Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Uusi atomisaattori - ei kurkkutunnetta?

 1. #1
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  08/2011
  Viestit
  18

  Uusi atomisaattori - ei kurkkutunnetta?

  Moi!

  Aloitin tuon sähkötupakoinnin tossa viikko sitten tilaamalla 510 aloituspakkauksen. Toimi oikein hyvin joten tilasin lisäksi Pink Spotin e-nestettä sekä siihen oman atomisaattorin.

  No, eilen saapui tavarat mutta harmikseni totesin, että tämä uusi atomisaattori ei tuota juuri lainkaan kurkkutunnetta? Höyryä tulee ihan kiitettävästi, mutta kurkussa ei tunnu mitään. Kyse ei voi olla nesteestä, sillä kokeilin vaihtaa saman patruunan toiseen atomisaattoriini, ja toimi moitteetta.

  Mistähän mahtaa olla kyse? Ulkomaisilla foorumeilla puhutaan atomisoijan "break in" ajasta, paraneeko tuo sitten käytön kanssa vai miten on? Kokeilin myös pistää pari pisaraa tuota nestettä itse atomisaattoriin, mutta ei vaikutusta.

  Kiitos!

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  09/2009
  Viestit
  160

  Vs: Uusi atomisaattori - ei kurkkutunnetta?

  Viallinen atomisoija? Erilainen atomisoija (jos edellinen oli matalavastuksinen eli ns LR ja nykyinen ei ole, on eroa lämmössä ja tuntumassa)

  Nesteen kokeilit jo toisessa atomisoijassa, joten vika tuskin on eri nesteessä. Atomisoijan tuntuma ei parane käytön myötä ollenkaan, mutta maku voi parantua paljonkin, kun tehdasrasvat ovat poistuneet.

   
   
Keskustelu Atomisaattorit / cartot / tankit

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •