Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Väärennettyä e-juissia

 1. #1

  Väärennettyä e-juissia

  Näin uutisoi startsmog sivuillaan

  Puolasta on löydetty suuri määrä väärennettyjä Ritchy LIQUAnesteitä ja viime viikolla löytyi myös Tšekkoslovakiasta suuri erä väärennöksiä. Kukaan ei tiedä varmaksi niiden nesteiden sisältöä eikä valmistusmaata, ilmeisesti ovat kuitenkin Vietnamissa tehty ja sisältö on arvoitus. Pakkauksista/pulloista on niitä todella vaikea erottaa, koska ovat kopioitu niin hyvin. Kaikkia makuja ja nikotiinitasoja on myytävänä, jopa sellaisiakin on ollut joita tehdas ei valmista. Löytynyt on esim. 36mg vahvuuksia joita he eivät valmista, mutta suurin osa samoja vahvuuksia kuin tehtaalla.
  Meille myyntiin tulevat LIQUA nesteet tulevat suoraan valmistajalta ilman välikäsiä, joten niiden valmistaja ja tuotetiedot pitävät 100% paikkaansa. Me emme myöskään pullota mitään tuotteita uudelleen ym. vaan myymme ne suoraan tehtaan pakkaamina.
  STARTSMOG

  RITCHY LIQUA | STARTSMOG


   
   
 2. #2
  Höyrykone Hellraiser's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Blashyrkh
  Viestit
  3,336
  Kyllähän tamäkin oli odotettavissa..ja väärennöksiä e-juisseissa liikkuu varmasti kaukoidässä paljonkin..odotellaan milloin tulee vastaan tunnetuinpia premium nesteiden väärennöksiä

   
   
Keskustelu Sähkötupakka (e-Savuke) yleisesti

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •