Tulokset 1 - 11 / 11

Aihe: Genesis 510?

 1. #1

  Genesis 510?

  Elikkäs olis tarkotus päästä eroon rööistä,niin aattelin tilata sähkö-söhön briteistä. http://www.gecigarette.com/products/...s-510-kit.aspx Tuo kävi mielessä,onko kellään kokemuksia kyseisestä tuotteesta ja kaupasta,esim. tuleeko höyryä hyvin,kauan kestää tilauksen saapumiseen ja onko luotettava kauppa tilata? Onko järkevä ostos? Myös parempia ehdotuksia,saatte laittaa.

   
   
 2. #2

  Vs: Genesis 510?

  E-Savauke.com pääsivulla on kaupat osiossa hyväksi havaittuja kauppoja. Esim. Totally-Wicked, Liberty-Flights, E-CigWizard jne.

   
   
 3. #3
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Genesis 510?

  Kyllä tuolla setillä hyvin pärjää alkuun. Huoletta laitat tilauksen vetämään. Tuohon vielä muutama pullo e-nestettä.

  Myöhemmin voi tilata halvalla vaikka kiinasta pari 510-T atomisaattoria ja pussillisen muovitankkeja sille. Jää sitten vanujen kasteleminen pois ja homma helpottuu vielä enemmän.

   
   
 4. #4
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  05/2011
  Viestit
  1

  Vs: Genesis 510?

  Minä en kyllä suosittele noita Genesiksen vehkeitä. Tilasin sellaiset 510-aloituspakkaukset varaosilla itselleni ja miehelleni ja heti tuli tarpeen tilata muualta. Toiminta oli tosi epätasaista ja höyryt maistuivat usein palaneita ja milloin miltäkin sekä kusivat suuhun. Olivat myös raskaita imeä. Kyllä siinä hermot kärähteli, kun niiden avulla yritti tupakasta luopua. Hirveetä tussaamista.

  Tilasin tuolta Easy-Eliquidilta sitten uudet 510-aloituspakkaukset ja drip-tipit ja niihin olen ollut tyytyväinen. Sellaista tussaamista kai tämä höyryttely aina vähän on, mutta noilla easyn vehkeillä ollut ihan siedettävää. Myös paremmat nesteet sain tuolta easyltä.

  Joo ihan aloittelija olen ja vähän huono suositella mitään, mutta aloittelijana olin ainakin todella pettynyt tuohon Genesiksen settiin.

   
   
 5. #5

  Vs: Genesis 510?

  Tollasen löysin myös, onko järkevä ostos,vai jopa parempi kuin edellinen. Entä netti kauppa,onko luotettava,ainaki kaveri on tilannut tuolta tilannut ja oli ilmaiset toimitukset. Saako tuohon vaihdettua sen säiliön,missä ei ole vanua,vaan ihan tyhjää,mihin nesteet tungetaan? http://www.misteliquid.co.uk/riva-510-106

   
   
 6. #6
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Genesis 510?


   
   
 7. #7

  Vs: Genesis 510?

  Onko tässä tankki vai vanu mallinen säiliö,meinaa toi t-merkistä tuli mieleen,että olisi tankki. http://www.ecigwizard.com/shop/start...arter-kit.html

   
   
 8. #8
  HöyryGuru

  Liittynyt
  05/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  691

  Vs: Genesis 510?

  Tuo taitaa olla ns. välimallin versio, tankki jossa myös pumpulia. Muistelen lukeneeni jostain ettei ole kovin toimiva, voi se olla perus-egokin kun kuvista ei oikein selviä. Hiukan näyttää heikkolaatuiselta minusta tuo ulkonäkökin. Voit ihan hyvin ostaa perusversionkin ja erikseen atomisoijan ja säiliöitä tankkimallisena, Rivaa olen nähnyt kehuttavan ja huokealtakin näyttää.
  8€ näkyy tuolla olevan ego-t atomisaattorit ja siihen muutama säiliö mukaan.

   
   
 9. #9

  Vs: Genesis 510?

  Paskat tuolta misteliquidiltä mitää viitti tilata,ku melkeenpä kaikki e-nesteet lopussa sieltä. Pakko siirtyä ecigwizardiin. Meinasin aluksi tota standart 510,mutta oli loppu varastosta,joten pongasin tällasen http://www.ecigwizard.com/shop/start...arter-kit.html. Onko hinta/laatu suhteeltaan hyvä alottelijalle. Voitte myös suositella jotain muuta mallia,myös toiselta sivustolta,koska itse en oikein ole perillä näistä e-söhöistä. Toi kauppa iski vaan silmään,ku on niin halvat postitukset.

   
   
 10. #10

  Vs: Genesis 510?

  Terve vaan, eka postaus.
  Itte viikon verran pössytelly Liberty Flightsilta hankittua ego-tank laitetta. Toimitus tuli 3:ssa arkipäivässä. Aivan alussa kaikki toimi loistavasti ja olin hurmiossa. Parin päivän pössyttelyn jälkeen kuitenkin alkoi setistä tulemaan kaikenlaisia vuotoja, nesteitä suuhun yms.
  Paljstui että kyseessä on kuitenkin oma moka. Tankin nestemäärää ei kannata 'kurkistella' kääntämällä ylösalaisin vehjettä, vaan yrittää pitää pilliosa ylöspäin, aina kun mahdollista. Toinen asia minkä olen huomannut, on se, että sekä tankkeja että atomizeria tarvitsee puhdistella kohtuullisen usein. Jonkun 'virtauskanavan' tukkeentuminen saa hienosäädöt ketulleen ja taas maistuu suussa liemet.
  Siis mortin huomioita morteille: oikea asento höyrytellessä ja säilytyksessä sekä puhdistus kuumalla vedellä vähintään 2 täytön jälkeen.
  Joku kokeneempi voi korjailla lausuntoa, mutta näin toimii minulla hyvin.
  Cheers

   
   
 11. #11

  Vs: Genesis 510?

  ps. en saanut muokkaa nappia toimimaan, joten menköön näin. Foorumin toiselta palstalta löytyi myös linkki miten säiliö kannattaa asetella yms:
  http://www.heaven-gifts.com/page-H31430.html ja muita ego tank ohjeita:
  http://www.heaven-gifts.com/page-H3014.html

  Vielä lisäyksenä aloittelijoille, itse vetänyt 2 askia marlboroa viimesen 10 vuotta, ja 18mg 'black clove' mehu on aivan riittävää. Jos et halua addiktiota vahventaa, ei ehkä kannata millään 36mg juicella aloitella.

  theodor

   
   
Keskustelu Hankkiminen

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •