Tulokset 1 - 5 / 5

Aihe: BW510N MOD( modattu modi)

 1. #1
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  08/2011
  Sijainti
  Äänekoski
  Viestit
  8

  BW510N MOD( modattu modi)

  BW510N MOD (rikkinäinen varaosamalli)


  Ostopaikka: http://www.electravape.co.uk/
  Hinta ostohetkellä: £20+ toimituskulut 3£
  Kokonaispituus: 110mm (ilman atomisoijaa)
  Halkaisija: 20mm
  Paino: Ei tietoa
  Kytkimen tyyppi: Manuaalinen
  Pakkauksen sisältö: Runko, 2 kpl nimettömiä harmaita 18650 akkuja, 2 kpl normaali resistanssin atomisaattoreita, 5 kpl vanusäiliöitä, uk mallin laturi.
  Kierteet: 510, (egon atomisaattorit ei mahdu).

  Tilasin kyseisen kromisen pötkylän rikkinäisenä, joten sain sen 50% alennuksella. Tässä ensimmäisessa sarjassa on ollut ilmeisesti jotain ongelmaa kytkimen/elektroniikan kanssa. Tässä yksilössä vika ilmeni niin , että atomisaattoriin meni täydet löylyt heti kun akun ruuvasi kiinni. Kytkintä ei tarvinnut painaa, eikä siitä ledikään edes syttynyt. Kytkin heivattiin helvettiin piirilevyineen. Vikaa ei viitsinyt enempää edes pohtia tuosta pintaliitoskomponenteista kasatusta piirilevystä. Miljoonalaatikosta löytyi sopivan näköinen järeähkö kytkin. Tämähän ei tietysti heittämällä mahtunut. Reikää rungossa piti aavistus suurentaa ja kytkimen liittimet taivuttaa mutkalle etteivät ota runkoon kiinni. Samalla johdot päivitettiin paksummaksi. Tekniikka on nyt yhtä yksinkertainen kuin taskulampussa.

  Käyttökokemuksia: Toimii kuin junan vessa, akku kestää useita päiviä, tehoa piisaa hyvin. Kaikki atomisaattorit toimii, mitkä vaan pystyy tuohon ruuvaamaan. Egon atomisaattorit eivät käy, mutta se ei haittaa omaa käyttöäni, koska käytän pääasiassa erilaisia kartoja. Kromaus on kuukauden käytöllä harmaantunut siitä kohtaa mihin kämmen koskee eniten. Kaikki 18650 akut eivät mahdu, koska ovat liian paksuja. Totesin tämän, kun yritin taskulamppuni vastaavia akkuja kokeilla. Periaatteessa tässäkin voisi kokeilla korkeampia jännitteitä, jos cr123 akut mahtuvat. En osaa sanoa ovatko nämäkin liian paksuja. Jotain varmaan menetettiin elektroniikan poistolla. Ainakin ledillinen kytkin ja mahdollisesti jotain muutakin. Hyvä laite muuten, halpa, tehokas ja sai tekemisen iloa korjatessa. Arvostelkoon joku alkuperäisessä kunnossa olevan, koska tämähän periaatteessa on modista tehty modi.


   
   
 2. #2
  HöyryPoliisi luuponen's Avatar

  Liittynyt
  03/2010
  Sijainti
  Steamland Yard
  Viestit
  3,620

  Vs: BW510N MOD( modattu modi)

  kiitos arvostelusta!
  kuvat ois hiton kivat

  Palautetta : "Eli Luuponenhan sun käyttäjänimi oli/on millä f....ing ilveellä voit väittää noin oikeesti tekisi mieleni itse vääntää jostain paikasta eli korjaa virheesi ja myönnä että olet väärässä.
  "

   
   
 3. #3
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  08/2011
  Sijainti
  Äänekoski
  Viestit
  8

  Vs: BW510N MOD( modattu modi)


  Ego-N vertailuna vasemmalla.

   
   
 4. #4
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  08/2011
  Sijainti
  Äänekoski
  Viestit
  8

  Vs: BW510N MOD( modattu modi)

  Lisätään nyt vielä, että testattu on myös korkeilla jännitteilläkin. Kansi on melko jäykkä työntää kiinni kahden akun kera, että pelottaa jo kierteiden puolesta. Toisaalta laite on liian överi jo omaan makuun korkeilla jännitteillä. Pinnoite on myös kulunut rungosta hieman jo puhki. Vähän sellainen kuparin sävy paistaa läpi.

   
   
 5. #5

  Vs: BW510N MOD( modattu modi)

  Kiitoksia arvostelusta. Tässä ketjussa lisää kokemuksia samaisesta laitteesta. Kyllä, se elektroniikka kannattaa heivata helvettiin sieltä joka tapauksessa, ja painike korvata jykevämmällä. Kromaus halkeilee mullakin, eikä kaikki akut tosiaan sovi. Mutta modattuna modina toimii loistavasti. Kovasti siis olen kanssasi samaa mieltä ko. vehkeestä

  E: Kappas, toi arvosteluhan oli kirjoitettu ajat sit...

   
   
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •