Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: Pink Spot (18mg / ECigWizard)

 1. #1

  Pink Spot (18mg / ECigWizard)

  Pink Spot

  Valmistaja: Pink Spot Vapors
  Kotisivu: http://www.pinkspotvapors.com/
  Hinta ostohetkellä: 8,70€ (10ml)
  Ostopaikka: http://www.ecigwizard.com/shop/fi/
  Alennuskoodi: esavuke (-10%)
  Nikotiinipitoisuus: 18mg
  PG / VG: Sekoitus
  Pakkaus: Muovinen tippapullo

  Amerikassa ja amerikkalaisista raaka-aineista valmistettuja Pink Spot Vapours e-nesteitä on täälläkin arvosteluissa kehuttu joten päätin itsekkin ostaa yhden maun kokeiltavaksi vaikka en suuri hedelmämakujen ystävä olekaan. Valitsin testiin nimikkomaun eli Pink Spotin jossa pitäisi maistua vadelma, ananas ja lime "viettelevänä" sekoituksena.

  A tempting fusion of flavors sure to hit the spot. Flavor fusion includes hints of Raspberry, Pineapple and Lime.

  Nimensä mukaisesti neste tosiaan on lähes pinkkiä. Tuoksuakin voisi kuvailla pinkiksi sillä se muistuttaa iloisen imelää pöllähdystä juuri avatusta hedelmäkarkkipussista. Mitään yksittäistä elementtiä ei kuitenkaan tuoksusta pysty erottamaan. Nesteen melko tuhdista koostumuksesta voisi päätellä sen olevan noin 50/50 PG/VG-sekoitusta. Hyvin litku uppoaa kuitenkin cartojen vanuun joten ei siinä mitään ongelmaa.

  Voin tässä vaiheessa kertoa että edellinen kokemukseni sitrus-mausta ei ollut erityisen miellyttävä. Pink Spot on kuitenkin kokonaisuudessaan erittäin positiivinen yllätys.

  Valehtelisin jos väittäisin erottavani höyryn mausta yksittäisiä hedelmiä mutta sekoituksena tämä vain toimii. Kuvittele ottavasi hedelmäkarkkipussista kourallinen eri värejä ja ahda ne kaikki kerralla suuhusi. Tältä maistuu Pink Spot. Höyry on tämäntyyppiselle maulle juuri sopivan makeaa ja maku kokonaisuutena on voimakas. Varsinkin kun voltteja nostetaan, maussa on kuitenkin aavistus pahvi- ja saippuamaisuutta mutta ei niin paljon että se häiritsisi koko ajan.

  Kurkkutuntuma on 18mg nesteelle mielestäni varsin mieto. Ainakin itselleni tämä on satunnainen fiilistelymaku joten eipä sillä juuri väliä. Höyryä syntyy riittävästi.

  Hinnasta täytyy vielä mainita että neste on Eurooppalaisella jälleenmyyjällä melko arvokasta alennuskoodinkin jälkeen. Valmistaja myy verkkokaupassaan (Amerikassa) samaa 10ml pulloa n. puolet halvemmalla.

  Pink Spot menee kevyesti kolmen parhaan kokeilemani hedelmä e-nesteen joukkoon. Päivittäiseen käyttöön ei ehkä kuitenkaan. Hedelmänlitkuista pitävälle ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

  Arvosana: 8 / 10


   
   
 2. #2

  Vs: Pink Spot (18mg / ECigWizard)

  Lainaus Alkuperäinen postaaja ViZi Näytä viesti
  Hinnasta täytyy vielä mainita että neste on Eurooppalaisella jälleenmyyjällä melko arvokasta alennuskoodinkin jälkeen. Valmistaja myy verkkokaupassaan (Amerikassa) samaa 10ml pulloa n. puolet halvemmalla.
  Mainittakoon, että Liberty Flights on toisena(?) eurooppalaisena jälleenmyyjänä saanut Pink Spotin litkuja varastoonsa ja hinnat ovat huomattavasti kohtuullisemmat, varsinkin kun päältä saa leikattua 15% e-savuke.com -voucherilla.

  *Disclaimer: Tämä ei ole mainos. Kommentoijalla ei ole taloudellista suhdetta Liberty Flightsiin. Tai no, ei ainakaan tulopuolella.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari Nyx's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  306

  Vs: Pink Spot (18mg / ECigWizard)

  Pakko kyllä on sanoa että on hyvää nestettä tämä, ja eiku vaa paranee mitä enemmän höyryttelee.

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut (eS)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •