Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: Kokeiluun

 1. #1
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  07/2011
  Viestit
  69

  Kokeiluun

  Tämä ei varsinainen DIY ole niin laitan tänne. Eka atomisaattori antaa jo 5 ohmin resistanssin ja mikään ei tunnu auttavan. On myös käytetty 12V jännitteellä jonka jälkeen antoikin 2.5 ohmin tuloksen. Laitoin akkuun kiinni ja muutamat höyryt antoi ja sit loppu. Mittari näytti taas 5 ohmia. Taas hetki 12V höyryjä ato tyhjäks ja 12V kuivapoltto päälle ja taas sama juttu, hetkellisesti 2.5 ohmia. Huomenna lähtee ato viel isopropyyli ultraääni kylpyyn. Pitää sit kertoa miten kävi.

  Pitäs myös väsätä reguloitu 5V modi. Idea ois se että kun 6 voltista reguloidaan 5 volttiin niin kun akkujen jännite rupee tippumaan tyhjenemisen vuoksi niin regulaattori lakkaa toimimasta eikä jännite tipu enempää. Akut on äkkiä paskana jos jännite tippuu liian usein. Normi 7805 regu ei käy kun sen drop out tais olla 3V eli se ei toimi jos akuilta ei tuu vähintään 8V. Jos sopivaa regua ei löydy niin pitää sit tehä 6V modi johon tekee jännitteen vertailijan komparaattorilla. Sillä saa myös estettyä alijännitteellä käytön. Saas nähä mitä tästä tulee Tuntuu vaan hölmöltä maksaa esim. Bombshellistä se päälle 50e kun siinä maksaa periaatteessa vaan kuorista ja napista vai oliko siinä vielä jotain muuta erikoista?

   
   
 2. #2
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Kokeiluun

  Mittaa atomisaattorin ohmit ja vähennä niistä pelkkien johtojen ohmit niin saat oikean luvun.

   
   
 3. #3
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  07/2011
  Viestit
  69

  Vs: Kokeiluun

  Lainaus Alkuperäinen postaaja SiB77 Näytä viesti
  Mittaa atomisaattorin ohmit ja vähennä niistä pelkkien johtojen ohmit niin saat oikean luvun.
  Näin toki teinkin. 5.5 ohmia oli tulos. 0.5 ohmia oli mittapiuhat. Ja 3 ohmia oli kuivapolton jälkeen ja siitä 0.5 ohmia pois

   
   
 4. #4
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  07/2011
  Viestit
  69

  Vs: Kokeiluun

  Ennen ultraääni pesua ohmit oli noin 10. Pesun jälkeen vähän vajaat 3 ohmia. Nyt toimii hyvin. Noita pesureita saa kuulemma vajaalla kolmellakympillä. Itelle hommaan heti vermeen. Toi oli Lidlin SilverCrest merkkinen. Pesuaineena oli 1/3 osaa isopropyylia ja 2/3 osaa vettä. Nesteeseen tuli paljon karstaa ja rasvaa. Suosittelen!

   
   
Keskustelu Sähkötupakka (e-Savuke) yleisesti

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •