Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: Vanilia tupakka

 1. #1
  Höyrykone pdz4's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  1,078

  Vanilia tupakka

  Hakusessa on vanilia tupakka/sikari maku eli kokemuksi ja ehdotuksia otetaan vastaan. Yhtään tämän tapaista litkua en ole maistanut joten kertokaahan mitä kannattaa kokeilla niin tai olenhan tuota ry4 kokeillut ja toimi hyvin. Niin ja tupakka kahvilla höystettynä kanssa kiinnostaa.


  VAPETALES FROM THE EASTSIDE

  ** CLZ Mods **
  ** Squape rs **

  ** IPV D2 **
  ** Vapor giant mini V2.5 nano edition **

  Tulossa


   
   
 2. #2

  Vs: Vanilia tupakka

  Itse todennu parhaimmaks kun löytää hyvän tupakkanesteen tai sikarinesteen ja siihen vaniljanestettä sekaan. Monet vaniljat on mielestäni äklöjä, mutta monen parjaama easyn vanilla on mielestäni sopivan mieto eikä peitä tupakkamakua.

  Ensimmäiset kokkailut oli easyn cuba cigar+vanilla suhteella 80...85%/20...15%. Tästä moni kavereistakin tykkäs. Nyt varmaan laittaisin eri tupakkamakua pohjaksi, ehkä sotkisin finnvapen consentrated sarjan sun curediin tai golden virginiaan vähän ko. sarjan cigaria sekä lisäisin hitusen easyn vaniljaa (pitääkin kokeilla...). Myös Healthcabinin myymä vanilja oli muuten todella hyvää (0-niksoilla), hieman vahvempiaromista kuin easyn. Monet muut mitä vaniljaa olen kokeillut on olleet jotenkin voimaisia (yök) tai vanilja on puskenut tupakkamaun päälle liikaa pienilläkin lisäyksillä.

   
   
 3. #3
  Höyrykone K-57's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Hobo
  Viestit
  1,675

  Vs: Vanilia tupakka


   
   
Keskustelu Täyttönesteet (e-Neste)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •