Sivu 1 / 4 1234 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 63

Aihe: PS4 vai Xbox One? Vai onko se PC 4ever?

 1. #1
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227

  PS4 vai Xbox One? Vai onko se PC 4ever?

  Noniin nyt on molemmat konsolit julkaistu. Kaikkea tietoa tuskin vielä on ulos annettu, mutta konsolien selkeät suunnat on annettu.

  Omasta mielestäni nämä kaksi konsolia eroaa mukavasti toisistaan. Siinä missä Xbox One on ensimmäinen todellinen yritys Microsoftilta päästä olohuoneen viihdelaitteeksi, PS4 suuntautuu huomattavasti enemmän hardcore pelaamiseen, vaikka siihenkin on kaikkea pelaamiseen liittymätöntä lisättynä.

  Kysymys kuuluukin kumpi on hankintalistalla vai onko se niin, että rahat pistetään haisemaan uuteen haswelliin ja näyttikseen; tietokoneella tehdään kaikki?

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  03/2012
  Viestit
  252
  PC 4ever, kaikki tähänastiset playstationit löytyy hyllystä, mutta jatkossa pitäydyn PC pelaamisessa. Pädillä ohjaaminen tuntuu kaikissa peleissä kovin kömpelöltä ja pleikkarin latausajat, asennukset ja päivitykset hiertävät aika pahasti.
  En jotenkin usko että seuraavan sukupolven konsoleille tulee mitään erikoista yksinoikeuspelattavaa.

  Caravela+Omega,Chi you+Stormrider, Arrow+Ba Gua,Cyclon V2+Mjölnir, Diablo
  Menneet: Silver Dog, NGP 4.0 ja V3.1 GP Paps, DID, Zenesis Standard, Penelope, Odysseus, GGTS, Line SS,Kiinalaiset dripperit, lavatube, ego.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari djkettu's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  219
  Meinasin sanoa PC 4-evah, mutta katoin just Forza 5:n julkaisupätkän. Taidan langeta.

   
   
 4. #4
  Höyrypää TrippyG's Avatar

  Liittynyt
  08/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  928
  PC:llä tulee pelattua eniten, mutta eiköhän taas molemmat konsolit löydä tiensä olohuoneeseen. Molempi parempi.

   
   
 5. #5
  Höyrypää

  Liittynyt
  08/2011
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  435
  Pelaaminen jotenkin rennompaa konsolilla. Päd tosiaan vähän kömpelö joissakin peleissä mutta sekin on sama kaikilla (verkossa) eli ei haittaa.
  PC ollut toimettomana jo pari vuotta, ei ole jakasanut laittaa piuhoja kiinni

   
   
 6. #6
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196
  Itse taidan tämän sukupolven hypätä yli kokonaan, eli PC. Varmaan suurimpana syynä se, että jo nyt Wii ja Xbox 360 keräävät vain pölyä nurkissa puhumattakaan niiden peleistä, joiden vaihtoarvot vaihtelevat 1-10€ välillä. Lisäksi myös se, että oma pelaamiseni muuttunut niin paljon, että ihan uusimmat hypehype-pelit ei jaksa kiinnostaa niin paljoa, että haluaisin maksaa niistä 50-80€/kpl testaamatta niitä aluksi kunnolla ja rauhassa. Saattaa olla, että piankin hairahdan ja ostan Xbox Onen pölyttymään nurkkiin, kun Forza 5 ja seuraava Halo on pelattu puhki tai lopetettu kesken pettymyksen takia (kuten Halo 4:n kanssa kävi). Nykyään kumminkin tulee pelejä enemmän ostettua Steamin kautta alennuksesta tai sitten Steamin Greenlightista tai suoraan kehittäjän nettisivuilta.

  Ja, suoraan sanottuna, nykyään on yhä enenevissä määrin alkanut tulemaan pettymyksiä uusien suuren budjetin pelien kanssa, etten niitä suostu ostamaan ilman testaamista. Halo 4 taitaa olla uusin peli, jonka ostin kuin sian säkissä ja siinäkin säkissä oli vain fanien siaksi maalaamia kiviä. Puhumattakaan PC:n tarjoamista extroista, ei se Skyrim vain ole niin hyvä kokemus konsoleilla kuin muutamilla pikku modeilla höystettynä PC:llä (pääsääntöisesti grafiikka modeja).

   
   
 7. #7
  Höyrypää MikaMM's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Jyväskylä
  Viestit
  874
  Tällä hetkellä talosta löytyy 3xPS3 + lasten Wii. Nyt meni kyllä melko hankalaksi, mutta vahvasti näyttää siltä, että Sony leiri vaihtuu Billin leiriin.

   
   
 8. #8
  Höyrykone Thyroid's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  HKI
  Viestit
  1,127
  xbox360 on palvellut hyvin, ja olen pitänyt siitä jotenkin enemmän kuin ps3:sta. Jotenkin joka kerta kun pleikkaria pelaa, se grafiikka tuntuu hitusen rosoiselta. Lisäksi se ohjain on ihan paska (toki vaihtoehtoisia ohjaimia löytyy kaupasta). Nyt tuntuu siltä, että xboxilla voisi jatkaa edelleenkin mutta toisaalta yritän suhtautua avoimin mielin ja valita koneen, joka oikeasti on parempi enkä lähde fanboy-linjalle.

  Mitkään kinectit, windows8-näkymät sun muut kilkkeet ei kiinnosta. Kaipaa vaan lisää rautaa ja tehoa rajalle (koska ne nykyiset konsolit on jo iäkkäitä), ja mukavan ohjaimen. Toki nuo ovat jo ilmestyessään jäljessä pc:n tarjoamia tehoja ja graafisia hienouksia.

  Ja juu, pelaan konsoleilla yksinkertaisesti siksi, että en pidä istuma-asennossa pelaamisesta pc:n näytöllä. Mieluummin 47" Led-tv näyttönä, mukava asento sohvalle, jalat ylös rahille, langattomat kuulokkeet päähän, muija nukkumaan

   
   
 9. #9
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Thyroid Näytä viesti
  Ja juu, pelaan konsoleilla yksinkertaisesti siksi, että en pidä istuma-asennossa pelaamisesta pc:n näytöllä. Mieluummin 47" Led-tv näyttönä, mukava asento sohvalle, jalat ylös rahille, langattomat kuulokkeet päähän, muija nukkumaan
  Riippuu ihan missä PC on. Itsellä on 10m HDMI-piuha PC:stä telkkariin, langaton Xbox-ohjain PC:lle, Logitech K300 -näppis ja ei kyllä tarvii mihinkään enää käyttää Xboxia telkkarin kanssa, paitsi Forzan, Halon ja Red Dead Redeptionin pelaamiseen.

   
   
 10. #10
  Höyryttelijä e-monqu's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Joensuu
  Viestit
  53
  JOS huhut pitää paikkansa että pelit vaatii online yhteyden ja käytetyt pelit toimii lisähinnasta, nii tästä taloudesta tämä boxi jää suosiolla väliin.

   
   
 11. #11
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126
  360:stä ei tule kuin pari kertaa vuodessa laitettua päälle eli päivitetään PC kesän aikana.

   
   
 12. #12
  Höyrykone True Puffin's Avatar

  Liittynyt
  06/2011
  Sijainti
  Rauma
  Viestit
  2,463
  Kyllä tähän talouteen tulee PS4...hyvin on tuo PS3 pelannut ja sisältö on miellyttänyt.
  Vape since 30/05/2011

  Westcoast Vape Squad still rollin'

   
   
 13. #13
  Höyrykone Leggins's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  2,005
  Mitään pakottavaa tarvetta ei ole konsoleille sitten PS2 jälkeen ollut, ja varsinkin kun kaikki sisältö alkaa mennä maksulliseksi ja pelien jälleenmyyntikin menee niin... Kyllä sitä sitten pelailee sen mitä pelailee tällä PC:llä, ostelee niitä tarjouspelejä steamista vaan.
  Kyllähän mä tuommoisen uuden konsolin mielellään ottaisin mutta jotenkin tuntuu ettei siinä oikein hinta-laatusuhde ole kohdillaan.

   
   
 14. #14
  Höyrykonkari djtimse's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Jämsä
  Viestit
  247
  kyllä se on ps4..on ollut Nintendo Wiitä ja Xboxia, mutta aina olen pettynyt ja palannut pleikan käyttäjäksi eli siinä pysytään.  Modit: evic vt, kanger kbox, smok m50 ja vanhaa paskaa
  Atot: Bellus, Toptank, Subtank, kayfun lite x 6 ja drippereitä

   
   
 15. #15
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Tampere, Finland
  Viestit
  145
  -
  Viimeksi muokannut kumimuumi; 27.10.16 kello 15:29.

   
   
 16. #16
  Kyllä se ps4 taitaa olla. Itteä ei noi Xboxin mediakeskus ominaisuudet niin kiinnosta ja muutenkin koko ääniohjaus/kinetic epäilyttää. Xboxin inclusive pelit ei oikeen nappaa(ainakaan mitä tähän asti on nähty) ja kirsikkana kakun päällä pannuun ottaa käytettyjen pelien aktivoimisesta veloitettava maksu. Ymmärrän kyllä, että microsoft yrittää tavoittaa xboxilla pelaajien lisäksi myös muita ostajia, mutta itellä konsolit tuppaa olemaan vain pelaamiseen ja blue-ray leffojen katseluun.

   
   
 17. #17
  Höyrypää

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  779
  Itsellä myös pelaaminen siirtynyt PC:n puolelle. Nyt kun Dark Souls 2:kin on kehitetty ja julkaistaan PC:lle, niin taitaapa jäädä ps3:nen ajoittaiseksi BR-soittimeksi.

  Ps4 kiinnostaa siinä määrin, että siinä se pelaamisen striimaus on intergroitu järjestelmään, mutta jotta voisi striimailla pelejä ps4:lta, siihen pitäisi tulla ekaksi selaisia pelejä mitkä itseä kiinostaa tarpeeksi ja ei ilmesty pc:lle. Minkä todennäköisyys näyttää olevan aika pieni. Viimeistään sitten voisi harkita ps4:sta kunnolla, kun se 4k -teknologia lyö läpi ja sitä tukevat televisiot ovat siedettävällä hintatasolla.

  edit.

  Kun oli puhe tuosta Microsoftin yrityksestä rajoittaa käytettyjen pelien kauppaa, niin koskahan tulee vastaavaa peleille euroopassa?
  EU-tuomioistuin älähti ohjelmistolisensseistä


   
   
 18. #18
  Höyrykone ktdd's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  12,342
  Nyt tuli tähän mennessä ainoa syy hommata uuden sukupolven konsoli - EA ilmoitti että FIFA14 ei tule PC:lle joko ollenkaan tai sitten paskana rosteripäivityksenä kuten NHL-pelit loppuvaiheessa olivat. Vittu mitä paskaa.

   
   
 19. #19
  Eikö kukaan pelaa kavereidensa kanssa iltaa istuen?
  Tietokoneella se on sitä että jokainen istuu himassaan luurit päässä ja tuijottaa hiljaa ruutua.
  Konsolilla pistetään grilli tulille ja makkarat käristymään, avataan kaljat ja pistetään tekkeni tulille!
  Onhan se konsoli aivan yliveto laite illanistujaisiin, viimeksi kun iltaa istuttiin boksia hakaten hajosi yksi sohvakin .

  E: Ja jos itelle tuli turpaan, kaadettiin kaverille lisää viskiä kunnes ei enää tullut turpaan

  E2: Ja olen pelannut ja pelaan PC:llä iltaisin kavereiden kanssa, mutta ei siitä vain saa samaa riemua kuin samalla sohvalla istuen konsolia hakaten.
  "Naamapeikko: Onks sulla jotenkin pieni pippeli vai mistä tämä tasaisin väliajoin johtuva väliintulo vetää juurensa?"

   
   
 20. #20
  Höyrykone ktdd's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  12,342
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Motomoto Näytä viesti
  E2: Ja olen pelannut ja pelaan PC:llä iltaisin kavereiden kanssa, mutta ei siitä vain saa samaa riemua kuin samalla sohvalla istuen konsolia hakaten.
  Koska PC:llä ei voi pelata kavereiden kanssa sohvalla istuen? Niin me tehdään aina kun viinaa otetaan.

   
   
Sivu 1 / 4 1234 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Yleinen keskustelu

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •