Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 21

Aihe: DSE-901/801 USB-Passthrough

 1. #1

  DSE-901/801 USB-Passthrough

  DSE-901/801 USB-Passthrough

  Valmistaja: Sailebao
  Kotisivu: http://www.slbsmoking.com/
  Ostopaikka: http://www.heaven-gifts.com/
  Hinta ostohetkellä: 6.5€ / kpl
  Kytkimen tyyppi: Manuaali
  Johdon pituus: 140cm
  Pakkauksen sisältö: USB-passthrough johto
  Takuu: 1 vuosi (?)

  Olen jo pitemmän aikaa suunnitellut hankkivani passthru johdon ja kun Heaven Gifts viimein otti tuotteen valikoimiinsa ei hintakaan ollut enää esteenä. Johdon hinta kyseisessä kaupassa on mallista riippuen n. 6.5€ + toimituskulut. USB-passthru (USB-läpivienti) on siis johto joka kytketään tietokoneen tms. USB-paikkaan ja toiseen päähän, e-savukkeen akkua muistuttavaan osaan ruuvataan e-savukkeen atomisoija. Tämä osa on itseasiassa täsmälleen saman kokoinen ja näköinen kuin e-savukkeen akku. Tietenkään sisällä ei ole itse akkua, osa toimii pelkästään liittimenä, kytkimenä ja kädensijana. Heaven Gifts tarjoaa tällä hetkellä manuaalikytkimellisiä johtoja jotka ovat yhteensopivia DSE-901, DSE801, Joye510 ja M401 e-savukkeiden kanssa. Minulla on testissä kaksi ensin mainittua.

  Johdon liitin on stantardimallia joten sen voi kytkeä lähes mihin tahansa USB1 tai 2-liitäntään. mm. M401 ja Joye510 johtomalleissa on välissä ladattava paristo josta virta syötetään edelleen atomisoijaan, tällaista mallia käytettäessä ei virtalähteen ominaisuuksilla ole juurikaan väliä. DSE-sarjan malleissa tätä paristoa ei ole joten virta tulee suoraan USB-liitännästä atomisoijaan. Olen lukenut että syöttövirran pitäisi olla vähintään 3.5V - 5V ja 1 ampeeri (1000mA). Eli jos haluat käyttää esimerkiksi kannettavaa virtalähdettä niin varmista että se täyttää nämä kriteerit. Esimerkiksi USB-hubini kautta en saanut tarpeeksi virtaa ulos ja johto ei toiminut. Johdot ovat 140cm pitkiä, niissä on 8 sekunnin cut-off joka on varmasti riittävä ja ne ovat kokonaan sinetöityjä eli nesteen joutumisesta laitteen sisälle ei ole pelkoa.

  Sitten itse asiaan. Ero kurkkutuntumassa ja höyryn määrässä on johdolla käytetyllä DSE-901 atomisoijalla on huomattava muttei mitenkään mullistava. Johdolla saan koko ajan ehkä hieman enemmän höyryä ja paremman kurkkutuntuman kuin juuri ladatusta akusta. Imaiseminen 901 atomisoijasta johdon kanssa käytettynä on todella vaivatonta, jopa helpompaa kuin juuri ladatun akun kanssa käytettynä. Maun voimakkuudessa en huomannut merkittävää muutosta, voi olla että maut eivät tule aivan yhtä hyvin esille kuin akun kanssa. Yksi ilmiselvä etu on lisäksi se että toisin kuin akkujen hiljalleen menettäessä tehonsa, johto antaa koko ajan tasaisen jännitteen. Tämän ja johdon manuaalisen kytkimen ansiosta saan koko ajan tasaisen voimakkaita henkosia. Ainut muuttuva tekijä on e-nesteen määrä atomisoijassa ja tästä päästäänkin johdon ainoaan haittapuoleen. Koska atomisoija käy johdon kanssa hieman kuumempana, myös e-nestettä kuluu normaalia enemmän. En yleensä käytä kotona patruunoita vaan tiputan e-nestettä pari tippaa suoraan atomisoijaan. Kahdella tipalla e-nestettä suoraan 901:n atomisoijaan sain n. 6 voimakasta, pitkää henkosta. Tämän jälkeen imaisut alkavat maistua aavistuksen palaneelta ja on aika lisätä nestettä. Kokeilin myös käyttää patruunaa mutta tämä ei olennaisesti pidentänyt käyttöaikaa ja tuntui että patruunan täytteet kärähtivät aina välillä aiheuttaen pahan makuisia henkosia.

  DSE-801 johdolla ero ei ollut niin selvä akkuun verrattuna. Huomasin kyllä samat erot kuin 901-johdolla mutta en niin selvästi. Näitä kahta keskenään verrattaessa 901:stä sain yllättäen paremman kurkkutuntuman mutta 801-johdosta enemmän höyryä (hieman atomisoijan mallista riippuen). Uskoisin että ero kurkkutuntumassa tulee siitä että pieni atomisoija käy kuumempana ja tuottaa lämpimämpää höyryä kuin iso kun näille syötetään samaa korkeaa jännitettä. 801 atomisoijaan/patruunaan on myös mahdollista lisätä kerralla enemmän e-nestettä joten yhdellä täytöllä saa pidemmän käyttöajan.

  Heaven Gifts:n myymät 801 ja 901 johdot tulevat ilmeisesti suoraan samalta tehtaalta (Sailebao) jossa valmistetaan aitoja DSE-mallin e-savukkeita. Testasin 901 johtoa myös RN-sarjan atomisoijalla (DSE kopio) ilman ongelmia. Yllätyksekseni ainut atomisoija joka ei 901-johdon kanssa toiminut oli vanha DSE-901 atomisoija joka kyllä toimii edelleen DSE-901 akun kanssa mutta johdon kanssa siihen ei tullut eloa. Tämä on sama atomisoija joka oli mukana DSE-901 e-savukkeen arvostelussa eli se ei ole ostettu Heaven Giftsiltä. En osaa sanoa miksi atomisoija ei toimi mutta jos ostat atomisoijan HG:stä niin hyvin todennäköisesti ongelmia ei tule.

  801-johtoa kokeilin kaikilla omistamillani Penstyle-atomisoijilla jotka ovat DSE-801, RN4072, Janty Classic ja BE112 (BestEcig). Kaikki toimivat. Itseasiassa johdon valmistajan oma DSE-801 atomisoija on tämän joukon huonoin ja toimi myös johdolla kaikkein kehnoimmin. Atomisoija vuotaa (akkupäästä) todella herkästi ainakin suoratiputusta harrastaessa ja tuotti joukon huonoimmat höyryt. Parhaimmat höyryt saa Jantyn Classicilla tai BE112-atomisoijalla mutta nämä myös kuluttavat eniten nestettä. Tyylikkäimmän näköinen johdon kanssa oli kuitenkin mattamusta 4072 kiiltävän mustine kauluksineen ja jos tilaat johdon samasta paikasta kuin minä niin suosittelen ottamaan samalla muutaman 4072 atomisoijan jos et sellaisia vielä omista.

  Sitten johtojen ehkä ainoaan huonoon puoleen joka sitten pilaakin koko tuotteen. DSE-901 johto on toiminut moitteetta yhden takuuvaihdon jälkeen. DSE-801 johdon taas olen joutunut palauttamaan jo kaksi kertaa. Ensimmäinen johto kuoli muutaman päivän käytön jälkeen kokonaan ja ja toisen kytkin jumittui pienen painalluksen jälkeen eikä virransyöttö katkennut ennen kuin johdon irrotti kokonaan. Viimeisin saamani johto sekoilee myös samaan tapaan. Ehkä minulla on käynyt vain huono tuuri mutta kolme viallista johtoa kolmesta kertoo kyllä jotain laadusta.

  Idea USB-liitäntään kytkettävästä e-Savukkeesta kuulostaa hyvältä mutta jos toteutus on tätä tasoa niin en todellakaan voi suositella hankkimista. Viimeisimmän DSE-801 johdon vaihdon jälkeen menetin jo toivoni ja johto on odottanut laatikossa palautusta reilun kuukauden verran. Ehkä laadunvalvonta on saatu kuntoon, en tiedä mutta arvosana on yleisvaikutelman mukainen. Mainittakoon vielä että n. 6kk käytössä ollut Jantyn pt-johto toimii edelleen moitteetta.

  DSE-901 USB-Passthrough: 8 / 10
  DSE-801 USB-Passthrough: 3 / 10   
   
 2. #2

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Otetaanpa hieman takaisin veikkailuja jännitteestä. Nyt sain käyttööni yleismittarin joka näyttää 901-johdolle 3.68V:a. Tuo siis on kyllä enemmän kuin surkean 901-manuaaliakun jännite mutta ei mitenkään tehokkaampi kuin perus e-savukkeen akku ja esimerkiksi Janty:n johdosta (jossa on akku välissä) sain lukeman 4.15V. 801-johtoa en enää omista.

   
   
 3. #3
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  08/2010
  Viestit
  17

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Akkujen lepojännite on huomattavasti korkeampi kuin jännite kuorman ollessa kytkettynä. Mittaa jännite kuiorma päällä, niin saat oikeat tulokset.

   
   
 4. #4

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  En saanut uutta arvostelua luotua joten kirjoitan tähän.
  Itselläni on ollut hieman samannäköinen USB-passtrough mutta KR:n 808d-1-mallille nyt kuukauden päivät.

  Kyseessä on manuaaliversio ja 3.7v luvattu teho. Hyvänä puolena on ettei tuossa ole cut-off timea eli saa kyllä kunnon höyryt. Kurkkutuntuma on mielestäni ok ja tuohon käyvät kiinni sekä KR:n cartomizerit että 901:n atomisoijat. Johtoa riittää 130cm eli riittävästi ja hinta oli 7.5 dollaria.

  Vielä en ole tuosta löytänyt passtrough johdoksi huonoa sanottavaa. Yleisestikkin ottaen itselläni on ollut todella hyvä laatuisia KR:n laitteita, tai sitten minulla on ollut hyvää tuuria


   
   
 5. #5
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Eikös 901 ole yhteensopiva KR808d-1 kanssa eikä suinkaan 801 kanssa? Näissähän on erilainen ruuvikanta. Mitä taas tulee näihin Kr808d-1 PT piuhoihin, niin suosittelen ehdottomasti Libertyn piuhaa. Sen ulosanto on nimittäin 5 volttia ja sen myös huomaa. Ero tavalliseen kr808 akkuun on melkoinen. Höyryä ja makua tulee huomattavan paljon enemmän ja höyry on mukavan lämmintä. Erittäin nautinollinen kokemus.
  Käytän itse joko Samsungin miniläppäristä tai sitten aikoinaan UsbFeveriltä ostetun seinäadapterin kanssa jossa on myös autopistoke samassa. Se laite on erittäin kätevä, kun voi samaa käyttää sekä kotona, että autossa. Libertyn modishopissa on myös vastaava 510-akkukantaan menevä PT joka myös antaa suoraan 5 volttia ja sitäkään en voi tarpeeksi lämpimästi suositella. Nämä kaikki 5 voltin laitteet toimivat todella hyvin tavallisten cartojen kanssa joita ostan misteliquidin verkkokaupasta. Ero käytettäessä samoja cartoja tavallisten kr808 tai 510 akkuje kanssa on valtava höyryntuotossa ja maussa.

   
   
 6. #6

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Lainaus Alkuperäinen postaaja tonto Näytä viesti
  Eikös 901 ole yhteensopiva KR808d-1 kanssa eikä suinkaan 801 kanssa? Näissähän on erilainen ruuvikanta. Mitä taas tulee näihin Kr808d-1 PT piuhoihin, niin suosittelen ehdottomasti Libertyn piuhaa. Sen ulosanto on nimittäin 5 volttia ja sen myös huomaa. Ero tavalliseen kr808 akkuun on melkoinen. Höyryä ja makua tulee huomattavan paljon enemmän ja höyry on mukavan lämmintä. Erittäin nautinollinen kokemus.
  Jep, näin KR:n 808-d1 on yhteensopiva vain 901:n kanssa tai noiden KR:n 808d-1 cartojen kanssa.
  Oma PT:ni on HG:stä tilattu mutta ulosanto pitäisi myös olla 5volttia (en ole tosin mittarilla lukenut), ero normi 280 kr808:n akkuun on huomattava mutta ei niin iso esim, tuohon 380mah akkuun. Höyryntuotossa vaikuttaa mielestäni enemmän tuo nesteen VG määrä, sitä lisäämällä saa normi 901:eenkin hyvät höyryt tosin tuo oma manuaali PT:ni ja 808:n 380 manuaali antavat kyllä riittävästi ulospuhallettavaa höyryä.

  Itse huomasin että tuo PT toimii myös kätevästi tämmöisen USB-akun kanssa http://techngadgetz.com/wp-content/u...ket-Pack-4.jpg
  On aika viritys :-) tuo lataa iphonen 4krt joten riiitää tuohon PT käyttöön hienosti

   
   
 7. #7
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Mistä hommasit pebblen ja millaisella hinnalla?

  Uskoisin muuten, että HG:n PT ei ole 5 volttia jos et huomaa selvää eroa. Ero on nimittäin suuri ja höyry lämmintä. Omani olen mitannut ja antaa 5 volttia ulos.

   
   
 8. #8

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Okei, ei tuo HG:n PT:n output ole kuin 3.7v heidän sivujensakkaan mukaan eli sama kuin siinä 380mah akussa.
  Mutta kyllä tuo "höyry" on lämmintä tosin en tiedä kuinka lämmintä se sitten 5v:lla on.

  Oman pebbleni sain lahjaksi mutta ainakin ebay:sta niitä saa 30 punnalla eli n.35 eurolla.

  http://cgi.ebay.com/Veho-Pebble-XT-p...#ht_1679wt_907

  EDIT: tuossa pebblessä on 950mah ulosanti ja tuo HG:n 808 PT vaatii mukamas 1000mah mutta silti toimii...

   
   
 9. #9

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Lainaus Alkuperäinen postaaja tonto Näytä viesti
  Eikös 901 ole yhteensopiva KR808d-1 kanssa eikä suinkaan 801 kanssa? Näissähän on erilainen ruuvikanta. Mitä taas tulee näihin Kr808d-1 PT piuhoihin, niin suosittelen ehdottomasti Libertyn piuhaa. Sen ulosanto on nimittäin 5 volttia ja sen myös huomaa.
  Onko kyseessä tämä tuote? http://www.liberty-flights.co.uk/product.asp?id=61

  Vai tämä?
  http://www.liberty-flights.co.uk/product.asp?id=58

  Itse käytän noita hg:sta saatavia KR 808:n cartoja, käyvätkö ne tuon "510 to 901 E-Cig Multi Adapter " kanssa?

   
   
 10. #10
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Itse asiassa mulla on nuo molemmat ja voin lämpimästi suositella molempia. Tuolta tilattu. Molemmista olen mitannut sen 5 volttia ulos ja toimii loistavasti. Tuosta adapterista en osaa sanoa, koska ei ole kyseistä adapteria. Tilasin kerran, mutta sain väärän tuotteen enkä ottanut enempää yhteyttä koska oli sillekin käyttöä. Ja tarvettakaan ei sitten enää ollut kun tilasin myöhemmin tuon kr808 PT:n niiden cartoja varten.
  Eli sain 510 to 801 adapterin ja sekin on useasti käytössä, koska nuo 801 atomisaattorit toimii myös loistavasti tolla 510 PT:llä ja paremmin kuin normaalilla 801 akulla. Itse tilaan cartot misteliquidin kautta koska nimenomaan ne toimivat loistavasti. Ovat hopean värisellä akkukannalla ja käsittääkseni bogen valmistamia. Joskus olen testannut niitä toisen valmistajan (olisiko ollut slb) cartoja joissa oli kullan värinen akkukanta ja tulivat pilleriaskissa kuten asperiini ja eivät toimineet yhtä hyvin. Nämä tulevat aina erikseen yksitellen pakattuina paperipussukassa kuten jotkut irtomakeiset oukki doukit ym.

  Mitä taas tulee tuohon ampeerien ulosantiin, niin toimii ainakin omalla miniläppärillä ja tuolla seinäadapterillani joka on speksien mukaan 0.6A. Auton pistokkeesta ei ehkä ihan yhtä hyvin tule ulos kun suoraan seinästä vaikka sama adapteri onkin.

   
   
 11. #11

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Okei, höryttelimpä tänään kunnolla tolla mun HG:sta olevalla KR:n passtroughlla, käyttäen thinkpadiä virtalähteenä. Olisi kiva tietää mikä tuon ulosanti on sillä höyryä tuli todella hyvin ja höyryn kanssa tuli ongelmaksi että se "poltti" eli oli jopa liiankin kuumaa yli 3s henkäsyillä.

  Kartona oli HG:stä myös olevia kultakantasia kartoja. näissä ei ole mitään leimoja joten en usko että slb:n valmistamia ovat. Tulivat alumiinissa pakattuina niinkuin buranat.

  Vertasin lopuksi normi 280 auto-akkuun ja ero oli selvä. 280:stä lähti huomattavasti vähemmän höyryä ja höyry ei ollut erityisen lämmintä jolloin kokemus ei ollut niin voimakas. Myös maku oli ehkä hiukan vaisumpi.

  Nesteenä oli omasekotusta 30/70 prop/vg mix. makuina fa oryental 4 sekä HC:n kranaattiomenaa.

   
   
 12. #12
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Noi on just niitä SLB:n cartoja lääkepakkauksessa. Mullakin palo ne suuhun. Ne kärähtää helposti sieltä keskiöstä ja jos avaat sen korkin niin voi näkyäkin ruskea rinkula keskiössä.

  Niitä en edelleenkään suosittele, mutta Bogen yksittäispakatut cartot on 5 voltilla aivan toista maata.

  Muistathan että misteliquidin verkkokaupassa on ilmainen kotiinkuljetus ja ensiostoksesta saa 15% pois. Ja täälläkin varmaan jossain pyörii alennuskoodi jos ei ole enää ensiostos

   
   
 13. #13

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Kokeilin noita misteliquidissä myytäviä bogen valmistamia 808:n cartoja. En osaa vielä oikein sanoa ovatko ne parempia/huonompia kuin nuo HG:sta tilatut 808:n cartot.

  Tuo hyöry tuntuu ehkä jotenkin pehmeämmältä noiden bogen cartojen kanssa. Ulkoisesti molemmat näyttävät samoilta paitsi että noissa bogen kartoissa on molemmissa kumihatuissa piikit, toisin kuin noissa hg:n kartoissa. Lisäksi se valkoinen kumihattu on varustettu kahdella renkaalla joten ei lähde niin helposti irti kuin noissa HG:n kartoissa. Lisäksi nuo bogen kartot eivät sopineet HG:n 808 normi-autoakkuun, mutta sopivat kylläkin tuohon HG:n 808 usb-passtrough piuhaan.

  Huomasin myös että noissa HG:n kartoissa on niissä kumihatuissa kirjaimet KR eli saattavat olla itsensä KR:n valmistamia, tai sitten se voi olla vain mallimerkintä. Nuo "KR" kartot ovat itselläni kestäneet n. 4 täyttökertaa, ennekuin ovat kärähtäneet, saa nähdä kestävätkö nuo bogen kartot pidempään. Molemmissa on "hopeiset" akkuliitos kohdat.

   
   
 14. #14
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Oiskohan tosiaan niin että olis vielä kangerin valmistamia. Niistä en sitten osaa sanoa mitaan. Omat kokemukset on vain bogen ja slb malleista (ja myös cartomizereista).

   
   
 15. #15

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Kenenköhän valmistamia nuo HG:n myymät kr808 normi-autoakut ovat. Niiden kanta ei tosiaan sovi noiden bogen cartomizerien kanssa mutta sen sijaan HG:n myymään KR808 380mah ylipitkään manuaaliakkuun ne käyvät kuin naulatut, samoin kuin tuohon usb passtroughiin.

  Misteliquid tai joku muu brittiverkkokauppahan myy sekä original akkuja että "klooni/designers" akkuja, olisiko tuo minulla oleva normi-autoakku siis jonkin sortin "klooni"-akku?

   
   
 16. #16

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Kirjotetaas tähän, ku en viitti uutta ketjua tän takia alottaa.

  Eli, mistäköhän sais 510-mallin passthroughn jossa vois käyttää lr-atomisaattoreita? Onko tämmösiä edes olemassa? Oon useempaa nettikauppaa selaillu ja monessa on maininta, että vain normiatomisaattoreille. Suurimmassa osassa ei oo mitään mainintaa. Millaset voltta/ampeerimäärät noissa pitäs olla, että uskaltaa lr-atomisaattoria käyttää?

   
   
 17. #17
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  No joku tän tyyppinen sen tarttis olla jossa on tuo 3.6 voltin akku välissä:

  http://www.misteliquid.co.uk/510-usb-passthrough-57


  Normi "aito" läpivienti antaa sen 5 volttia ilman väliakkua ja se on kyllä liikaa matala ohmisille.

   
   
 18. #18
  Höyrykone True Puffin's Avatar

  Liittynyt
  06/2011
  Sijainti
  Rauma
  Viestit
  2,463

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Tällainen löytyi pienen etsinnän jälkeen...jos hakusessa on 5v 2A USB muuntaja: http://www.clasohlson.fi/Product/Pro...x?id=163471697

  Ainoa ongelma on, että omassa kaupungissani ei ole Clas Ohlsonia..prkl! Täytyisi ajaa sellainen 100km pelkästään hakemaan 12 euron laitetta. En löytänyt suomalaisista verkkokaupoista samanlaista laitetta, joka täyttäisi tarvittavat speksit.
  Vape since 30/05/2011

  Westcoast Vape Squad still rollin'

   
   
 19. #19
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Ei tuosta ole mitään hyötyä kun tuossa on kaksi USB paikkaa joitka molemmat antaa maksimissaan 1A @ 5V.

   
   
 20. #20
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  01/2011
  Viestit
  116

  Vs: DSE-901/801 USB-Passthrough

  Lähtöjännite 5 V/2 A tai 2 x 5 V/1 A.
  Kyllä pitäis irrota 2A jos käyttää ainoastaan toista "porttia", muutenhan toi on kusetusta

  tosin ei sekään riitä kuin 2,5Ohm atomisaattorille/cartolle

  "E-cigs are not "quit smoking" devices - they are an alternative way to smoke, but with a much reduced risk profile. Believe this - it's true. E-cig users are NOT quitters."

   
   
Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Lisälaite arvostelut (eS)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •