Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Mojurepublic Ghost 016

 1. #1
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  07/2011
  Viestit
  12

  Mojurepublic Ghost 016

  Tuote: Ghost 016 starter kit // Zeus ecig

  Valmistaja: Ghost?
  Kotisivu: http://www.joyetech.com/
  Ostopaikka: http://www.mojurepublic.com/
  Hinta ostohetkellä: 34,02€
  Kytkimen tyyppi: Manuaali
  Max. imaisu / Jäähtymisaika: Rajoittamaton
  Akkujen kapasiteetti: 1300 mAh

  Tuli tällainen viikkotakaperin tilattua ja tänään pääsin noutamaan vehkeen postista.

  Ensi silmäyksellä akku on jongin verran isompi kuin normi Riva 510 (750mAh?), Mutta tämä ei haittaa tuote on silti slimmi ja näppärä.
  Tuotteessa on siis cone atomizer itsessään ja niitä tuli 2 kpl tilattaessa.
  Eli atomisoijassa on itsessään kiinteänä osana jo cone joka on aika kätsy. Mukaan tuli myös 10x esitäytettyjä Röökin makusia tippejä, noh heti laatikon auki saatuani huomasin että akussahan on virtaa repästäämpäs yksi tippi paikalleen ja katotaan miltä maistuu. Ensi puraisu:
  Savua ei tullut juuri mitään, ok.. Lämmitellääs ja imetään noniin nyt alkaa löylyä lyömään Loistavaa!! Maku, siis ei tsiisus jos saan rehellisesti sanoa niin nämä tipit lähtee joko jollekkin vihamiehelle myyntiin tai sitten suoraan kaatopaikalle ei siis mitään rajaa kuinka hirveetä.

  Nooh kotimatkalla piti soittaa densolle amppari paikalle ku herra heitti lipat fillarilla sen näkösesti että nyt sattu jarkkoa leukaan, päähän sieltä aukesi parista kohtaa ja ilmesesti jalka myös meni samaan syssyyn.. 10min meni että amppari pääsi paikalle, mulla kädet spurgun eritteissä (VERESSÄ) ensi-hoito yksikkö oli mukava ja antoi vähä desinfiointi ainetta. (silti päällimäinen ajatus himaan ja vitusti käsiäpesemään)
  Ei muutakun auto alle ja kumit tahmeena himaan kattelee jotai kivaa makua koneesee, päädyin Easy-liquidin banaaniin jota tälläkin hetkellä imeskelen ja vitttu kyllä sieltä vielä tulee niitten esitäytettyjen vanutippien tunkkanen röökin maku läpi mutta banaani maistuu, höyryä tulee todella kiitettävästi ja kurkkutuntuma natsaa, tä on aivan saatanan hyvä laite. Suosittelen kaikille!

  Kirjottelen tähän vähän syvempää settiä varmaankin vkl kun oon vähän enemmän pistäny kiukaita tulille ja vertaillut tohon Riva 510 libertyltä.

  Overall arvosana "halppis" röökiksi tulee easysti 10/10

  Tätä starter kittiä suosittelen niin alottajille kuin kokeneemmille konkareillekkin vaikkakin parit eurot lisää kun lyö niin saa hyviä modeja mut comon emmä jaksa sellasia ainakaan vielä.
  Lyhyesti virsi kaunis: Jos haluut hyvää osta Ghost / Zeus (täysin sama vehje, eri nimi)

   
   
 2. #2
  Höyrykone wiitis's Avatar

  Liittynyt
  06/2011
  Sijainti
  rauma
  Viestit
  1,396

  Vs: Mojurepublic Ghost 016

  Heips..

  Sen verran tästä kiinnostuneille, että nuo miragen zeusin akut väittävät ainakin olevansa 1350mAh:sia.. käytännön eroa akunkestossa en itse, kummallakin jo pidempään höyrytelleenä, ole huomannut.

  Jos/kun jossain vaiheessa tulee ajankohtaiseksi atomisoijien tilaaminen tuohon, suosittelen ehdottomasti mojulta tilamaan nimenomaan ghostin atomisoijia, eikä noita miragen zeusin. Mojulaiset tuntuvat heräävän nopeammin ja antavat selkeästi paremmat osumat sekä höyryntuoton. Eli jotain eroa noissa kuitenkin on.

  Aivan asialtaanen arvostelu.  Fighting the CLONEWARS since 2013

   
   
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •