Tulokset 1 - 7 / 7

Aihe: Laitevalmistajat ja myyntipaikat

 1. #1
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  06/2011
  Viestit
  67

  Laitevalmistajat ja myyntipaikat

  Itselläni on ollut käytössä ECigWizardilta 510-T Tank hieman päälle kolmen viikon ajan. Tarkoitus olisi hankkia kylkiäiseksi eGo, ja ihan uteliaisuuttani haluaisin myös testata yleisesti kehutun Joyetechin valmistaman 510-T mallin.
  Löytyykö jostain valmista listaa valmistajista eri jälleenmyyjien osalta, tai oletteko kyselleet, minkä firman tuotteita nuo 510:t ja eGo:t itseasiassa ovat?
  Onko eri valmistajien tuotteissa suuria eroja? (Mikäli joltakulta löytyy samaa mallia eri valmistajilta, niin olisi kiva tietää, minkä valmistajan tuotteet oikeasti tuntuu laadukkaimmilta/parhaimmilta)
  Löytyykö jostain oikeasti edullisia Joyetech tuotteita?
  Löytyykö uudelleen brändättyjen 510:ien joukosta Joyetechin tekemiä tuotteita?

  Mikäli informaatiota vaan tulee tarpeeksi, noin voin listata tähän aloituspostaukseen valmistajat ja myyntipaikat erityisesti noiden tunnetumpien mallien (510 ja eGo) osalta.

   
   
 2. #2
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  06/2011
  Viestit
  67

  Vs: Laitevalmistajat ja myyntipaikat

  Noniin. Viikko sitten lähti tilaus liikkeelle Kiinasta Heaven Giftsin toimesta ja tänään sain postista hakea paketin. Vanhemmille aloituspakkaukset 510:n ja eGo:n tankkiversioista, ja itselleni 510:aan niin tavallisia kuin tankkiosiakin.

  Mitä foorumia on tullut lueskeltua, niin eGo ja 510:ssa erityisesti tankkimallien osalta kritiikin jälkeen on mainittu laitteen olevan eCigWizardilta, (tähän toki saattaa olla syynä se, että enemmistö alottelijoista tuolta tekee tilauksensa edullisten hintojen myötä?). Myös itsellä on siis aikaisemmin käytössä on ollut siis eCigWizardilta tilattu 510-T. Atomisoijat ovat omassa käytössäni olleet lyhytikäisiä, neljä kappaletta kuukaudessa olen saanut noita tuhottua. Lisäksi tuo laite on tuntunut menevät helposti "tukkoon", eli laitteesta ei saa imettyä mitään irti vaikka posket olisivat lommolla. Joten halusin kokeilla toisen valmistajan laitetta. ECigWizarin 510-T -mallissahan on yhdisteltynä Sailebaon ja YHY:n osia, en tosin tiedä, kumpi vastaa mistäkin osasta.

  Heaven Giftsin tuote on Joyetechin valmistama. Ensikosketus on Joye 510-T -malliin on otettu, ja kyllähän tuosta tuotteesta tuli heti tunne, että tällainen sen oikeasti pitäisi olla! Ensinnäkin laite näyttää ja tuntuu huomattavasti laadukkaammalta. Atomisoija ja tankki ovat selkeästi eri näköisiä kuin aiemmassa mallissani, ja osat pelaavat yhteen huomattavasti paremmin yhteen. Käytössä höyry tulee suuhuun tasaisesti ja pehmeästi.

  Mites muilla käyttäjillä, onko samankaltaisia tai poikkeavia kokemuksia eri valmistajien tuotteista?

   
   
 3. #3

  Vs: Laitevalmistajat ja myyntipaikat

  Lainaus Alkuperäinen postaaja aude Näytä viesti

  Mites muilla käyttäjillä, onko samankaltaisia tai poikkeavia kokemuksia eri valmistajien tuotteista?
  samankaltaisia kokemuksia. Kaveri osti ecigwizardilta 510-t:n ja oli molemmat atomisaattorit lähes käyttökelvottomia heti alkuunsa. Omat joye 510-t atomisaattorit toimii kuin unelma

   
   
 4. #4
  JaaGeRMaisTeR
  Vieras

  Vs: Laitevalmistajat ja myyntipaikat

  itellä Q 510 ja akut hyytyy vähän turhan nopeaa mutta toimii..

   
   
 5. #5
  MaSi
  Vieras

  Vs: Laitevalmistajat ja myyntipaikat

  Lainaus Alkuperäinen postaaja aude Näytä viesti
  Mitä foorumia on tullut lueskeltua, niin eGo ja 510:ssa erityisesti tankkimallien osalta kritiikin jälkeen on mainittu laitteen olevan eCigWizardilta, (tähän toki saattaa olla syynä se, että enemmistö alottelijoista tuolta tekee tilauksensa edullisten hintojen myötä?).
  Itse tilasin ja varmaan moni muukin tilasi ja tulee tilaamaan siinä uskossa että laitteet on aitoja Joyetecheja.

   
   
 6. #6
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  221

  Vs: Laitevalmistajat ja myyntipaikat

  Mä olen pannut merkille, että myös 510 akkujen laadussa on huomattava ero, mistä ne tilaa.
  Genesiksen 510 akut kestää max 1 kk käyttöä, kun HeavenGiftin 510 akut ei osoita minkäänlaisia hyytymisen merkkejä vielä 2 kk käytön jälkeen.

   
   
 7. #7
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  06/2011
  Viestit
  67

  Vs: Laitevalmistajat ja myyntipaikat

  Aikasemmassa viestissäni totesin vertailin Joyetechin ja Sailebao/YHY:n 510-T malleja, ja noissa vaihtoehdoissa Joyetech oli kyllä selkeästi parempi. Joyetech ollut kuukauden käytössä, ja kaikki osat toimivat edelleen mainiosti.

  Tällä kertaa postista tuli Smokin valmistama 510-T. Paremmin Dual Coil -kartomisoijista ja clearomisoijista tunnetun valmistajan tuote on päivän verran ollut vasta käytössä, joten näkemykset perustuvat siten vain ensituntumaan. Smokin versio on jopa jämäkämmän tuntuinen kuin Joyetechin, vaikka ulkonäöllisesti laite on ehkä lähempänä Sailebao/YHY-mallia (joka tuntui jokseenkin lelumaiselta). Smokissa ledivalo ja sitä peittävä muovipää eivät ole yhtä tyylikkäitä kuin Joyen mallissa. Smokin versiossa tankki ainakin 280 mAh-mallissa (joita itselläni on vain ollutkin käytössä) on isompaa mallia kuin Joyessa. Korkki Smokin versiossa on pehmeä ns. kumikorkki. Vaikka kahden ensimmäisen mallin vertailun perusteella pidin muovikorkkia parempana ratkaisuna, niin uuden laitteen perusteella väitän kuitenkin valmistajalla olevan enemmän merkitystä toimivuuden kannalta kuin korkin materiaalilla, ja saattaaa kumikorkissa on myös hyvät puolensa. Ainakaan ensimmäisen päivän aika "ylivuotoa" atomisoijaan ei ole tapahtunut (Joyessa nestettä välillä menee atomisoijaan liikaa, jolloin nestettä tulee hieman akun ja atomisoijan välistä), eikä tankin välitilaan ole mennyt nestettä.

  Smokin valmistama 510-T tuntuu näin lyhyen kokeilun jälkeen erittäin pätevältä laitteelta. Kuten kaikissa kokeilemissani tankkimalleissa, imeminen ei ole kovin kevyttä jos verrataan kartomisoijiin. Kuitenkaan laite ei tunnu mitenkään tukkoiselta. Höyryntuotto tuntuu PG-nesteelläkin erinomaiselta, paremmalta kuin Joyen mallissa tai Bogen kartomisijoissa. Akun kestossakaan ei ole valittamista kokoluokkaan nähden.

  Yhteenvetona todettakoon, että näin alkutuntumalta laite on kyllä vähintään Joyetechin laitteen tasolla. Pintapuolisesti Joye on hitusen laadukkaamman näköinen, mutta käytössä Smok tuntuu paremmalta. Parin viikon päästä näkee sitten paremmin, toimiiko laite yhtä laadukkaasti myös hieman pidemmällä käytöllä.

   
   
Keskustelu Hankkiminen

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •