Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Freedom smoke USA - PREMIUM MOJITO PRE-MIXED SAMPLER

 1. #1
  JaaGeRMaisTeR
  Vieras

  Freedom smoke USA - PREMIUM MOJITO PRE-MIXED SAMPLER

  Valmistaja: Freedom smoke USA
  Kotisivu: http://www.freedomsmokeusa.com/
  Hinta ostohetkellä: 2.28€ (3ml)
  Ostopaikka: http://www.ecigwizard.com
  Nikotiinipitoisuus: 24mg
  PG / VG: 50/50
  Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä
  Laitteisto: eGo-T, läpivienti akulla

  Ok.. Elikkä tuli tuo mojito avattua ja testattua.. Ensimmäinen asia mikä tuli mielee tuota höyrytellessä oli että "mitä hel**ttiä. Eihä tällästa saippuavettä kukaan tahdo imeskellä." No alku shokin jälkee maistelin samalla ku tuijotin sarjaa koneelta, että "eipä tämä olekkaa ollenkaan pahaa", jonka jälkee huomasin että tankki o tyhjä.. Maku on ku sama ku limemehu juotuna lasista jossa on ollu ensin jotain mintun/ mentholin tapasta tavaraa... Aika jännä yhistelmä.. Täytin tankin ja aloin pohtimaan mitä tästä vois sanoa.. No tuossa tuo tulikin jo..

  Nesteenä aine on kirkasta jote nuissa värillisissä tankeissa ei heti huomaa nesteen loppumista.. Samaten ku se että on jokseenki paksun olosta.. pitänee antaa imeytyä atomisaattoriin vähän pitempään.. 24mg nesteeks aika mietoa ja kurkkussa mitään sanomaton.. toisaalta maku korjaa tilanteen.. Ja joo voisin sen verra tuohon sanoa että ei sitä pientä rommin makua ole sitten ollenkaan... Enemmän menthol lime ois lähempänä..

  En siis voi suosia niille jotka hakee kurkkutuntumaa.. Muuten tämä on testinarvosta ja päivittäiseen käyttöön maulta sopiva. Höyryä tulee varmasti sen verran mitä laitteisto jaksaa tuottaa..

  Kokonaisuus kyseiselle setille on: 8- (Testaamisen arvonen)

   
   
 2. #2
  JaaGeRMaisTeR
  Vieras

  Vs: Freedom smoke USA - PREMIUM MOJITO PRE-MIXED SAMPLER

  Sorsimatta SaintMarkusta joka on arvostellu jo tämän... Tein uuden arvostelun vain tälle, koska en henk. koht. vitsi selata koko valmistajan tekeleitä läpi löytöjen perässä.. Mitä tuolla freedom smoke ketjula oli käsittääkseni haettu..

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •