Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 54

Aihe: eGo-V V2

 1. #1
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  Sauvo
  Viestit
  6

  eGo-V V2

  En löytänyt aiheesta pikaisella haulla vielä keskustelua.

  Ajattelin siis tehdä pientä arvostelua eGo-V V2 Mega akusta, sekä Kanger T3 BCC Clerosta näin 2 päivän käyttökokemuksen pohjalta. Toivon että myös muut omistajat kommentoisivat laitteita, jotta aiheeseen saadaan monipuolisia näkökulmia.

  eGo-V V2 Mega

  Kapasiteetti: 1200mAh
  Pituus: 129mm
  Halkaisija: 17mm
  Volttien säätö 3,0-6,0V 0,1V Portaissa
  Max. Ampeerit: 2,5A
  Saatavilla väreissä musta ja teräs  Akku on teräksen värinen ja siististi viimeistelty. Valmistaja on Shenzhen Sailebao Technology, eli SLB. Akku on hieman paksumpi kuin tavanomaiset eGo- sarjan akut. Laitteen alaosassa on sininen LCD- näyttö, jossa näkyvät voltit sekä akun varaustila. Volttien säätö löytyy näytön yläpuolelta, kaksi painiketta. Säätönapit ovat kumia, mutta tottelevat painalluksia hyvin. Valitun volttisyötön voi myös lukita painamalla molempia säätönappeja pohjassa n. 3 sekuntia. Akun saa myös kuljetuslukkoon painamalla käyttöpainiketta viisi kertaa peräkäin. Laitteessa on myös hätäsuojaus, joka lukitsee akun kun käyttöpainiketta pidetään yli 10 sekuntia pohjassa. Tästä annan omalta osaltani plussaa.

  eGo-V V2:n pohjasta löytyy USB- liitiin josta akku ladataan. Akussa on Passthru- ominaisuus, eli sitä voidaan käyttää latauksen aikana. Passthru- liitännästä akku saa omalta osaltani sekä krediittiä että kritiikkiä. Liintäntä on kätevä akun käytön kannalta, mutta se on täysin suojaamaton , eli altis lialle. Pistoke on syytä suojata esimerkiksi palalla kontaktimuovia. Johto ei istu jämäkästi pistokkeeseen, mutta pysyy kuitenkin sisällä. Mukana toimitettu latausjohto on riittävän pitkä akun käyttöön myös pöytäkonetta käyttäville.

  Oma Kanger T3 BCC clearoni istuu jämäkästi liitoksessaan ja ilma kulkee hyvin. Liitos on ainakin jämäkämpi kuin 650mAh eGo-C akussani.
  Akun kesto on eGo-V V2 akussa mielestäni hyvä. Itsellä akku kestää koko päivän, vaikka olenkin aikamoinen ketjuvapottelija. Akun varaustilan näyttö ei ole mielestäni täysin luotettava, sillä kolmas ja neljäs palkki varaustilassa kuluvat nopeammin kuin kaksi viimeistä, mutta silti se on hyvä osviitan antaja jäljellä olevasta akun kestosta.

  SLB eGo-V V2 Mega akku on edullinen, pitkäkestoinen (suuri kapasiteetti) ja hyvä uutuus perinteisten eGo- akkujen ohella. Arvosanaksi antaisin 8/10. Suosittelen!


  Kanger T3 BCC (Bottom Coil Changeable) Cearo

  Ostin akun yhteydessä uuden clearon kokeiluun. Valitsin Kangerin sen pohjalla olevan vastuksen takia.
  Aiemmin ongelmani clearojen kanssa on ollut säiliön kallistelu ja nestevuodot. Ajattelin BCC clearon tuovan muutoksen tähän. Ja näin kävi. Kanger T3 BCC ei vuoda nesteitä suuhun ja imulangat pysyvät kosteina. Itselläni on 2,8ohmin vaihtopää, joka tuottaa 4,1-4,4V tasolla oikein mukavan määrän höyryä. Myös nesteen maku säilyy hyvin. Ainoana ongelmana clearon kanssa on ollut kurnutus. Kun säiliö alkaa olla tyhjä, se imee jostain syystä liikaa nestettä vastukselle, jolloin imettäessä imuputkesta kuuluu kurnutusta. Mutta tämäkin ongelma korjaantuu irroittamalla clearo ja puhaltamalla
  imuputki tyhjäksi.

  Vaihdettavia atomisaattoreita saa ainakin 2,2ohm, 2,5ohm ja 2,8ohm vastuksilla varustettuina. Plussaa tulee siitä, että clearon pohjassa on 3 pientä reikää ilmansaanniin parantamiseksi.
  Arvosanaa en vielä osaa clearolle antaa.


  Näihin kuviin ja tunnelmiin hyvää alkavaa kevättä toivottaa Nupa.

   
   
 2. #2
  Pikkuserkulle vinkkasin tollasen tänään ja vastaavan Kanger MT3 clearon sille kaveriksi.

  Vuodenpäivät sukulaismies kulkenut aikoinaan ostamamme Joyetech Ego-T 650 akut taskussaan ja niiden päässä Ce4/Ce5-clearot.
  Tänään sit se soitteli ja sanoi, et nyt tarvis jotain vaihtovolttista ja siihen päähän jotain yhtä helppoa ja hyvää millä on ennenkin menty.

  Itselläni ei hirveästi ole kokemuksia tästä kyseisestä akusta, mutta Twististä kyllä.
  Pohdittiin siinä sitten hetki niiden kahden välillä ja muistin kuulleeni tästä akusta paljon hyvää.
  Valitsimme siis tämän, lähinnä selkeän volttisäädön nimissä (Stainless Twististä ei ota selvää Tapanikaan, ellei hyvässä valossa luupilla tarkasta voltit.) passthrough ominaisuus jäi vähän taka-alalle, mut voi olla et se nousee oikeuksiinsa vasta käytön yhteydessä.

  Ja kun kerta perus clearoilla on ennenkin menty, niin tulipa sitten mieleeni tämä paljon puhuttu Kanger T3 ja siitä päivitetty tyylikkäämpi versio MT3.
  Varoitin kyllä etukäteen todennäköisistä kurlausmahdollisuuksista ja ettei itselläni ole vielä kokemuksia tästä BCC kikkareesta. Vapeonly BCC ei ollut sellaisenaan kovin vakuuttava bottomcoil, mut luotto Kangeriin on kova.

  Tuli itseasias pieni laitekateus itselle, tekis mieli palata takas tällaiseen perussettiin ja hankkiutua eroon noista kaikista isoista putkista.
  Sillä aikaa kun serkkupoika ajellut kaksi ego-t:tä loppuun, on itselle kertynyt laatikon pohjalle lukuisia putkia eri akkuineen, atoja, tankkeja, latureita, rebuildable, diy yms tarvikkeita. Huokaisu.
  Tosin en ollut onnellinen siinä askeettisessa minimaalisuudessakaan, aina pitää ostaa jotain uusia kikkareita.
  The real sin is averting your eyes and failing to believe in anyone.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari DjSchtiel's Avatar

  Liittynyt
  10/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  223
  Itellänikin on toi akkupötkö. Ihan kohtuu pätevä laitos kyllä. Amppiraja on kyl jokseenkin aika matala, eikä anna oikeuksia rebuildable-maailmalle. Tosin, tää pamppu nyt sitä varten varmaan olekkaan suunniteltu. Jollei muuta ni voipaha hakata vastaantulijoita tällä.

   
   
 4. #4
  Lainaus Alkuperäinen postaaja DjSchtiel Näytä viesti
  Itellänikin on toi akkupötkö. Ihan kohtuu pätevä laitos kyllä. Amppiraja on kyl jokseenkin aika matala, eikä anna oikeuksia rebuildable-maailmalle. Tosin, tää pamppu nyt sitä varten varmaan olekkaan suunniteltu. Jollei muuta ni voipaha hakata vastaantulijoita tällä.
  Kerro vähän tästä rebuildablesta, käräytin eilen Joyetech Modin ku meni ohmit liian alas setupissa Noh, Evicin control headia tilalle metsästämässä... Oli muutenkin liian mopo toi koko Joyemod mihinkään järkevään.

  Kunnon pamppu täytyy olla, vähän aikaa sitten kun näin taas perus Joyetech Ego 650 akkuja livenä, ni HUHHUH että ovat pieniä siroja höpöliinejä ja joskus alkuaikoina pidin niitä vielä liian isoina ihmisten ilmoilla höyryttäväksi.
  Nykyään kehtaa sivaltaa povitaskusta esiin vaikka Vamo 18650:n + joku iso tankki päässä ja möyhytellä sillä.
  The real sin is averting your eyes and failing to believe in anyone.

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari DjSchtiel's Avatar

  Liittynyt
  10/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  223
  No, Phoenixin originaali löytyy sekä saman valmistajan Dome. Dome on jostain syystä kivempi. Ainut vaan et en näe mistään ohmeja (Enkä omista mittaria tahi modia joka ne mittaa). Eli toisin sanoen silmät kiinni puuta päin mennään.. Yhtään akkua en oo saanu tuhottua sentään! =) (Disclaimer: Puhun normaalikäytöstä)

   
   
 6. #6
  Onhan sulla se transu ohmien mittailuun...
  Mut joo offtopic.
  The real sin is averting your eyes and failing to believe in anyone.

   
   
 7. #7
  Höyrykonkari DjSchtiel's Avatar

  Liittynyt
  10/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  223
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Natsu Näytä viesti
  Onhan sulla se transu ohmien mittailuun...
  Mut joo offtopic.
  JAtketaan OT, mut ei ole enää.

   
   
 8. #8
  Tämä on huonompi laatuisen oloinen kuin perus passthrough malli. Melko kookas pituus suunnassa. Kanger T3 ei toimi tässä

  Melko isokokoinen. Plussaa on, että saa säädettyä voltteja. Jonkin verran pettynyt olen tähän.

   
   
 9. #9
  Miten niin Kanger T3 ei toimi? Just viikko sit laitoin serkkupojalle tollasen Kanger MT3 kera joka on periaatteessa sama kuin T3. Hyvin toimi ja höyrynmäärä oli vähintäänkin riittävä. Ettei sulla olis se plussanapa clearosta liian syvällä tai jotain?
  Normaali vanha Ce4 visioni puolestaan ei käynyt tohon, sen verran kova imuvastus tuli. Johtui siitä kun niiden helmoissa ei ole ilmareikiä.

  Hintaansa nähden todella hyvä laitos. Vai keksitkö jonkun muun puikon joka reilu parinkympin hintaan sisältää vastaavat ominaisuudet ja "laturinkin" samaan hintaan.
  Twisti oli myös harkintalistalla mut oman 650 Twistin akku ei riittäisi hänelle ainoana laitteena kokopäiväiseen käyttöön ja tonninen Twisti puolestaan on melkein saman pituinen kuin tämä ego vv passthrough ja siihen ei sisälly kuitenkaan vielä laturipiuhaa ja muita ominaisuuksia.
  Sit kaikki lavatubet yms vaativat oman hintansa lisäksi vielä päälle kalliit akut ja laadukkaan laturin.
  The real sin is averting your eyes and failing to believe in anyone.

   
   
 10. #10
  Omat huomiot, kaulus on pitempi kuin vanhassa Ego mallissa ja ilmanotto aukot huomattavasti pienemmät. Kaiken lisäksi nyt myös Vivi nova lakkasi toimimasta tässä (toimii edelleen vanhassa mallissa).
  Nostin myös plussanapaa clearosta mutta mitään ei tapahdu. Valot kyllä toimii ja akussa on virtaa.

  Saattaahaan tuo olla vain minun perustuuria, että sain maanantai kappaleen.

   
   
 11. #11
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  Sauvo
  Viestit
  6
  Itsellä menossa nyt toinen eGo V2. Joku ryökäle meni ja varasti aiemman. Itse olen ollut erittäin tyytyväinen laitteeseen juurikin hinta- laatusuhteensa takia. Ja akku täyttää juuri vaatimukseni jokapäiväisenä tupakankorvikkeena. Uutena juttuna siirryin itse pois clearoista, sillä kohtasin Kangerilla saman ongelman kuin muillakin käyttämilläni clearoilla; kurnuttaa ja vuotaa. Johtunee todennäköisesti käyttämistäni nesteistä; 100% PG.
  Nyt menossa mukana 3ml DCT tankki, XL Bogeilla. Tähän setuppiin enemmän kuin tyytyväinen, vaikka tankin täyttö tuotti ensimmäisillä täytöillä ongelmia, lähinnä koska peukaloni sijaitsee keskellä kämmentäni.

  Toivoisin lisää keskustelua ja käyttökokemuksia, sillä akku ei ole kuitenkaan noussut suuremman arvostelun kohteeksi ja näkökulmia on varmasti yhtä paljon kuin käyttäjiäkin.

   
   
 12. #12
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  02/2013
  Viestit
  310
  Ei ole kyllä hinnasta mitään valittamista, päinvastoin ja kaikki toimii niinkuin pitäisikin. Yhden youtubevideon mukaan jätättää n. 0.2 volttia mutta samalla mittarilla 10 kertaa kalliimpi provarikin jätätti 0.1v

  Jos tuo akku on kapasiteeltiltaan sitä mitä mainostetaan niin täyden kympin vehje, myös ainakin sekä kangerin että genesis t2 toimii ongelmitta, samoin peruskartonki tankin kanssa. Vielä pitäisi testata 6 voltilla käyttäen n. 3 ohmin kartoa.

  Ei siis varmaan kannata harkita edes muuta tämän kokoluokan ego-akkua nykyisten tietojen valossa.

   
   
 13. #13
  Höyrykone lagittaja's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  1,615
  Duuhannes, nosta sitä akun plussanapaa.
  Jos T3:sen/MT3:sen kiristää täysin kiinni niin se painaa sen plussanavan alas ja sitten kun ottaa irti ja laittaa takasin niin eipäs toimikkaan. Muutama T3:nen tuossa pöydällä lojumassa ja kolme erilaista ego akkua (pari twistiä ja tämä ego-v2) ja jokasessa sama homma.
  Ja tästä otsikon mukaisesta kommentoin sen verran että twisti on kyllä paaljon laadukkaamman oloinen. Aikas rimpula ja en oikeen mitään hyvää tässä näe. Mutta jos tykkää niin mikäs siinä.
  Lagittaja@TechBBS | Lagittaja@Level1Techs | Lagittaja@MuroBBS |Sekä mm. Anandtech AVForums DIYAudio Head-Fi Overclock.net XDA-Developers

   
   
 14. #14
  Lainaus Alkuperäinen postaaja lagittaja Näytä viesti
  Duuhannes, nosta sitä akun plussanapaa.
  Jos T3:sen/MT3:sen kiristää täysin kiinni niin se painaa sen plussanavan alas ja sitten kun ottaa irti ja laittaa takasin niin eipäs toimikkaan. Muutama T3:nen tuossa pöydällä lojumassa ja kolme erilaista ego akkua (pari twistiä ja tämä ego-v2) ja jokasessa sama homma.
  Ja tästä otsikon mukaisesta kommentoin sen verran että twisti on kyllä paaljon laadukkaamman oloinen. Aikas rimpula ja en oikeen mitään hyvää tässä näe. Mutta jos tykkää niin mikäs siinä.
  No aika köykänen puikko tämä Twistikin on, tosin ei ole koskaan pettänyt. Kyllä tosta ego-vv2:sta varmasti peruskäyttäjälle koko päivän ainoaksi laitteeksi on. Eikös passthrough ollutkaan joskus kova juttu ?
  The real sin is averting your eyes and failing to believe in anyone.

   
   
 15. #15
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  02/2013
  Viestit
  310
  Ilman passthroughta ei voi enää elää

   
   
 16. #16
  Höyrykone lagittaja's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  1,615
  No eipä se passthrough niin kovettu ominaisuus ole Kummasti minäkin oon oppinu 18xxx akku modien käyttäjäksi. Kierrättää sopivaa määrää akkuja niin on aina tuore akku jossain kun muut latautuu.
  Ja vähän se ottaa päähän tässä ego vv2:ssa kun 1000mAh twist painaa enemmän kuin "1200mAh" ego vv2. Enemmän mä arvostan sitä että ne ilmoitetut mAh olisi edes lähellä totuutta.
  Lagittaja@TechBBS | Lagittaja@Level1Techs | Lagittaja@MuroBBS |Sekä mm. Anandtech AVForums DIYAudio Head-Fi Overclock.net XDA-Developers

   
   
 17. #17
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  02/2013
  Viestit
  310
  Sainpa vihdoin testattua myös 3 ohmin kartoa ja sweetspotti löyty nopeasti 4.4v:lla, ihan kuin maistuisi myös paremmalta kun tutut lr-kartot mutta voi olla myös uutuudenviehätystä. Ei pärjää rba:lle kuitenkaan

  Oliskos muuten tämä hyvä Smok eGo Mega Dual Coil 1,5ohm eMDCC MUSTA kartomisaattori 1kpl/5kpl/10kpl niistä jotka menisi suoraan ego-liittimeen ? Onhan hattukin keksitty mutta tuo 5ml olisi aika sopiva pariksi päiväksi ja saisi kuitenkin vähän pituutta pois.

   
   
 18. #18
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  02/2013
  Viestit
  310
  Lainaus Alkuperäinen postaaja lagittaja Näytä viesti
  Ja vähän se ottaa päähän tässä ego vv2:ssa kun 1000mAh twist painaa enemmän kuin "1200mAh" ego vv2. Enemmän mä arvostan sitä että ne ilmoitetut mAh olisi edes lähellä totuutta.
  Onko noissa sama akkutekniikka ? Enpä muutenkaan sanoisi tuosta ennen kuin testattu.

   
   
 19. #19
  Lainaus Alkuperäinen postaaja lagittaja Näytä viesti
  No eipä se passthrough niin kovettu ominaisuus ole Kummasti minäkin oon oppinu 18xxx akku modien käyttäjäksi. Kierrättää sopivaa määrää akkuja niin on aina tuore akku jossain kun muut latautuu.
  Ja vähän se ottaa päähän tässä ego vv2:ssa kun 1000mAh twist painaa enemmän kuin "1200mAh" ego vv2. Enemmän mä arvostan sitä että ne ilmoitetut mAh olisi edes lähellä totuutta.
  Siksi puhuinkin siitä et jos tämä olisikin jonkun ihmisen ainut koko päivän laite. Ostaa vaan ton ja passthroughia käyttelee. Sen sijaan et heti pitää mennä ostamaan kalliita Aw akkuja ja laadukas laturi vielä siihen päälle. Sit sitä rojuakin alkaa taas kertymään nurkkiin. Kyllä kaikki nyt akkuja osaa kierrättää, mut haluaako moni peruskäyttäjä lähteä mukaan siihen rumbaan ja alkaa ostelemaan niitä 18650-dildoja.

  LiPo-akkuja käyttävät yleensä näissä perus vermeissä. Mun mielestä Twisti on paljon hötömmän oloinen mitä noi alkuperäiset joyen ego-akut olivat. Painoerosta Twist vs Ego-Vv2 en ole itse niin varma, oletko keittiövaa'alla punninnut?
  The real sin is averting your eyes and failing to believe in anyone.

   
   
 20. #20
  Höyrykonkari DjSchtiel's Avatar

  Liittynyt
  10/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  223
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Natsu Näytä viesti
  Siksi puhuinkin siitä et jos tämä olisikin jonkun ihmisen ainut koko päivän laite. Ostaa vaan ton ja passthroughia käyttelee. Sen sijaan et heti pitää mennä ostamaan kalliita Aw akkuja ja laadukas laturi vielä siihen päälle. Sit sitä rojuakin alkaa taas kertymään nurkkiin. Kyllä kaikki nyt akkuja osaa kierrättää, mut haluaako moni peruskäyttäjä lähteä mukaan siihen rumbaan ja alkaa ostelemaan niitä 18650-dildoja.

  LiPo-akkuja käyttävät yleensä näissä perus vermeissä. Mun mielestä Twisti on paljon hötömmän oloinen mitä noi alkuperäiset joyen ego-akut olivat. Painoerosta Twist vs Ego-Vv2 en ole itse niin varma, oletko keittiövaa'alla punninnut?
  Ilmoittaudun ko laitteen "all-day" käyttäjäksi. Ihan jees peli onki vaikka on tollanen kumipamppu. Huvittavammaks ton mun combon tekee pitkä driptip
  Viimeksi muokannut DjSchtiel; 10.04.13 kello 19:47.

   
   
Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Keskustelu eGo / eGo-T / eGo-C

Tämän aiheen tunnukset (tag)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •