Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: kanger t3 ego

 1. #1
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  01/2013
  Viestit
  2

  kanger t3 ego

  Tervehys!
  Suoritan tässä samalla lyhyen esittelyn, kun alotteleva höyryttelijä kyseessä.
  Ensi kosketus sähköröökiin oli pari vuotta sitten genesiksen 510 paketin kanssa. Syystä tai toisesta homma jäi ja analoginen paloi.. nyt tämän vuoden alussa lopetushimot tuli taas ja puffilta lähti tavaraa tulemaan.. egon twist, viisyksnollia pari manuaalia ja automaatti, 510pro sekä viimeisimpänä hankintana foorumilta hankittu lavatube robust.. siinä ne esittelyt
  Mutta asiaan.. viime tilaus puffilta sisältä otsikossa mainittuja clearoja. Jostain syystä ne molemmat kurlaa aivan helevetisti, ja eilen viimeisenä niittinä lykkäs nesteet suuhun oikein huolella.. lisäksi näyttäys että ne valuttaa nestettä alaosan ilmarei'istä ja jousitetusta liittimestä suotaan twistin sisälle.. onko kyseessä viallinen erä, teenkö jotain väärin vai mikä täsä on? Kaikista vinkeistä kiitollinen

   
   
 2. #2
  Höyrypää Threnody's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  755
  Tervetuloa foorumille!

  Oon huomannu ettei atoa kannata ruuvata clearoon kovin tiukalle, silloin alkaa kurlaamaan ja vuotamaan herkästi. Pyörität niin kauan aikaa, että alkaa kiristymään ja sen jälkeen pyöräytät suhteellisen hellään momenttiin. Se oikea kireys löytyy ainoastaan kokeilemalla. Myös lämpötilan vaihtelu vaikuttaa vuotamiseen, eli pakkasesta sisätiloihin tullessa mun MT3 lirauttaa aina jonkun verran juissia akun navalle. Vähäinen nesteen määrä tankissa aiheuttaa myös monesti pientä kurlausta. Jos ei mikään tunnu auttavan, kannattaa kokeilla toista atopäätä, jos sellaisia löytyy. Ei nekään aina täydellisiä ole, kaikkien välillä on aina jotain pieniä heittoja.

  Mun clearosta ei oo kyllä koskaan ilmarei'istä tullut pisaraakaan ulos, joten sun tapauksessa tuo viittaa pahempaan vuotoon. Tuleeko sitä nestettä paljonkin pihalle?

  E: Tässä on linkki keskusteluun kyseisestä clearosta, löydät varmasti sieltä hyviä vinkkejä.
  http://www.e-savuke.com/vb/atomisaat...isaattori.html
  Viimeksi muokannut Threnody; 14.03.13 kello 11:28. Syy: Linkki lisätty

   
   
 3. #3
  Höyrykone nallekarhu's Avatar

  Liittynyt
  07/2011
  Sijainti
  Rovaniemi
  Viestit
  1,194
  http://www.e-savuke.com/vb/atomisaat...isaattori.html

  edit, threnody kerkesi ensin laittaan linkin...
  Viimeksi muokannut nallekarhu; 14.03.13 kello 11:35.

   
   
 4. #4
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  01/2013
  Viestit
  2
  Hyvä, kiitosta näistä! Yritin haeskella ketjua hakutoiminnolla, mutta jostain syystä tuo nimenomainen ketju on mennyt ohi. Nestettä vuosi kyllä reilusti rei'istä, mutta kokeillaan josko vika olis tuossa liiaksi kiristetyssä atossa..

   
   
Keskustelu Aloittelijoiden esittelyt ja kysymykset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •