Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 30

Aihe: Tarvitsen TAAS apua.

 1. #1

  Tarvitsen TAAS apua.

  No heipä hei, olen taas ongelmien takia liikkeellä.. Eli.. tilasin '' nikotiiniton '' kaupasta eGo dual coileja + eGo akun ( 900mAh ) Ja 5 dekangin nestettä. Minulla ei itselläni ole kauheasti varaa ostella koko ajan kaikkea, tämäkin hankinta nipisti hiukan. Eli Noo tossa höyryttelin niitä eilisen illan ja niin pois päin mutta.. tänään päätin kun on nyt rahaa että ostan vit*u nikotiinillisiä nesteitä että ei tää paska auta helpottamaan tupakanhimoa edes minuutiksi. Noo eisiinä mitään tilailen varmaan huomenissa.. noh... Nytkun on kaikki noi Dual coilit täytetty ( 5 dual coilia ) Jokaiseen oma puhdas neste. Huomaan että jumalauta, Näähän maistuu aivan vitun pahalle, ( Paitsi usa mix ja persikka ) Ja ku siellä on nestettä sisällä vittu 5ml ja se on imeytynyvanuun ni millä vitulla mä ne sieltä pois saan. Ei niitä kärsi poltellakkaan, on sen verran pahan makusta. Appelsiini maistuu lämpimälle oksennukselle jossa on appelsiinin kuoria, Fruit mix maistuu mädälle jollekki kiivin ja appelsiinin sekotukselle. Ja kaikki puhtaasta kartosta. Nyt kun tilaan tilaan varmaa jotain premium nestettä esim : T-Juice, Freedomsmoke... Jne Mutta kun tuolla vanussa on noi paskat sisällä niin mitä tehdä ? apuja ?
  Ja sit viel semmone et Kauanko toi eGo-T Atomisaattori säilyy, ku en löytäny mistää sen elinaikaa. Tilaan meinaa sellasenki varmaan. Muttajoo.. ( Mainitsen mun ongelmia alapuolella vaikka en olisi tähän tekstiin niitä laittanutkaan )

  - Miten saan paskan nesteen vanusta pois jota on 5ml

  - Kauanko eGo-T atomisaattori ( Patruunoiden kanssa ) kestää ?

  - Mistä saisin Laadukasta E-nestettä ( Hinta 4-6e 10ml ) Tilisiirrolla tai postiennakolla ?

  ps. xxx

  Kiitos vastanneille ja lukeneille !

   
   
 2. #2
  "Pahan makuisiin" nesteisiin ei hirveesti pysty auttamaan. Jokaisella on omat makumieltymyksensä. Nesteen voi saada vanusta pois kraanan alla huuhtomalla. Tällöinkin pieniä jäämiä nesteestä saattaa olla jäljellä, mutta kun carton antaa kuivata rauhassa ja laittaa uudet nesteet sisälle, ei pitäisi epämiellyttävien makujen kauaa vaivata. Jos se ei auta, olen kuullut, että cartoja voi myös keittää.

  Atomisaattorit on poikkeuksetta ns "kulutustavaraa" joten niiden ikää ei mitata ainakaan kuukausissa. Varovainen arvio olisi 1-4 viikkoa?

  Laadukkaita nesteitä saa esim e-cigwizardilta, libertyltä ja uk-eliquidilta. Halpoja nesteitä saa esimerkiksi peleonilta, ebnferrolta ja inaweralta(jos jaksaa kokkailla ite)

  Avot.

   
   
 3. #3
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,245
  Onko jokaselle kysymykselle tarvetta tehdä oma ketju, vai voisiko niitä mahdollisesti kysellä esim. "Pieniä kysymyksiä.."-ketjussa?
  Varsinkin kun otsikko on täysin nollasisältöinen muille käyttäjille, joilla voi olla myöhemmin samoja askarruksen aiheita..

   
   
 4. #4
  * Et mitenkään.. Se maku jää sinne kummittelemaan 80% ajasta vaikka kuinka peset/kuivaat/peset/kuivaat.

  * Päivän... Viikon... Kuukauden... Riippuu käytöstä ja käytetystä nesteestä. Ohmeja/voltteja unohtamatta

  * Laadukas ja halpa ei mene käsi kädessä. Ulkomaiset ei harrasta postiennakkoja ja tilisiirtoja vain Ryssät ja yksi kreikkalainen.

  Paypal - Paypallilla voi maksaa ihan elektronilla.

  Ja pieniä kysymyksiä ketjuun postailua sen sijaan, että vain itseään palvelevia ketjuja luot
  (vaikka aloittelijat alueella ollaankin jossa vapaammat ohjakset, niin hyvä treenata foorumietikettiä/aloitella tutustumaan sääntöihin)

  Ja höyrypään käsikirja iltaluettavaksi on myös hyvä vinkki näin alkuun
  Höyrypään Käsikirja - Ilmainen sähkötupakka e-kirja
  "Civil disobedience becomes a sacred duty when the state becomes lawless and corrupt" ~Gandhi~

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari djkettu's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  219
  Ihan näin FYI, nikotiinittomienkin nesteiden myynti, osta ja lahjoittaminen on foorumin sääntöjen vastaista. Että pidetään nesteidenvaihto ihan privaattina tai ei harrasteta sitä sit yhtään.

   
   
 6. #6
  Charun puhuu (vähän), mutta asiaa.

   
   
 7. #7
  Höyrykone Leggins's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  2,005
  Keitä vettä, kun kiehuu sammuta levy ja heitä cartot sekaan.
  1 minuutin päästä huiluttele ja vaihda neste pari kolme kertaa. Kuivaa päivä pari.

   
   
 8. #8
  Ainii pahus, unohdin ettei noita nesteitä saa kaupitella tahi antaa. Sori siitä, täytynee kai kokeilla tota Legginsin juttua, tosin vähän epäilyttää että se vanu onku pommin jäljeltä sen jälkeen.. äh, aloittelian paineita ku tää nyt lähti toi huonosti tää mun E-savukkeiden polttaminen, tänään mietin pari tuntia miten paljon helpompi ois vaan ottaa kaapista Pallmallin savuke. En onneks sortunu... mul ei muuten oo muit vaihtoehtoi ku Tilisiirto tai postiennakko.. taitaa mun E-savukkeisiin siirtyminen olla vain haaveuni...

   
   
 9. #9
  Höyrykone Ignorant's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Mikkeli
  Viestit
  1,238
  Jos on visa electron, niin on mahdollisuus Paypaliinkin.
  | DIY Box mods | #008 Diablo | Igo-L | RSST | EVOD |


   
   
 10. #10
  Okei, no tutustun tohon huomenna. kiitos silti. Vaikka tiedän että tääki kysymys kuuluis jonnekki ihan muualle niin MENIJO ( '' '' ) Että.. Miks noi kaikki maistuu dekangit maistuu sille että se olis 99% vettä.. Tai siis.. makua tosi vähän, ja se tosi pahaa.

   
   
 11. #11
  Höyrykone Leggins's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  2,005
  No kyllä tässä nyt yks tupakkipeikko peitotaan, lähetän pari toimivaa kartoa vaikka omistani
  Kai sul joku kortti on?

   
   
 12. #12
  Höyrykone Leggins's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  2,005
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Nikotiini Näytä viesti
  Okei, no tutustun tohon huomenna. kiitos silti. Vaikka tiedän että tääki kysymys kuuluis jonnekki ihan muualle niin MENIJO ( '' '' ) Että.. Miks noi kaikki maistuu dekangit maistuu sille että se olis 99% vettä.. Tai siis.. makua tosi vähän, ja se tosi pahaa.
  Mä oon testannu kymmeniä makuja ja aika iso osa jää testaamatta uudestaan. tilaa laatulitkuja niin kyllä se siitä. se oma maku on sit jokaisella erilainen.

   
   
 13. #13
  Haha ootpas ystävällinen Ja siis on Visa Electron, mut toi PayPal on jotenki hankala Dööh.. Jos tosiaan haluat Laittaa kartoja niin laita toki, mistä täältä saa yksityisviestin että voin laittaa osoitteen, jos todella olet näin ystävällinen )

   
   
 14. #14
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  03/2013
  Sijainti
  Sastamala
  Viestit
  65
  Viime vuoden käytin ego-t:tä. Höyryttelen huomattavan paljon. Tupakkaa meni 2 maxi-askia päivässä ku tupakoin. Tältä pohjalta ego-t- atot kesti max 2 viikkoa. akku max 4 viikkoa. Erinäisten kokeilujen jälkeen oli pakko siirtyä modiin.

  Ego-t tuplapakkaus oli ihan jees aluksi mutta ehdin höyrytellä akun loppuun ennekuin toinen oli latautunut... Loppuaikoina hommasin ego-t:hen tankin joka oli höyryiltään ihan kohtuullinen, tosin käyttöaika sama.Propelli kesti 1-2 viikkoa(silica+lanka) ja kun pakkauksessa olleet pari vaihtopäätä oli käytetty niin tankkikin alkoi jo vuotamaan. eLi 3-4 viikkoa 15-20 euron tankkisatsi. 10e meni aiemmin päivässä röökiin joten itelle ihan ok.Tähän toki lisää akku per kuukausi + nesteet.

  Omassa elämässä olen suhtautunut tähä puoliksi harrastuksena ja laskenu että uusien rojujen tilauksiin ei mene ainakaan enempää kuin tupakkaan. Parin vuoden kokemuksella vois sanoa että ilman alituista tilaamista(nesteet, atot, cartot jne) ei homma toimi tai ainakaan itellä ei ole tiedossa että massiivihöyryttelijä pärjäisi pelkillä nesteillä puolta vuotta millään laitteella. Kojattavat systeemit(vastuslanka +silica yms) tulee halvimmaksi jos jaksaa harrastaa ja on sorminäppäryyttä. Tosin esim dct-tankkiin vaihdettavat cartot on vain toista euroa kipale.


  esim finnvape:lta saa kaiketi nikotiininesteitä verkkopankkitilauksella...

  tilailen nesteitä milloin mistäkin ja noin 50% on jotain muuta kuin miellyttäviä. Välillä tulee sekoiteltua jotain nikotiininesteiden pullonpohjajämiä toisiinsa ja silloin vasta kauheita makuelämyksiä saakin aikaan. Tosin kaikki on tullu höyryteltyä... eipä se röökikään niin hyvältä maistunu..

  täältä löytyy ego-t latureita jos on tarvetta, ehkä jotain muutakin..ei maksa mitään.. laitan postiin jos laitat osoitetta... nimimerkkiä klikkaamalla pääsee kaiketi paikkaan josta löytyy yksityisviesti...

  -vk-
  Viimeksi muokannut gaagamel; 27.04.13 kello 01:28.

   
   
 15. #15
  Höyrykone terokum's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Riihimäki
  Viestit
  3,506
  Sähkötupakka ja nikotiinineste -kauppa | FinnVape - Sähkösavukkeet ja nikotiininesteet sieltä vaan ja voi maksaa ihan normaalisti nettipankista

   
   
 16. #16
  Eihän tuolla oo ku pari liquan makua, ja liqua ei käsittääkseni kaikista laadukkain ole.

   
   
 17. #17
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Nikotiini Näytä viesti
  Eihän tuolla oo ku pari liquan makua, ja liqua ei käsittääkseni kaikista laadukkain ole.
  Eiku oho, ignoratkaa toi en osaa poistaa viestiä Hitto mikä amatööri olen...

   
   
 18. #18
  Höyrykone terokum's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Riihimäki
  Viestit
  3,506
  juu malttia. kyllähän tuolla on paljon nesteitä ja atmos labin nesteet esim ovat todela laadukkaita kuten liquatkin ja itseasiassa finnvapen omatkin on hyviä (minun makuun) nämä kaikki on omista makuaisteista kiinni joten....

   
   
 19. #19
  Höyrykonkari nAku's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  134
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Leggins Näytä viesti
  Keitä vettä, kun kiehuu sammuta levy ja heitä cartot sekaan.
  1 minuutin päästä huiluttele ja vaihda neste pari kolme kertaa. Kuivaa päivä pari.
  Et jumalauta ole tosissa!

   
   
 20. #20
  Lainaus Alkuperäinen postaaja nAku Näytä viesti
  Et jumalauta ole tosissa!
  Itseasiassa tuota porukka teki pari vuotta takaperin...
  Itsekkin kokeilin joskus, mutta eipä ole sen arvoista / wanha shaisse kyllä maistui.

  "Civil disobedience becomes a sacred duty when the state becomes lawless and corrupt" ~Gandhi~

   
   
Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Aloittelijoiden esittelyt ja kysymykset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •