Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: Elikkäs alkava höyrystelijä esittäytyy

 1. #1
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  06/2013
  Viestit
  28

  Elikkäs alkava höyrystelijä esittäytyy

  Juuh elikkäs päätin justiin laittaa höyryttelyvärkin tulemaan. Ensisijaisena tavoitteena on sillä pikkuisen hillitä tapatupakointia, mutta lopettaminen on kuitenkin viimeinen päämäärä. Lueskelin juurikin täältä foorumilta pikkuisen noista vempeleistä ja päädyin tilaamaan eRollin lähinnä hyvien kokemusten perusteella. Toivottavasti nyt en aivan sutta värkkiä ostanut. En myöskään halunnut mitään järkyttävän kokoista värkkiä, missä on hirveä hinku tuunata jotakin jatkuvasti(kaveri harrastaa höyryttelyä osittain välineurheilun ilosta ).

  Takana on nyt muutama vuosi aktiivista tupakanpolttoa joka on päässyt siihen pisteeseen ettei p*rse kestä enää tätä tahtia joten halvempikin vaihtoehto kuulosti houkuttelevalta. Ennen polttelin vain sikareita, mutta nyt pelkällä sätkälinjalla mennään.

  Muutama kysymys kuitenkin heräsi noita kauppoja selaillessa:
  -Mikä pirun PG/VG?
  -Jos atomisaattori kusee alleen, onko helppo korjata kotikonstein vai onko uuden oston paikka?
  -Miten/miten usein tuo huolletaan/puhdistetaan?

  Jos joku jaksaa vastailla noihin niin olisi ihan mukava aloitella "uusi harrastus".

   
   
 2. #2
  Höyrykone

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Manchesteri
  Viestit
  2,496
  PG=propyleeniglykoli, VG=glyseroli. Nesteissä käytettävä pohja-aine. PG on juoksevampaa, tuo makua hiukan paremmin esille ja höyryää vähemmän, VG taas on paksumpaa, maku hieman heikompi ja höyryää enemmän. Yleensä valmisnesteet on sekoitettu näistä molemmista.

  En oikein keksi miten röllin saisi kusemaan alleen. Jos näin kuitenkin kävis, nesteet olisi automaattiakun sisällä ja se ei ole hyvä juttu se. Jollain elekrtoniikan puhdistusaineella voi toki koittaa putsata mutta uus akku maksaa alle kympin.

  Huolto silloin kun maku heikkenee: Tankin ja aton pesu. Atosta neulalevy irti ja kuivapoltto. Kamat takaisin kasaan ja menoksi. Sitten kun ato ei enää näin palaudu entiselleen niin uutta tulille. Näitä kannattaa aina pitää muutama varastossa.

  Edit: noihin kyseisen laitteen huoltotoimenpiteisiin yms löytyy lisää infoa täältä: http://www.e-savuke.com/vb/sahkotupa...ech-eroll.html

   
   
 3. #3
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  06/2013
  Viestit
  28
  Kiitoksia infosta! Tässä nyt sitten vain odotellaan, että tuo värkki saapuisi. Ilmeisesti olisi kannattanut tilata neulankärki puteli kun nyt tarkemmin tutkailen... Kuinka hankala operaatio tuon tankkaaminen on ilman sitä? Onko injektioneula hankkimisen arvoinen? Tilailen sitten myöhemmin tuon putelin.

   
   
 4. #4
  Höyrykone hesekiel's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Tamperehan se
  Viestit
  2,762
  Täyttö onnistuu normaalillakin tippakorkillisella pullolla, joutuu vain aina irroittamaan tankin pohjassa olevan kumisen suojan. Neulankärjellä pääsee suoraan sisään sitä irroittamatta.

   
   
Keskustelu Aloittelijoiden esittelyt ja kysymykset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •