Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Winston (18mg / Dekang)

 1. #1

  Winston (18mg / Dekang)

  Winston

  Valmistaja: Yunnan Dekang Biotechnology
  Kotisivu: http://www.yndekang.com/
  Hinta ostohetkellä: 2.50€ (10ml)
  Ostopaikka: http://www.heaven-gifts.com/ - HUOM! Nikotiinisäännösten tarkennuttua emme suosittele tilaamaan ETA-alueen ulkopuolelta. Katso vaihtoehtoiset Dekang-nesteiden jälleenmyyjät täältä.
  Nikotiinipitoisuus: 18mg (High)
  PG / VG: PG
  Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

  Winston -pullosta lähtee todella voimakas tupakan tuoksu ja maku on vähintään tuoksua vastaava. Sisäänvetäessä maku on makea, toffeemainen kuten RY4 mutta ulospuhaltaessa suuhun jää todella mausteisen aromikas, "puumainen" tupakan maku. En oikein osaa tämän tarkemmin makua kuvailla, maku kyllä erottuu selvästi muista tupakanmakuisista e-nesteistä. Maku on yhtä vahva tai jopa vahvempi kuin aiemmin arvostelemani Hilton e-neste jonka makua kehuin voimakkaaksi. Uskoisin että jos pidät sikarin mausta niin tulet pitämään Winstonista mutta kaikkien makuun tämä ei todellakaan ole.

  Kurkkutuntuma on voimakas kuten 18mg nesteeltä voi odottaakin. Ei mitään erikoista kuitenkaan tässä vahvuusluokassa. Höyryntuottokin on perustasoa, ei mitään valittamista.

  Arvosana: 8 / 10


   
   
 2. #2

  Vs: Winston (18mg / Dekang)

  Hyvä arvostelu!

  Tätä samaa tuotetta tuli mun eGo Vision aloituskitin mukana 5ml, tosin LF:n etiketeillä.

  Kun ei aiempaa kokemusta näistä nesteistä ole, niin aika samoilla linjoilla ollaan, 8/10, ihan miellyttävä aromi ja maku, ei mitään huonoa sanottavaa.

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut (eS)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •