Tulokset 1 - 9 / 9

Aihe: Savua ilman tulta

 1. #1

  Savua ilman tulta

  Tästä se elämä ilman tupakkaa toivottavasti lähtee!

  Heti alkuun lienee pienimuotoinen esittäytyminen paikallaan:
  Olen siis 35 vuotias miehenalku Kaakkois-Suomesta. Tupakkaa on tullut poltettua käytännössä tauotta sellaiset 20 vuotta, keskimäärin askin verran päivässä.
  Vähän niin kuin uudenvuoden lupauksena päätin sitten ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilla tupakoinin lopettamista. Korvausaineen muodoksi valitsin sähkötupakan.
  Ensimmäinen laite oli 510-T ja täysin turha olikin. :-D

  Sen avulla kuitenkin kärvistelin tammikuun alusta näihin päiviin saakka kunnes tulin siihen tulokseen että jos oikeasti tätä lakkoilua yrittää, eikä ilman nikotiinia pärjää, on pakko panostaa myös laatuun. En nyt mitään ~500€ supermodattua laitetta kuitenkaan rohjennut tilata, vaan päädyin tuollaiseen perus eGo-C Twist XL 1000 mAh akku-laite yhdistelmään. Lähinnä valintaan vaikutti se, että tuossa nyt on sentään jonkunlaisia säätömahdollisuuksia nesteen höyryttämiseen. 510-T mallin käyttökokemuksen perusteella ajattelin sen saattavan tulla ihan tarpeeseen. Tuossa edellisessä pötikässä kun tuntui olevan aivan liian vähän puhtia nesteen kunnolliseen savustamiseen. Esimerkiksi joku Captain Jack ei edes kunnolla jaksanut höyrystyä ja kevyemmätkin liemet tuntuivat tulevan ulos enemmän nestemäisenä.. :-D

  Suosikkimaku ainakin tällä hetkellä on Halon Prime 15/18 mg, ja hyvänä kakkosena Torque56/24mg. Itse asiassa juuri äsken laitoin toisen 30 ml putelin Primeä 2smokilta tulemaan kun edellinen tuntuu melko nopeasti tuosta kuihtuvan. Samalla tilasin myös pikkuputelin Smooth 8/18mg ihan vain maistelun vuoksi.

  Näillä eväillä alkuun.. ;-)

   
   
 2. #2
  Höyrykone popilo's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,852
  Teretulemast joukkoon! Päivittelehän tänne miten oot pysyny kessuloisista erossa!

   
   
 3. #3
  Kiitoksia toivotteluista!

  Pakko edelleen hehkuttaa miten miellyttävälle mehut kunnon laitteella höyryteltyinä maistuukaan!
  Vaikka nuo perinteisetkin savukkeet tuossa pöydällä lojuu, niin eipä ole kovin kummoista kiusausta niiden käryttämiseen tullut. Tässä vaiheessa mainittakoon että minulla on pakko olla noita "analogisia" käden ulottuvilla. Syy siihen on se, että jos niitä on heti saatavilla, tuntuu että se polttamattomuus on omissa käsissä, eikä olosuhteiden pakko miltä se tuntuisi siinä tapauksessa jos niitä ei tuossa ole. Don't ask me why..

  Tänään on sitten ohjelmassa kaljanjuontia joten hyvinkin todennäköisesti tulee taas noita perinteisiä käryteltyä. Varsinaisen lakkoilun suhteen siitä tuskin ongelmia koituu. Mitä tuossa aikaisemmin tänä vuonna on tullut lakkoiltua ja humalikkaana polteltua niin ihan hyvin se lakko on jatkunut. Siihen saattaa tietysti vaikuttaa myös se, että yleensä tulee vedettyä sen verran rajut olot että tupakka ei maistu muutenkaan ~kahteen päivään..

   
   
 4. #4
  Kai sitä on vanhaksi tullut kun ei kaljanjuonnistakaan tule enää mitään. Kolme olutta kun hörppäsi niin jo alkoi väsy painamaan sen verran pahasti silmiä että päädyin kahvilinjalle..
  No, säästyipähän samalla keuhkot paperikäärylöiden kurimukselta!

   
   
 5. #5
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  Raasepori
  Viestit
  27
  Sinähän se ihmejamppa olet

   
   
 6. #6
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Jamppa63 Näytä viesti
  Sinähän se ihmejamppa olet
  Guilty as charged!

  Aika hurja on akunkesto tuossa 1000mAh verrattuna noihin edellisiin 510-T pötkylöihin. Ensimmäisellä latauksella savuttelin reilut kaksi päivää vaikka mehua on mennyt huomattavasti enemmän kuin edellisellä laitteella.
  Täyttäminen on hieman hankalampaa kun noissa Halon isoissa puteleissa se pipetti on melkoisen kookas kapistus. Pitänee investoida joko pienempään pipettiin tai hakea joku ruisku apteekista tai jostain.
  Muuten menee ihan mallikkasti. Tupakkapiru yrittää toki välillä korvaan kuiskutella mutta aika pienellä vaivalla siltä on satu suu tukittua.
  Looking good so far!

   
   
 7. #7
  Tänään alkoi maistumaan pientä palaneen käryä tuossa ensimmäisenä käyttöönotetussa clearasilamazaroottomyzärätsyssä (tästä eteenpäin tuttavallisesti clearo), joten pistin vaihtoon. Pitää jossain vaiheessa sitten kokeilla vaikka pahuuttaan noita elvytyskonsteja. Eihän siinä mitään ainakaan häviä.
  Tankin täyttöön meni about viimeiset Primet, mutta postissa on ilmeisesti odottamassa uusi puteli sitä + Smooth kasia. Ainakin jotain luukusta mahtumatonta tavaraa olisi posteljoonilla ollut tarjolla mutta nyt ei jäänyt kuin kortti että saapi hakea.

   
   
 8. #8
  Höyryttelijä starz's Avatar

  Liittynyt
  03/2013
  Sijainti
  pk-seutu
  Viestit
  38
  hyvin sulla tuo twistin akku kestää... itellä kestää just ja just päivän... joutu laittaa isomman tilaukseen... tosin just tuli paljon uusia makuja postiluukusta niin tulee imailtua vähän turhan paljon...

   
   
 9. #9
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  01/2014
  Viestit
  1
  Pakko edelleen hehkuttaa miten miellyttävälle mehut kunnon laitteella höyryteltyinä maistuukaan!
  Vaikka nuo perinteisetkin savukkeet tuossa pöydällä lojuu, niin eipä ole kovin kummoista kiusausta niiden käryttämiseen tullut...............
  Viimeksi muokannut sofiazoe; 28.09.16 kello 12:54.

   
   
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •