Kent

Valmistaja: Yunnan Dekang Biotechnology
Kotisivu: http://www.yndekang.com/
Hinta ostohetkellä: 7.20€ (30ml)
Ostopaikka: http://www.heaven-gifts.com/ - HUOM! Nikotiinisäännösten tarkennuttua emme suosittele tilaamaan ETA-alueen ulkopuolelta. Katso vaihtoehtoiset Dekang-nesteiden jälleenmyyjät täältä.
Nikotiinipitoisuus: 11mg (Low)
PG / VG: PG
Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

Kent e-neste maistuu samantapaiselta kuin suosittu RY4-maku. Kyseessä on siis kevyesti tupakalta maistuva hieman toffeemainen, makeahko e-neste. Kent ei ole aivan niin makea kuin RY4 ja siinä on aavistus enemmän tupakan makua. En tiedä yritänkö liikaa mutta mielestäni poimin makujen seasta myös banaania. Voi olla myös hieman väärin kuvailla vesihöyryä maitomaiseksi mutta maku on niin pehmeä että siltä tämä tuntuu. Vaikkaan että korkeammalla nikotiinipitoisuudella tuntuma voi olla kuitenkin aivan erilainen. Makeutta nesteessä on reilusti, tupakanmakuisista e-nesteistä pitävän mielestä Kent saattaakin olla liian makea ja öhh.. liian kevyesti tupakan makuinen.

Jälleen kerran höryntuotossa en huomannut suuria eroja muihin e-nesteisiin. Kurkkutuntuma on melko mieto jopa 11mg nesteelle. Siihen onko Kent e-nesteellä mitään muutä samaa Kent-tupakan kanssa kuin nimi, en osaa sanoa. Kokonaisuutena ihan OK e-neste, ei suosikkini mutta aivan hyvin pystyisi käyttämään päivittäinkin.

Arvosana: 7 / 10