Tulokset 1 - 12 / 12

Aihe: Ego-K karvas maku

 1. #1

  Ego-K karvas maku

  Postiin ilmestyi eilen ensimmäinen e-savukkeeni, joka on dx.comista tilattu ego-k. Makujakin tuli; meloni ja omenapiirakka. Täytyin säiliön ohjeiden mukaan ja rupesin höyryttelemään. Höyryä tulee hyvin, mutta maku on hirveä. Jotenkin tunkkainen ja karvas maku. Meloni ei maistu yhtään. Kun imen höyrytintä ilman, että painan nappia tulee oikein maukas melonin maku suuhun. Kuuluuko sen olla näin, vai mikä on pielessä?

   
   
 2. #2
  Höyrykone ktdd's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  12,342
  Pistähän linkkiä siihen DX:n tuotesivuun niin katotaan. Vähän turhan paljon tuotteita selattavaksi ja oishan nuo lähempääkin saanut.

   
   
 3. #3

   
   
 4. #4
  Höyrykone ktdd's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  12,342
  Jos ne nesteetkin tuli Hong Kongista niin eipä niistä uskalla takuuseen mennä... Ihan kelpo peliltä tuo näyttää, testaa nyt sitä toistakin makua.

   
   
 5. #5
  Juuri testasin tuota toista, yhtä huonoa

   
   
 6. #6
  Höyrykone ktdd's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  12,342
  Sitten voisin 98% varmuudella sanoa että nesteet vaan on perseestä. Ei taida auttaa kun tilata laadukkaampia nesteitä muualta, esim. Liberty Flights, ecigwizard, Finnvape.

   
   
 7. #7
  Pitää tilata. Kauanko muuten tuollainen laite kestää about ilman mitään osien vaihtoa?

   
   
 8. #8
  Höyrykone ktdd's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  12,342
  Akut useita kuukausia, clearo (tai atopää jos on vaihdettavissa) noin viikon.

  Tämä kannattaa lukea ajatuksella jos et vielä ole lukenut:

  Höyrypään Käsikirja - Ilmainen sähkötupakka e-kirja

   
   
 9. #9
  Höyrykone

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  helsinki
  Viestit
  6,044
  Ota huomioon että se akku voi heittää volttia vaikka heti huomenna. Eli varalla kannattaa olla vähintään 1 vara virtalähde (akku)...

   
   
 10. #10
  Höyrykone Leggins's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  2,005
  Juu eikä noita ce4 kannata enää tilailla kun on jo paljon parempiakin tarjolla. Äkkiähän noistakin se paskamaku tulee jos ei vastus saa nestettä. Harvemmin nuo kiinalaiset aloituspakkaukset toimii kovin hyvin kun on jo noita vanhoja vehkeitä ja nekin sitä halvinta laatua.

   
   
 11. #11
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  04/2013
  Viestit
  45
  Ite hommasin tuon saman setin finvapelta, mutta kahdella 900mah akulla. CE5 clearot lähti päivän jälkeen roskiin, ja tilalle hommasin 5ml kartotankin. Tuohon kartotankkiin olen ollut todella tyytyväinen. Mutta kannattaa harkita uuden laadukkaan clearon ostoa, tai muitakin vaihtoehtoja jotka varmasti laadukkaita. Ja tottakai nesteet on myös tärkeässä osassa, hyvän maun saamiseksi...

   
   
 12. #12
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  05/2013
  Viestit
  10
  Itselläni ei ole ollut ongelmia Ego-K mallin kanssa. Tilasin Finnvapelta setin jossa niitä tuli kaksi + laturi ja neste. Finnvapen mentholneste oli ainakin ihan Ok. Kolmatta viikkoa käytössä ja akut sekä clereot kaikki kunnossa, tosin toisesta clereosta tuhosin sen alemman O-renkaan kun avasin sen ennen kuin otin trip-tipin irti. Ilmeisesti se tippi painaa sitä atopäätä sen verran lujaa että O-rengas meni särki avatessa. Oon myös nyt paripäivää käyttänyt Innokin iClear 30 Dual Coilia tuon Ego-akun kanssa. Tuon kanssa huomaa akkujen loppuvan sekä jännitteen jäävän melko alas. Tänään tulee Joyetechin Evic jolla tuon pitäisi toimia paremmin. Mutta kaikenkaikkiaan ihan kelpo aloituslaite.

   
   
Keskustelu Aloittelijoiden esittelyt ja kysymykset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •