Tulokset 1 - 8 / 8

Aihe: eGo-T mini usb lataavasta akusta kysymyksiä toiminnasta.

 1. #1
  Höyrypää SakkeMO's Avatar

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Joensuu
  Viestit
  679

  eGo-T mini usb lataavasta akusta kysymyksiä toiminnasta.

  Sain otsikon mukaisen akun rikkinäisenä, piiri oli irronnut kummastakin + sekä - liitoksesta. Sain myös 3kpl piirejä joista valitsin satunnaisesti yhden.

  Kätevä kun käsistäni olen niin juotin yhden noista piireistä akkuun kiinni ja kasasin. Höyryä tulee ja tuntuu toimivan normaalisti, mutta latauksessa varmaan jotain häikkää, en tiedä varmaksi kun en ole ehjää tällaista koskaan nähnyt.

  Eli akun perässä on mini usb liitin josta akkua voi ladata, kun akun kytkee tuohon mini usb liittimeen niin mitään ei tapahdu, ei syty tai vilku valoja missään (ei väliä onko carto kiinni vai ei). Kun usb johto on kiinni niin laite käynnistyy ja sammuu ja höyryää normaalisti.

  Jos akun kytkee tuohon "tavalliseen" laturiin niin napissa oleva valo vilkkuu ensin ja jää sen jälkeen palamaan sekä laturin valo palaa punaisena ja vilkkuu.

  Onko tuo normaalia toimintaa kyseiselle akulle? Verrokkina tuo tällähetkellä käytössä oleva eGo-C Twist 1000mah laturiin laittaessa vilkuttaa napin valoa joka sen jälkeen sammuu ja laturi palaa punaisena ja vilkkuu välillä vihreää, kun akku on oletettavasti täynnä niin laturin valo palaa vihreää.

  Mittasin myös kierrepäästä tulevan jännitteen (kun cartoa ei ole kiinnitettynä) joka on 4.08v, onko tuo normaali jännite tälle akulle?

  Näin jossain videossa oletettavasti samanlaisen akun jossa oli mini usb lataus, videolla usb liittimen juureen syttyi ledi kun akun kytki sieltä lataukseen, kuuluisiko tämänkin tehdä niin?
  Preparing for the Vapocalypse

   
   
 2. #2
  Höyrykone

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  helsinki
  Viestit
  6,044
  Latauksessa akussa palaa/vilkkuu punainen valo, kun lataus on valmis, vihreä valo palaa ja akku on täysi.
  Täyden akun lataus on noin 4.2v eli noi jutut on ok.
  Passthruhun voi joku muu vastata..

   
   
 3. #3
  Höyrypää SakkeMO's Avatar

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Joensuu
  Viestit
  679
  Kuuluuko tuon napin ledin siis palaa kokoajan latauksessa? Twistissä se vain vilkkuu ja sen jälkeen sammuu.
  Samoin laturissa twist palaa punaisena ja vilkuttaa vihreää kun taas tämä palaa punaisena ja vilkuttaa pelkkää punaista, ei siis välky vihreänä missään vaiheessa.
  Preparing for the Vapocalypse

   
   
 4. #4
  Höyrykone

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  helsinki
  Viestit
  6,044
  Mulla egoissa oli niin että palaa punasena kun lataa, sitte alkaa vilkkumaan pun/vihr kun melkein täynnä, ja kun vihreä palaa melkein koko ajan niin on täys akku..
  Eroja tietenkin löytyy, kun saattaa olla että joku komponentti esim ei toimi ja vihreä ledi ei välttis pääse vilkkumaan ollenkaan tms.
  Laita yöksi lataukseen niin aamulla on valmista, ei tarvi ihmetellä noita valoja.. Jos ei aamulla toimi niin sit on jotain häikkää..

   
   
 5. #5
  Höyrypää SakkeMO's Avatar

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Joensuu
  Viestit
  679
  Lähinnä turvallisuussyistä harmittelen tuota akkua, nimimerkillä kiinalainen taskulamppu melkein räjäytti sormeni. Kun olen tuon vielä itse kytkenyt niin ei voi ketään muutakaan enää syyttää

  Noh, pistin lataukseen, katsotaan mitä tapahtuu.
  EDIT: Kerkesi jonkun tunnin olla latauksessa, nappulan valo sammui n.5 min latauksen jälkeen ja vihreä valokin rupesi vilkkumaan, ei vaan niin säännöllisesti kun tuossa twistissä. Lopuksi loisti vihreänä joten taitaa olla kohtuu ehjä. Jännitteeksi näytti 4.20 Ei tuntunut lämpiävänkään juuri ollenkaan tuo akku, toisin kun eräs taskulamppu ennen räjähdystään takavuosina

  Saakohan tuota akkupakkaa tuolta perästä auki? Kiinnostaisi tuon usb:n toiminta
  Viimeksi muokannut SakkeMO; 19.05.13 kello 11:53.
  Preparing for the Vapocalypse

   
   
 6. #6
  Höyrykone tripleA's Avatar

  Liittynyt
  09/2012
  Sijainti
  Jyväskylä
  Viestit
  1,612
  siis LATURISSA palaa ladatessa se punainen valo vilkuttaen vihreää. Muuttuu vihreäksi kun akku on täynnä.
  AKUN kun kiinnittää laturiin niin AKKU vilkuttaa ensin muutaman kerran LEDiä ilmoittaen kontaktista, ja valo sammuu siten kokonaan latauksen ajaksi.

   
   
 7. #7
  Höyrykone

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  helsinki
  Viestit
  6,044
  Siis joo laturissa ne puna vihreet ukot hyppelee, aamu-unissani kirjottelin aamulla niin akku-laturi sekoittu. Tajusi varmaan pointin.
  Ja twistin saa avattua kummasta päästä tahansa, varovaisesti nitkuttamalla. Huom! jos avaat perseestä sen niin miinusjohto voi irrota helposti, pelivaraa on sentti-puoltoista ehkä?

   
   
 8. #8
  Höyrypää SakkeMO's Avatar

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Joensuu
  Viestit
  679
  Nyt muutaman kerran tyhjentymiseen asti höyrytelly tuota, hyvin tuntuu muuten pelaavan mutta tuo usb lataus ei reagoi mitenkään.

  Saakohan tuota Passstrhruuta jotenkin auki perästä?
  Preparing for the Vapocalypse

   
   
Keskustelu eGo / eGo-T / eGo-C

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •