Sivu 1 / 8 12345 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 158

Aihe: MM-kisat 2013

 1. #1
  Höyrykone True Puffin's Avatar

  Liittynyt
  06/2011
  Sijainti
  Rauma
  Viestit
  2,463

  MM-kisat 2013

  Taas se alkaa...se tunne, mikä laittaa mahan kiertämään ja kurkun janoamaan virvokkeita. Tähän aiheeseen laittakaa ajatuksianne joukkuueesta ja peleistä. Huomenna töiden jälkeen tarjoillaan hyvää käristettyä saksalaista tikun nokassa!
  Vape since 30/05/2011

  Westcoast Vape Squad still rollin'

   
   
 2. #2
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227
  Nälkää ja virtaa luulisi tuossa joukkueessa riittävän. Vähän vain pelkään, että kuka tekee maalit ja kuinka meitin puolustajien käy kun vastaan asettuu venäjän ja kanadan taiturit.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari nAku's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  134
  Nyt on taas kaikki tähdet siinä jonossa, että kultaa tulee.
  Toivonkin että nyt (toivottavasti) ollaan nähty paskuuden jäävuorenhuippun multihuipentuma.

  Ilari Melart pelaa maajoukkueessa, mitäh viittua?
  Lasse Kukkonen valittii kapteeniksi maajoukkueelle, oli näköjään taas mistä valita.

  Edit
  Lainaus Alkuperäinen postaaja esmoke Näytä viesti
  ...kuinka meitin puolustajien käy kun vastaan asettuu venäjän ja kanadan taiturit.
  Kyllä puolustus on ihan ok kunnossa, mutta on ollut tapana tulla se tahto maali siinä kohtaa, kun vain puolustetaan.

   
   
 4. #4
  Höyrykone True Puffin's Avatar

  Liittynyt
  06/2011
  Sijainti
  Rauma
  Viestit
  2,463
  Nyt on mielenkiintoinen joukkue...vaikka olen joka vuosi jauhanut konkareiden merkityksestä kun paineet kasaantuu niskaan, mutta uudella reseptillä on hyvä kokeilla. Nyt on aika laittaa arvostelijoille jauhot suuhun ja syttyä taisteluun. Maalivahdeista ei osaa sanoa, sen näkee sitten et kuka saa parhaimman fiiliksen päälle. Raanta heräsi loppu kaudella todelliseen loistoon, mutta nuorena tyyppinä voi kokea paineet kohtuullisen suurena...en kuitenkaan halua mitään manailla
  Vape since 30/05/2011

  Westcoast Vape Squad still rollin'

   
   
 5. #5
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227
  Mun mielestä noita änäriveskareita on ihan turha tuoda eurooppalaiseen kaukaloon pelaamaan. Maalivahdin pelityyli on täysin erilaista pienes kaukalos, eikä peli tuu takaraivosta. Mulla on täysi luotto maalivahteihin, voivat pelata vapautuneesti ja samassa "flowssa" mihin sm-liigan jätti.

  Eniten mua pelottaa tuo puolustus. Johtavana pakkina Lepistö.

  Korpeedo on kyllä todella isossa roolissa nimenomaan kiekon hyökkäysalueelle tuomisessa. Se sai sillä luistemella melkosta tuhoa SM-liigassakin työsulun alla.

   
   
 6. #6
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  11/2011
  Viestit
  346
  Mitä ny eht:tä seurannu ni paskaa o tulossa niskaan ja paljon.

   
   
 7. #7
  Höyrypää

  Liittynyt
  04/2012
  Sijainti
  Ylivieska
  Viestit
  431
  Ompahan nimittäin joukkue.. Kaikki voitot on kyllä tällä porukalla plussaa. Toivottavasti ymmärtää molareista peluuttaa Raantaa joka on aika kuumassa kunnossa. Lisäksi innolla odotan uskaltaako raukka Mäntylä taklata isojen poikien pelissä selkään niinkun sm-liigassa on herralla ollut tapana. Näissä karkeloissa voi joutua vastaamaan tekosestaan muutenkin kuin jäähyn muodossa. Toisaalta nyt on joukkueessa maskimiehiä, vielä kun olis maalintekijöitä =D
  Usko omiin on silti kova, omaa joukkuetta ei hylätä oli sitten ylä- tai alamäkeä. joukkueella on vähän toisenlaiset lähtökohdat turnaukseen kun oikeastaan kukaan ei odota mitään, voi pelata paineettomassa tilassa. Nälkää tällä porukalla varmasti piisaa, ja lopuksi pitää muistaa muuan maajoukkue vuodelta 1995 joka oli myös kisoihin lähdettäessä nimetön joukkue jonka ei kisoissa pitänyt pärjätä.

  Elämä ei ole aina vain vanhoja autoja. Se on joskus myös vanhoja moottoripyöriä.

   
   
 8. #8
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  93
  1995 mestarijoukkueessa ei ollut muistaakseni yhtään NHL-pelaajaa ja niin vain kultaa tuli. Valitettavasti se taisi jäädä poikkeukseksi historiankirjoihin ja tänä vuonna rämmitään syvällä

  Saksa pitäisi tänään hoitaa, mutta helppoa se ei tule olemaan. Suomea pidetään huippumaana ja varmasti Saksan yksi suurista tavoitteista on laittaa hiekkaa rattaisiin juuri Suomea vastaan parhaalla mahdollisella hiekoittajataidolla. En pitäisi ihmeenä tasuria tai jopa tappiota, mutta parasta pitää toivoa.

  Tosifanit erottuvat joukosta silloin kun on vaikeaa ja menee huonommin, ikäväkseni epäilen tämän vuoden olevan juuri yksi niistä jolloin tosifanit erottuvat massasta. Rapaa niskaan isolla kauhalla, mutta se pitää kestää kuin mies. Kirkkaimmat mitalit ratkoo (taas) Venäjä ja Ruotsi, pronssista vääntää kolmikko Tsekki, Slovakia ja Sveitsi. Erityisesti Sveitsin viime vuosien rankka panostus nuorisotyöhön alkaa kantamaan nyt hedelmää ja siitä veikkaan kisojen suurinta yllättäjää.

  Joukkueesta puuttuvat vastuunkantajat. Ne pelaajat jotka ottaat matsin harteilleen ja kantavat joukkuetta loppusummeriin saakka. Luistin ei tule kulkemaan huippuvauhdissa ja sitä kautta kaadutaan turhin jäähyihin. Kansainvälisen huippukokemuksen puute johtaa ylilatautumiseen joka kostautuu virheinä jäällä. Parhaita vastaan kyetään pitämään peli riittävän jännittävänä edessä häämöttävästä tappiosta huolimatta, mutta ns. "huonoja" maita vastaan tullaan syömään tehottomuuden karvasta kalkkia ja taistelemaan turhautumista vastaan joka kerta.

  Toivottavasti olen väärässä ja saan painaa narrinhatun päähäni kisojen jälkeen. Kummelin sanoin, "En minä asiasta mitään tiedä, ja väärä mappikin tuli mukaan."

  Onkohan Suomi koskaan lähtenyt MM-kisoihin IIHF Power Rankingin sijalta 7. heti siitä Norjan edeltä? En usko, enkä jaksa uskoa menestykseen tämän vuoden kisoissa. Toivoa jaksan ja tiedän joukkueen tekevän parhaansa, sen enempää ei voi vaatia.

   
   
 9. #9
  Höyrypää Juhani's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Juankoski
  Viestit
  842
  Ei oo enää vuosiin ollut samanlaista tunnetta seurata jääkiekon mm-kisoja kuin mitä oli nuorempana. Toki ne on tullut aina katottua ja mukavaahan se on ollut, mutta kun tuntuu että Suomi lähtee aina altavastaajana huonolla joukkueella kisoihin. Ja jos vertaa esim. Ruotsiin niin mistä johtuu ihan huippupelaajien puute Suomessa? Onko se juniorityö mikä on mennyt pieleen jo vuosia?

   
   
 10. #10
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227
  Olihan tuossa välissä melko kuiva kausi ja niitä huippuluokan 25-30 vuotiaita on todella vähän. 18-25 vuotiaita alkaa löytymään, mutta kantavat hedelmää vasta 3-5 vuoden kuluttua.

   
   
 11. #11
  Höyrykone korsu's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Paimio
  Viestit
  1,178
  Mielessäni kuvittelen että jos Juti oiskin uutisissa lainannut Kummelia "me ollaan hävitty tää peli"
  Enemmän just nyt kiinnostaa snookerin MM. O'Sullivan tuli takasin vain rahan takia, on se kone. Mutta niin on Trumpkin, nyt välierässä freimit 4-4.

  Halt who goes there?

  Death

  Approach........ friend

   
   
 12. #12
  HöyryPoliisi luuponen's Avatar

  Liittynyt
  03/2010
  Sijainti
  Steamland Yard
  Viestit
  3,620


  Tarvinneeko tähän muuta?
  Toki onhan meillä se kuuluisa 1% mahis taas yllättää... Mutta...

  Palautetta : "Eli Luuponenhan sun käyttäjänimi oli/on millä f....ing ilveellä voit väittää noin oikeesti tekisi mieleni itse vääntää jostain paikasta eli korjaa virheesi ja myönnä että olet väärässä.
  "

   
   
 13. #13
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  230
  ei kyl maalinvahtipelistä jää tänä(kään) vuonna, senverran hyvin Engren pelas EHTssa, ainaki ruotsipelissä. En tuohon osaa sanoa miten molareja peluutetaan, mut Raantaa ois iha hyvä vähä harjotuttaa noita heikompia joukkueita vastaan. Sit oli vielä se joku kolmaski molari.

  Muusta joukkueesta en oikeen osaa muuta sanoa, ku sen, et onneks EHTn jälkeen tuli vähän muutoksia. Kokemusta ei välttämättä oo mut intoo sitäki enemmän, siispä uskalsinki lyödä suomen reilun voiton puolesta vetoa saksaa vastaan

   
   
 14. #14
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  134
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Kenny968 Näytä viesti
  1995 mestarijoukkueessa ei ollut muistaakseni yhtään NHL-pelaajaa ja niin vain kultaa tuli. Valitettavasti se taisi jäädä poikkeukseksi historiankirjoihin ja tänä vuonna rämmitään syvällä
  Ei tosiaan ollut Suomella sillon yhtään nhl-pelaajaa. Ei ollut tosin millään muullakaan maalla, joten siinä mielessä poikkeukselliset kisat. 2011 taisi olla 4-5 nhl-pelaajaa ja ihan hyvin niissäkin kisoissa taisi käydä, mutta pakko kyllä sanoa, että kyllä tuo tämänvuotinen joukkue yhtä Mikko Koivua sinne kaipaisi. En usko että torilla tavataan ja välieräpaikka olisi jo tosi kova suoritus, mutta toivotaan tietysti parasta. Kerrasta poikki-sarjat on siinä mielessä mukavia, että mitä tahansa voi tapahtua jos sinne asti päästään. Maalivahtipelin lasken ainakin Suomen vahvuudeksi ja kuumalla veskarilla voidaan kääntää niitä tiukkoja pelejä. Ihan niin kuin esmoke sanoi, niin harvemmin nhl-maalivahdit on mitään huikeaa isossa kaukalossa tehneet. Maalinteko tullee jälleen olemaan se ongelma ja se ei näillä näkymin tule helpottumaan lähivuosinakaan.

  Jos nyt jotain haluaa veikata niin mitalikolmikko on Kanada, Venäjä ja USA. Kanadan rosteri on sen verran kova, ettei siellä voi odottaa muuta kuin mestaruutta.

   
   
 15. #15
  Höyrykone hesekiel's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Tamperehan se
  Viestit
  2,762
  Toivon että suomi vie liikkuvalla joukkueella, joka jaksaa painaa 60 min. Siinä ei paljon vastustajan kiekkotaituruus auta kun pojat pistelee täyttä luistelua vielä 55 minuutin jälkeenkin.

  Muuten semmosia mietteitä, että hyökkäyspää näyttää paremmalta kuin puolustus. (en tosin tunne suurta osaa tuoreista pelaajista)

   
   
 16. #16
  Höyrykone hesekiel's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Tamperehan se
  Viestit
  2,762
  Lainaus Alkuperäinen postaaja luuponen Näytä viesti
  http://ec.europa.eu/education/images/flags/canada.gif

  Tarvinneeko tähän muuta?
  Toki onhan meillä se kuuluisa 1% mahis taas yllättää... Mutta...
  ? Kanada on voittanut viimeksi 07, sitä ennen 04 ja 03, sitä ennen 97. Ei kauheen hirmuinen voitto-ylivoima, vaih? Eniten "pelottaa" venäjä ja ruotti.

   
   
 17. #17
  Höyrykonkari nAku's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  134
  Lainaus Alkuperäinen postaaja hesekiel Näytä viesti
  ? Kanada on voittanut viimeksi 07, sitä ennen 04 ja 03, sitä ennen 97. Ei kauheen hirmuinen voitto-ylivoima, vaih? Eniten "pelottaa" venäjä ja ruotti.
  Kanukeille mm kisat on harkka turnauksia (poislukien u20), lähinnä panostus näkyy olympialaisissa ja nhl.

  Mutta näillä mennään.
  Liitetyt kuvat Liitetyt kuvat

   
   
 18. #18
  Höyrykone heimo's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Suomenniemi
  Viestit
  3,853
  Saksa! Saksa! Saksa!

   
   
 19. #19
  Höyrypää Threnody's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  755
  Oli Suomen pojille käydä hassusti, mutta onneksi ottivat voiton jatkoajalla. Nyt ois paljon petrattavaa tulevia matseja varten, laukaukset pitäis saada kohdistettua vähän tarkemmin sitä maalia päin.

  Niin ja ja Ruotsi-Sveitsi -ottelu tällä hetkellä 0-2, saapa nähdä kuinka käy
  On pirun vaikea selvitä hengissä hautaan saakka
  ΧΞΣ - Non Serviam


   
   
 20. #20
  HöyryPoliisi luuponen's Avatar

  Liittynyt
  03/2010
  Sijainti
  Steamland Yard
  Viestit
  3,620
  kontiolan häkki. omg. ei ollu edes tiukka matsi.

  Palautetta : "Eli Luuponenhan sun käyttäjänimi oli/on millä f....ing ilveellä voit väittää noin oikeesti tekisi mieleni itse vääntää jostain paikasta eli korjaa virheesi ja myönnä että olet väärässä.
  "

   
   
Sivu 1 / 8 12345 ... ViimeinenViimeinen
Keskustelu Yleinen keskustelu

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •