Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: Cappuccino (24mg / Janty)

 1. #1

  Cappuccino (24mg / Janty)

  Cappuccino

  Valmistaja Ei ilmoitettu
  Hinta ostohetkellä: 6.70€ (10ml)
  Ostopaikka: http://www.ivapour-elixir.co.uk/
  Nikotiinipitoisuus: 24mg (X-High)
  PG / VG: PG
  Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

  Ostopaikka, eli iVapour Elixir on iVapour.co.uk:n sivuhaara jossa myydään pelkästään e-nesteitä ja toimitus onnistuu suomeenkin edullisesti. Toimitus tapahtui kiitettävän nopeasti. Myytävät nesteet ovat ilmeisesti samoja joita myydään Janty:n nimen alla Glyserolipohjaisia (VG) lukuunottamatta. "Jantyn" Cappuccino -makua on kovasti kehuttu joka puolella joten päätin itsekin sitä kokeilla.

  Cappuccino erottuu jo ennen kokeilua muista e-nesteistä sillä se on väriltään todella tummaa punertavan ruskeaa. Pulloa nuuhkaisemalla ei välttämättä vielä pystyisi sanomaan miltä nesteen pitäisi maistua, ehkä siinä jotain kahvimaista on mutta maku onkin sitten aivan omaa luokkaansa. Maku on todella voimakas, täyteläinen ja kyllähän se selvästi espressokahvilta maistuu. Tietenkään aivan samaan ei päästä koska tätä ei nautita nestemäisenä. Mielestäni maussa on mukana myös runsaasti suklaata ja aavistus vaniljaa. Olen usein verrannut makuja karkkeihin ja tämänkin kohdalla niin täytyy tehdä. Maku muistuttaa nimittäin selvästi suklaa-kahvipapu karkkeja joita myytiin ainakin joskun pienissä kangaspusseissa, nimeä en kyllä enää muista. En tiedä johtuuko korkeasta nikotiinipitoisuudesta mutta höyry tuntuu suussa "kuivalta", makeutta on mutta ei liikaa.

  24mg vahvuus on aivan liikaa minulle, kurkkutuntuma on voimakas ja todella kuiva mutta ajatus oli sotkea tähän mukaan käyttämättä jäänyt kahvinmakuinen 0mg neste jolla saan kurkkutuntumaa säädettyä. Toivottavasti makua menettämättä sillä tästä tuli heti yksi suosikeistani. Ei ehkä jokapäiväiseen käyttöön mutta vaihteluksi aina silloin tällöin.

  Arvosana: 9 / 10


   
   
 2. #2

  Vs: Cappuccino (24mg / Janty)

  Tuli tilattua uudestaan Cappuccinoa 20ml pullossa ja ilmeisesti vain 10ml pullossa oleva neste on samaa kuin Janty myy. 20ml pullossa toimitettu tavara maistuu oikeastaan pelkästään kermaiselta tummalta suklaalta ilman kahvia. Alunperin arvostelemani Cappuccino oli myös väriltään paljon tummempaa (katso kuva alta). Ei tämäkään pahaa ole ja voi olla että vika on vain tässä erässä mutta suosittelen tilaamaan vain 10ml pullossa jos haluat "alkuperäistä" tavaraa tai sitten suoraan Jantyn verkkokaupasta.




   
   
 3. #3
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: Cappuccino (24mg / Janty)

  Tilasi suoraan Jantyn verkkokaupasta tätä 20ml pullossa ja väri muistuttaa kuvien perusteella nimenomaan tuota haaleampaa jälkimmäistä. Ilmeisesti koko reseptiä on muutettu. En oikein jaksa uskoa, että 10ml ja 20ml pulloissa myytäisiin eri tavaraa. Maku on myös mieto m401:llä josta yleensä maut hyvin maistaa.

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut (eS)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •