoinnin menettämiseen verrattuna, jos jatkaisin tupakointia. Sen takia en laske kyllä pennejä, kun uutta laitetta ja nestettä eksyy postilaatikkoon.
  VAPETALES FROM THE EASTSIDE

  **Diablo Fulgoris** **Vaporshark rDNA40**
  **Aspire Atlantis**
  **Kanger Subtank**
  **H-Dripper**
  **Origen Genesis V2**
  **In'ax MK2R**

   
   
 6. #6
  Höyrykone eLehis's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  2,622
  Terve tuloa joukkoo, 40v kerkesin poltella ja viimeisinä aikoina meni maxi aski (29 röökiä) päivässä ei ollut varsinaisesti mitenkään pakko tilanne, halusin vaan kokeilla mutta kun sain laitteeni käsiini niin se oli menoa eli ei kannata ressata itseään tuon tupakan lopettamisella, jos tuntuu että tarttis sauhutella niin laittaa laitteisiin vahvempaa nestettä, alkuun tilasin 24, 18 ja 12 mg nesteitä ja alkuun nuo 24 tuntuikin sopivalta ja kun ne oli höyrytelty oltiinkin tilanteessa jossa oli hyvä ottaa tuo 18mg käyttöön ne 12 mg kyllä sain höyryteltyä sitten vahvempien lomassa ja osan sekoitin tuohon 24 mg nesteisiin, nykyään varmaan pärjäisi jo 12 mg:lla mutta tottumus se on näissäkin eli 18 mg tällä hetkellä.

  Pari oikeaa röökiä olen vetäissyt ja ne maistuu nyt pahalta mutta se tuoksu on kyllä hyvä, siis tupakkipaikalla tuore savu ja on se nuotiollakin hyvä tuoksu mutten ala halkoja imeksimään mutta ei kyllä tee nyt mieli analogista yhtään, jos joskus tekee niin vetäisen muutamat savut, siis muutamaan se jää, itseäni en ala kiduttamaan

   
   
 7. #7
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  07/2013
  Viestit
  4
  Kiitos teille

  vielä 1kysymys, kun tilaatte ulkomailta nesteet, kauanko kestää että tulevat postiin?

   
   
 8. #8
  Höyrykonkari Bambonaattori's Avatar

  Liittynyt
  03/2013
  Sijainti
  Inari
  Viestit
  261
  Ulkomailta kestää yleensä sen 3-5päivää, että tuotteet kilahtaa postiin. Harvoissa tapauksissa kauemmin.
  Tervetuloa vaan täältäkin!
  Yeah bitch! Magnets!

   
   
 9. #9
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  76
  Itse tilaillu Finnvapelta, ecigwizardilta ja bargain vapourilta ja joka paikasta kestää sen 4 päivää.

   
   
 10. #10
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  07/2013
  Viestit
  4
  Tänään sain nesteet , tilasin sauhupuoti.com , ikävä yllätys oli se että korkit oli häppöisesti kiinni joten pullot falskasivat.
  yritin ensimmäistä tilausta tehdä esin exigwizardista mutta asia tömpsähti ikäväkseni kohtaan maksu kun ei huolinut Visa electron korttiani, syynä ei voinut olla korttini tai tili koska muutamaa minuuttia myöhemmin sain maksettua samalla kortilla sauhupuodista.

  oli jännä kokemus sauhutella ensimmäiset kerrat ja aika positiivinen mieli on, nyt vain jäljellä olevat 3 tupakkia polttelen jonka jälkeen se homma tulee ollaan finito.  Lainaus Alkuperäinen postaaja Tuhnu Näytä viesti
  Itse tilaillu Finnvapelta, ecigwizardilta ja bargain vapourilta ja joka paikasta kestää sen 4 päivää.

   
   
 11. #11
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  09/2012
  Viestit
  34
  Moi. Olen myös uusi täällä ja haluaisin kysyä apua seuraavan setin hankintaan. En viitsinyt aloittaa uutta keskustelua joten jos tämä OK, kysyn tässä. Olen hankkimassa seuraavaa höyryttelysettiä päivittäiseen käyttöön. Vanha laite on perus Ego-T 650mah tankkiversio josta alkaa jo tehot hyytyä yms. Ajattelin seuraavaksi setiksi seuraavaa: Ego C Twist 650mAh säädettävällä volttimäärällä. Tuohon ajattelin hankkia joko Kanger T3 eGo clearoja + pari vaihtoatoa tai sitten MT3s tai T3s clearoja. Mitä clearoja porukka suosittelee? Olen kuullut että Twist ja T3 sopii loistavasti yhteen. T3s:n ja MT3:n vaihtoatot ovat halvempia kuin normi T3 clearon. Kannattaako käyttää 1,8ohm, 2,2ohm ja 2,5ohm atoja kyseisessä setissä? Millainen kurkkutuntuma 12mg PG nesteellä? Vinkkejä kaivataan! Kiitos etukäteen!

   
   
 12. #12
  Ota 900mah säädettävä ego tai 100mah twisti. Kaveriks sitten kangerin evodeja. Sopii hyvin ja akun pitäs kestää. Ottaisin 2.2ohm atoja ja 18mg nestettä ehkäpä, kokeilemalla selviää mikä on sopiva pitoisuus.

   
   
 13. #13
  Höyrykone Barole's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Kauhava
  Viestit
  5,059
  Do or do not, there is no Barole.   
   
 14. #14
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  07/2013
  Viestit
  4
  Heippa taas
  Jäi sähkötupakka aika vähälle, suurin syy varmasti se että tuskastuin siihen kuinka nopeasti tankki meni huonoon kuntoon.
  Haluaisin sähkötupakan joka pystyy tuottaa sen saman voimakkaan tunteen kun tupakkaa polttaa.
  Onko kenelläkään vinkkejä kunnon sähkötupakkaan eli koko pakettiin. Käytössä tähän asti ego twist

   
   
 15. #15
  Jos sulla on vielä tuo CE4 käytössä niin vaihda se johonkin parempaan. Protank tai joku vastaava tilalle. Lisäksi tarvitset kasan vaihtopäitä.

  Mutta jos haluat kunnon höyryt, niin kannattaa katsella mesh-puolelle.

   
   
 16. #16

   
   
 17. #17
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,245
  Täältä kanssa ääni Mini Protank 3:lle, tai lasiselle Evodille; vaimokkeella tuo Mini ja täyttämiset, sekä aton vaihdot luonnistuu hältäkin, vaikka ei näiden kanssa pelaaminen käyttöä kummemmin kiinnosta. Myöskin höyryt on varsin pätevät, kunhan on säädettävä akku, kuten ilmeisesti sulla jo on.

  Edit. Jos voimakkaampaa tuntua kaipaat vielä uuden tankin jälkeen, niin niksapitosempaa lientä vaan kehiin.

   
   
 18. #18
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  08/2014
  Viestit
  1
  Aloitin 2012 ja kolmen kuukauden käytön jälkeen sorruin analoogisiin. Syy siihen oli paskat laitteet. Pari kertaa tuli kokeiltua EGO T juttuja ja siihen jäi. Nyt on Ego akkuja riittävästi ja CE4 clearoja. Aspire BDC ja 1100akulla menee hyvin. Hauskaa tässä on että vanhat akutkin pelaa vielä aika hyvin.
  Mikä olisi hyvä modi kotikäyttöön?
  eVic Supreme on ollut ostoskorissa mutta hinta hirvittää.

   
   
 19. #19
  Höyrypää

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Pori
  Viestit
  482
  Jos edullista etsit ja ego on tuttu niin ehkä tämä
  Innokin iTaste VV V3.0 vw-eGo akku tehosäädettävä 11W passthru
  Laitteet: EBOX ONE


   
   
 20. #20
  Banned

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  1,260

  Eikös tämäkin nyt ole ihan oikea paikka kysellä, missä just ollaan
  aina tarvitse pilkkuja n.....sia  - JJ

   
   
Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Aloittelijoiden esittelyt ja kysymykset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •