Tulokset 1 - 9 / 9

Aihe: Höyrylandia paluumuuttajan silmin

 1. #1
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Pirkanmaa
  Viestit
  72

  Höyrylandia paluumuuttajan silmin

  Tästä tuskin tulee aktiivinen blogi/päiväkirja. Tässä on enemmänkin havaintoja omista vaiheista höyryttelyyn siirtymisen saralla. Aloittelevalle höyrypäälle tämä voi olla höydyllinen tai kannustavakin kasa kirjaimia.

  Meikäläisellä on viikko höyryttelyä nyt takana ja analogista ei ole tuona aikana vedelty. Yllättäen höyryttelykokemuksia löytyy kolmisen kuukauden verran viimevuoden alkupuolelta, eli olen ihan ihka-aito höyrylandian paluumuuttaja. Onnistuin siis siirtymään jo kertaalleen höyryttelyyn ja lisäksi ehdin jo lopettamaan höyryttelynkin, kunnes ratkesin...analogisiin.

  Mutta ei siitä sen enempää tässä vaiheessa. Aloitetaan ihan alusta, eli maaliskuusta 2012..

  Oli synkkä ja myrskyinen yö.. Nojoo, synkkää oli varmasti, myrskystä en olisi niinkään varma. Ajankohtakin taisi olla lähempänä alkuiltaa kuin yötä. Mutta mitä sitä pikkuseikkoihin takertumaan.

  Tuolloin kuitenkin tein pari viikkoa intensiivistä taustatutkimusta, postailin tyhmiä kysymyksiä tämän(kin) foorumin pullolleen ja tilasin Liberty-Flightsilta ensimmäisen sähkösavukkeeni, kera nesteiden ja muiden tarvikkeiden. Aloituspakettina toimi Riva 510 Cartomizer, eli parit Rivan 650mah akut kartoilla. Nesteitä oli ensitilauksessa likemmäs kaksikymmentä eri makua ja pakettia odoteltiin kieli pitkällä viikon verran.

  Odotukset oli korkealla.

  No mikäs siinä sitten, paketti postista ja näpräily alkakoon. Puolet liemivalikoimasta kartoihin muhimaan, akut lataukseen ja malttamattomana odottelemaan. Siitä sitten suurin elkein pihalle maistelemaan ensihöyryjä ja....

  "Tässäkö se sitten olikin?"

  100€ köyhempänä, viikon malttamattomasti odottaneena, kuukausitolkulla asiaa pohtineena koko homma kärjistyi tähän hetkeen jolloin yritin imeä epätoivoisesti ja toiveikkaana sitä kirottua pötkylää todetakseni, että ei tämä maistu oikein miltään, paljon puhuttu kurkkutuntuma tuntuu aivan hirveältä, koko suuta kirvelee ja pakottaa ja olo on muutenkin kaikinpuolin epämukava.

  Seuraavaa kartoa nokkaan ja toivomaan, että se oli vaan nesteestä kiinni. Ei.. Ihan sama minkä maun siihen ruuvaa kiinni, ei tuu makua. Höyryä tulee, mut kieltä ja kitalakea kirvelee, yskittää ja henkoset tuntuu muutenkin pahalta.

  Toiveikkaana tuli kokeiltua koko nestevalikoima läpi ja ajateltua, että makuaistihan se vain on joka temppuilee näin tupakoinnin jälkeen. Kamat ei lentäneet siis kuitenkaan roskiin eikä analogisiin turvauduttu. Foorumillekkin tuli tarinoitua toiveikkaana kuinka tämä tästä varmaan vielä lähtee nätisti käyntiin kun vähän pitempään höyryttelee.

  Ja kyllähän se höyryttely jatkui, analogiset jäi (todella pitkin hampain) ja kokemukset hivenen paranivat, mutta ei, höyryttely ei missään vaiheessa ollut mitenkään nautinnollista. Se oli vain tapa hankkia pakollinen nikotiiniannos ja antaa käsille tekemistä kun pahimmat himot olivat valloillaan.

  En pitänyt tuolta ajalta mitään tarkkaa kalenteria, mutta höyryttelin reilut kaksi kuukautta ja tämän jälkeen olin ainakin kuukauden käytännössä ilman höyryjä ja analogisia.

  Moni tupakoinnin lopettanut jaksaa hehkuttaa kuinka tupakoinnin lopettaminen muutti elämän: ruoka maistuu, hajuaisti paranee, kunto nousee, on virkeä ja toimelias ja mitä kaikkea muutakin. Minä taas en henkilökohtaisesti huomannut minkäänlaisia muutoksia elämässäni. Astmalääkkeitä vedettiin kuten enennenkin, kunto ei mihinkään muuttunut, olo ei ollut sen virkeämpi tai mitään muutakaan. Ruoka maistui samalta kuin ennenkin eikä nenäontelotkaan räjähtäneet uusien tuoksujen tulvasta. Ainut ero oli siinä, että tupakan tuntui haistavan kilometrien päästä ja ensimmäistä kertaa yhdeksään vuoteen tajusin kuinka pahalta vaatteet haisivat.

  Mutta ei, ei tullut mitään "wohoo"-elämyksiä.

  Tuon kolmen kuukauden aikana ehdin hukata toisen akun ja toinen akku riittikin loppuhöyryttleyihin mainiosti. Kunnes tuli se päivä jolloin tartuin pitkästä aikaa sähkötupakkiin ihan muuten vaan. Ei se sen kummempi kokemus ollut vieläkään, mutta jos tuota sähkötupakkia ei olisi ollut, olisin varmaan polttanut tuossa vaiheessa analogisen. Päivä eteni pitemmälti reisille vähän kaikinpuolin ja kun vitutus oli suurimmillaan ja tarve sähötupakille suurin, akku otti ja simahti. Kiroilin puoli minuuttia, viskasin rivan pöpelikköön ja pummasin tupakin. Vajaan tunnin päästä olin siwan kassalla maksamassa Pall Mallin keskivihreää joka käryteltiin illan mittaan pois olutta kitaten.

  Ja siitä se lähti.

  Ensin ostin askin aina kun juopottelin. Sen jälkeen mentiin 1-3 savuketta päivässä jonkun aikaa. Sitten 5-10.. Ja hups.. 5-6 maxiaskia viikossa.

  Sähkötupakki piti tilailla moneen otteeseen, mutta eipä tullut tilattua. Ostoskorikin oli valmiina useampaan otteeseen, mutta eipä tullut tilattua.

  Miksi?

  Höyryttely ei oikeasti tuon reilun kahden kuukauden aikana onnistunut kertaakaan antamaan minulle varsinaista nautintoa. Nesteet maistui miltä maistui, akut sai olla kokoajan laturissa, kartojen kanssa näplääminen pisti vituttamaan ja tämän kaiken vaivan jälkeen en huomannut itsessäni tai elämässäni minkäänlaisia muutoksia verrattuna aikaan, jolloin tupakoin. Rahat tuntui menneen kuin "kankkulan kaivoon" ja rivan alotuskitti jätti pysymättömän mielikuvan siitä, miten ne laitteet kumminkin taas hajoaa. Olkoot.

  Mutta palataan nykyhetkeen. Tai ainakin melkein. Nimittäin tuohon parin viikon takaiseen hetkeen.

  Kipinän aiheutti työkaveri jonkun aikaa sitten. Ilmestyi siihen työmaan pihalle pössyttelemään eGollaan, varsin tyytyväisen oloisena. Ei siinä edes sähkötupakista mitenkään keskusteltu, mutta siinähän katselin ja mietiskelin, että kokeilisinko uudestaan. Ja vaikka äsken sanoin, että tämä olisi parin viikon takainen hetki, niin tämä oli noin kuukauden takainen hetki. Mutta nyt tulee se parin viikon takainen hetki.

  Jolloin laitoin tilaukset vetämään. Ja tällä kertaa ei valittu sitä eniten tupakkia muistuttavaa ja edullisimman pään startterkittiä. Vaan päätettiin heti alkuunsa, että laitteissa on volttisäädöt, kylkeen napataan tankit ja nesteiksi pelkkiä "laatunesteitä".

  Mini Lamboa, twistiä, akkuja, laturia, kartoja, tankkeja, drip-tippejä, drippailuatoa ja Vermillion Riveriä tilaukseen. Laakista 200€ pöytään ja uusi yritys, uusilla laitteilla. Kalliit postit ja kamat parissa päivässä kouraan ja eikun kokeilemaan.

  Ja kappas.. Nyt ne nesteet maistuukin joltain. Höyry on lämmintä ja sakeaa ja samointein niksaöverit korvatinnityksiä myöten kun nestevalikoima pitää maistella huolella ja perusteellisesti läpi. Valinnan vaikeus kun pitäisi saada osa nesteistä tankkeihin, eihän niitä pirulaisia piheyttään viittinyt kuitenkaan tilata kuin neljä. Mutta joo, nyt ymmärrän porukkaa tällä foorumilla paljon paremmin.

  Viikko ja toiset 200€ myöhemmin laitehinku on vieläkin päällä. Nesteitä olisi hirveä hinku tilailla lisää vaikkei nykyisetkään ole vielä edes puolessa. Pari makua ei ole vielä edes ehtinyt tankkiin. Sähkötupakkia tekisi mieli imeskellä vähän liikaakin. Silti havahdun välillä ajattelevani, että tämän jäkeen voisi mennä röökille.. Siis häh? Imen sähkötupakkia ja ajattelen meneväni tämän jälkeen röökille. Ei kai sentään.

  Kotona on kolme ja puoli maxia tuota aiemminkin mainittua Pall Mallin keskivihreää. Töissä on 1,5 maxiaskillista samaa tavaraa. Sytkäri on hukassa. Aionko polttaa vielä analogisia? En. Aionko jatkaa höyryttelyä? Kyllä. Säästänkö huimat summat rahaa kun rahaa ei mene enää röökiin? En. Löydänkö jatkuvasti itseni selaimassa nettikauppoja ja foorumin myyntiosiota? Kyllä.

  Niin onnettomat kuin ensikokemukseni olivatkin, olen tällä hetkellä aivan totaalisen koukussa höyryttelyyn. Nikotiiniin tietysti myös, mutta höyryttelyn muodossa - jos se minusta on kiinni.

  Olen myös jotenkin pystynyt sisäistämään sen, että vaikka tuskin tulen nytkään huomaamaan mitään suuria eroja itsessäni tupakoinnin lopettamisen myötä, minulla ei oikeasti ole enää aihetta eikä varaa lähteä takaisin analoogisten pariin. Astmaatikko joka ylipäätään on aloittanut tupakoinnin ja jatkanut sitä vuodesta toiseen kaikista lopettamiskehotuksista huolimatta on ollut alunalkaeenkin tyhmä. Mutta astmaatikko joka ei tajua lopettaa kun lääkitys alkaa hipomaan kattoa pitkähkön kohtuu oireettoman kauden jälkeen ei ole enää vain tyhmä vaan myös helvetin uhkarohkea. Epäilen vahvasti, ettei lopettaminen tulee antamaan mitään konkreettista iloa astman suhteen vuosiin, mutta en ainakaan epäile sitä, etteikö lopettaminen tässä vaiheessa olisi ollut viimeisiä hetkiä tehdä oikeita päätöksiä asian suhteen. Tyhmäkin oppii kun on hakannut päätään tarpeeksi pitkään tilliseinään.

  Mutta..

  Höyryttely on hienoo. Kun on vähän paremmat vehkeet ja kunnon nesteet. Ja vaikkei se terveys nyt mitään palautetta antaiskaan, niin eiköhän se anna palautetta sitten joskus myöhemmin. Ehkä siihen menee puoli vuotta, vuosi tai kymmenen, mutta sitä odotellessa

  Elkää alottelijat luovuttako. Älkääkä pihtailko. Kyllä se eGokin asiansa ajaa, mutta moni muu laite tekee saman asian vielä paremmin. Vaikka rahaa meneekin niin maksaa se itsensä joskus takaisin. Ja kyllä se tupakkakin maksaa.

  Tähän on hyvä lopettaa... Ja ottaa pitkät imut VR:n Summer Breezeä ja painella pikkuhiljaa pehkuihin.. Näkemään unia postissa tulevasta Piccolosta.. Ja Griffinistä... Ja Spheroidista.. Ja... Kauniista naisista.. Mutta se ei kuulu tälle palstalle.

  Höyryttelemisiin!


  Sturmmod - Vamo - EAmod & Kick - AIO
  Bullyt - 306DCA - Smok 510 1,7Ω

   
   
 2. #2
  HöyryPoliisi luuponen's Avatar

  Liittynyt
  03/2010
  Sijainti
  Steamland Yard
  Viestit
  3,620

  Vs: Höyrylandia paluumuuttajan silmin

  kiitos, hieno kertomus.

  Palautetta : "Eli Luuponenhan sun käyttäjänimi oli/on millä f....ing ilveellä voit väittää noin oikeesti tekisi mieleni itse vääntää jostain paikasta eli korjaa virheesi ja myönnä että olet väärässä.
  "

   
   
 3. #3
  Höyrykone Tontza's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Porvoo
  Viestit
  1,115

  Vs: Höyrylandia paluumuuttajan silmin

  Mielenkiintoinen kertomus, siitä kiitos!
  Pysy valitsemallasi tiellä!

  PS: Pakettisi muuten lähti eilen (to 17.1 klo:12:00) tulemaan sinne päin. Toivottavasti on tänään perillä niin saat viikonlopun leikkiä!
  Meissä kaikissa asuu pieni sadomasokisti...
  Brake Yourself!
  Modit: Tumppi Full | Larma 2*18650 DNA30 | Chana with DNA20D | NemesisShined | G-Tube #86 | Sigelei 100W PLUS | ZNA Cloupor mod | SatModMini
  Atot: H-Atty | H16 | H-Dripper | Mister 510 | NautilusBVC | AspireAtlantis | Delta II | Subtank Nano

   
   
 4. #4
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Pirkanmaa
  Viestit
  72

  Vs: Höyrylandia paluumuuttajan silmin

  Kolme viikkoa takana...

  Eikä analogiseen ole sorruttu kertaakaan, vaikka pakko myöntää, että tänään oltiin hyvin lähellä. Käytännössä on menty ilman kummempia vieroitusoireita koko tämä aika, mutta tänä aamuna olotila pääsi yllättämään aika radikaalisti kun tuli tankattua vehkeisiin 6mg normaalin 10,12,18mg sijaan. Ensimmäiseen kahvitaukoon saakka oli ihan kunnon vapina päällä, ajatus ei pysynyt ollenkaan kasassa ja olo oli muutenkin todella onneton.. Kahvitauko menikin sitten nonstoppina höyrytessä kun ei tullut vahvempia nesteitä mukaan ja kyllähän siitä sitten selvittiin. Mitä tästä opimme... Otetaan ihan suosiolla aamusta niitä vahvempia nesteitä, eikä ainakaan lähdetä kotoa pelkkien 6mg litkujen kanssa. :

  Jos nyt muuten perehdytään siihen miltä nyt tuntuu, niin ei hassummalta. Astmalääkitystä on voinut tiputtaa ihan hitusen verran ja iltapalaa tulee syötyä ahkerammin. Unentarve on lisääntynyt ja aamuväsymys kestää paljon pitempään kuin tupakoidessa.. Ihan normaaleja oireita sinällään


  Laitekantaa on pävitelty, on hurahdettu rebuildableihin ja lisää pitäisi hankkia. En ole uskaltanut laskea tarkalleen paljon rahaa on nyt kolmessa viikossa tullut hassattua, mutta jossain 700€ tienoilla taidetaan mennä.. :-X Nooh, eiköhän se itsensä takaisin maksa, aikanaan

  Nyt on päästy tuosta hamstrausvaiheesta ehkä suurimmalti osin yli ja se "oma juttu" alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan. Griffiniin en onnistunut vääntämään setuppia lukuisista yrityksistä huolimatta :/ Lanka palaa aina poikki ja jos ei pala, niin coili jää liian löysälle. Mesh-vermeet on siis käytännössä kokeilematta vaikka tuo mini griffini onkin. Epätoivoissani värkkäsin siihen kyllä setupin silicasta, mutta eihän se nyt ihan paras mahdollinen ratkaisu ollut Mutta kyllähän tuollakin höyryää.

  Spheroidi on myöskin aiheuttanut hieman harmaita hiuksia. Ensimmäiset pari setuppia toimivat ihan nätisti, mutta sen jälkeen en ole tuohonkaan toimivaa settiä saanut. Makua ei irtoa bogea kunnommin, höyryt jää aika tuhnuiksi ja itse kaipaamani lämmin höyry jää uupumaan. Wikkaa kyllä komeasti joka setupilla, sen suhteen ei ole ongelmaa. Lopputulemana olenkin jo päätynyt siihen, että täytyy hankkia 0.25 a-luokan kanthaalia ja ottaa sillä vielä uudet yrityksen ennen kuin heitän kirveen kaivoon ja lusikan nurkkaan. Sopivan pieniohmiset setupit kun jää väkisinkin johonkin kolmeen kieppiin ja nuo setupit jotka onnistuvat muuten hyvin, ovat järjestäen 4-5 kieppisiä, mutta luonnollisesti liian korkeaohmisia piccolon ja sturmin nokkaan.

  Lavatube ja twisti ovat jääneet hyvin vähälle käytölle ja mukana kulkeekin poikkeuksetta sturmi ja piccolo. Nokista löytyy sitten bully ja spheroid tai minitankki lr-bogella. Sturminaattorin kaveriksi ajattelin ostaa noita Smoken 1.7 ohmisia, luulisi rokkaavaan ihan hyvin akkujännitteelläkin

  Vivinovaa ja kangerin t3:stakin tuli kokeiltua, mutta eivät nuo kummemmin säväyttäneet. Käyttö jäi vajaan puoleen tankilliseen molemmilla.

  Ykkössetti, ykkösneste?

  Ykkösnestettä ei ole löytynyt, mutta ykkössetti on viimeaikoina koostunut piccolosta ja bullystä. Bullyyn on naurettavan helppo vääntää toimiva setuppi, antaa todella runsaat ja mukavat höyryt ja on ihan ykköspeli tälläiselle kaverille joka ei ole sitä alldayvapea vielä löytänyt. Mukana kulkee aina useampaa makua joita voipi sitten mielen mukaan drippailla. Ronskisti vaan silicaa kupin pohjalle niin mikäs siinä, hemmetin hyvä peli - etenkin hintaansa nähden. Todella herkästi sisään painuva keskinapa kirvoittaa ärräpäitä säännöllisesti, mutta eiköhän tuolle jotain keksi. Jos sitten laittaisi toisenkin vielä tilaukseen. Muuten tuon suhteen ei ole valittamista, nyt kun älysi laittaa O-renkaan tuohon kierteiden pohjalle, niin ilmareikäkin pysyy siinä missä pitääkin.

  Uutena villityksenä ajattelin kokeilla tuollaista minieGoa ja kiristellä nokkaan tuon bullyn jollain sopivalla setupilla. Luulisi olevan huikean näppärä stealthhöyryke ja 3.7v luulisi riittävän matalaohmiselle setupille ihan hyvin. Miten sitten käytännössä rokkaa ja miten akku kestää on paha sanoa, mutta sehän selviää kokeilemalla..

  Semmosta tänään, pistetään nyt vielä pientä perhepotrettia mukaan, vaikkei ihan joka verme ja puteli kuvaan eksynytkään.


  Sturmmod - Vamo - EAmod & Kick - AIO
  Bullyt - 306DCA - Smok 510 1,7Ω

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari modifier's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Etelä-Pohjanmaa
  Viestit
  206

  Vs: Höyrylandia paluumuuttajan silmin

  Mahtavaa luettavaa kerrassaan.
  En olisi itsekään latonut paremmin. :
  Keep on vapin'!
  Paps v2.5, Paps v2.1, Piccolo v3.1, Cube
  Kayfun 3.1, Spheroid v2, Caterpillar

  OTW: Liquids...


   
   
 6. #6
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Pirkanmaa
  Viestit
  72

  Vs: Höyrylandia paluumuuttajan silmin

  Kiitos vaan, kaikille

  Paluumuuttajan niksinurkka tarjoaa ratkaisun muille Bullyn keskinavan liukumisongelman kanssa tuskaileville höyrypäille:  2,5ml DCT-tankin ulkopuolen O-rengas sopii niin bullyn korkin asemointiin, kuin myös koko laitoksen ja akkuputken väliin!

  Itsellä oli ongelmana, että jos bullyn kiristi sen verran tiukkaan ettei se heilunut, se nappasi oikosulkuun. Jos bullyn jätti niin löysälle, ettei se mennyt oikariin, se heilui ärsyttävästi.. O-rengas väliin ja nyt tuo O-rengas ottaa sen verran tuota kiristysmomenttia vastaan, että bully istuu jämäkästi heilumatta ja keskinapa pysyy siinä missä pitääkin


  Eilen olin jo vahvasti sillä kannalla, että unohdetaan nämä hintavammat tankkirebuildablet ja ostetaan kourallinen bullyjä ja ollaan tyytyväisiä.... Mutta tulihan se minigayfun sitten heräteostoksena napattua, kun Nisca semmosta tuossa edullisesti viikoonlopun kunniaksi kaupitteli :

  Kokeillaan nyt sekin sitten, että kuinka mokoma pelailee kunhan ensi viikolla saa lapaseen..

  Onko tarjolla tankkikaupalla homokivaa vai loppuuko hauskuus esileikkeihin ^-^
  Sturmmod - Vamo - EAmod & Kick - AIO
  Bullyt - 306DCA - Smok 510 1,7Ω

   
   
 7. #7
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Pirkanmaa
  Viestit
  72

  Vs: Höyrylandia paluumuuttajan silmin

  Nappasin tänään evaperin litkut maisteluun, kun ovat tuossa nyt pari viikkoa odotelleet ja kypsyneet. 100% VG ja 30% extramaku, ihan siitä pelosta, että näin edukkaissa nesteissä olisi säästelty makuaineissa ja olisivat kovinkin mauttomia.

  Pikainen kymmenen pullon maistelukierros nyt ei hurraa huutoja kirvoittanut, vaikka olivatkin jo ihan eri luokkaa kuin mitä tuolloin pari viikkoa sitten kun ensimmäistä kertaa noita maistelin. Kaikissa nesteissä oli hyvin samanlainen pohjamaku ja jäinkin vähän sille kannalle, josko evaperin käyttämä niksapohja pääisi puskemaan läpi. Makua irtosi kumminkin mukavasti (miellyttävyydestä voidaan olla montaa mieltä ) ja osassa nesteitä siihen malliin, että päätin noita hivenen lantrailla. Puhdasta PG:tä ruiskuun ja puoli milliä joka puteliin. Pääsivät vielä kuumaan vesihauteeseen loppuillaksi ja antaa nyt pari päivää ainakin seistä korkit auki, josko tuo pohjamaku vähän hälvenisi.

  Varovasti nyt kuitenkin lantrailin, ettei maku heti katoaisi, lantraa lisää sitten tarpeen mukaan. Esim. Red Apple ei tuntunut maistuvan lantraamattomanakaan yhtään miltään..

  Pientä iltapuhdetta kuitenkin  MiniGayFunikin pääsi perille ja pari setuppia tuohon ehdin jo vääntää. Ensimmäisessä maistui joku todella paha, ehkä vähän metallinen sivumaku, joten perusteellinen pesu ja uusi setuppi sisään. Höyryntuotto todella mahtipontinen, makua voisi irrota enemmänkin. Spheroid antaa selkeästi kirkkaammat maut, mutta kaiffarin kurkkutuntuma on paljon miellyttävämpi ja höyryä irtoaa reippaammin (tietysti myös täyttöä ajatellen, kaiffari huomattavasti siistimpi täytettävä). Ei tietenkään mitään lopullisia tuomioita vielä, tuoreet ensivaikutelmat vaan

  Toinen setuppi ei wikannut kunnolla kun ketjussa innostui höyryämään, mutta en tuon kanssa sen enempää alkanut enää tänään leikkimään. Puffilta tulossa nichromea ja 2mm&3mm silicaa, niin taiteillaan noista sitten seuraava. Ehkäpä 2mm silica kaksinkerroin voisi olla aika passeli... Setuppi oli kyllä kaikinpuolin vallan miellyttävä askarrella paikoilleen ja hakkaa kyllä tuossa mielessä sepukan 100-0, kunhan saa wikkaamaan kunnolla. Itse kun kiroan nuo sepun sormiruuvit alimpaan helvettiin aina, kun siihen setuppia väännän.

  Kokoahan tuolla kyllä on ja pettymykseksi tuo ei ollut ihan niin hyvän näköinen piccolon nokassa kuin ajattelin, mutta eihän tuo paha kombo ole siltikään.  Täytyy tosin sanoa, että tuo pikkuruinen piccolo ei ole enää kovinkaan pieni kun tuon kaiffarin kiinnittä nokalle Vieressa normikokoinen Lavatube 2.1-T:
  Ja kun vauhtiin pääsin niin askartelinpaskartelin sitten Bullyynkin uutta setuppia.. Vanha O-lenkki setuppi sai väistyä, hyvin palvelleena, uuden tieltä.  En ihan 100% tyytyväinen ollut tuohon O-lenkilliseen setuppiin, joten päätin kokeilla tällä kertaa jotain muuta. 1mm (tai 2mm, en ole ollenkaan varma :P )+ 3mm silicat päällekkäin ja 1.4ohm. Ohuempi silica pystyyn keräilemään karanneet nesteet ja kondensiot talteen ja 3mm lyhyeksi ja kuppiin. Kuppiin pyörittelin Spheroidin vanuista sopivan palluran ja lykkäsin kupin pohjalle silicapätkien kaveriksi, josko tuo imisi näin vähän reilummin nestettä kerralla  Aijaa viskasi usemmasta yrityksestä huolimatta pari alinta kuvaa väärinpäin

  Semmosta tänääään. Huomenna pitäisi tulla isohko tilaus Puffilta joten pääsee taas näpräilemään Nichromea, silicaa, nitecore, eFestejä, miniego ja läjä kartoja. Pääsee nyt kokeilemaan nuo kehutut Smoken 1.7 ohmiset singlecoilitkin niin hyvällä lykyllä sturminaattorikin saa arvoisensa karton sisälleen. Vaikka eipä noita kartotankkeja ole juuri tullut käytettyä.. Bully se vaan pöhisee sturmin nokassa suurimman osan ajasta..
  Sturmmod - Vamo - EAmod & Kick - AIO
  Bullyt - 306DCA - Smok 510 1,7Ω

   
   
 8. #8
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  08/2011
  Viestit
  252

  Vs: Höyrylandia paluumuuttajan silmin

  Aikamoinen 360 pyörähdys siitä kun höryttely ei oikein iskenyt niin nyt sitten todellinen höyrypää!

  Kumarrus !!
  may the vape be with you!


   
   
 9. #9
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Pirkanmaa
  Viestit
  72
  Paluumuuttajan kalusto päässyt vähän elämään tässä välissä.

  Luovuin suosiolla tankkimallisista rebuildableista, yksinkertaisesti sen takia, että omasta mielestä nuo ei taskuun ja reissuun sovi, ja kotona taas mielummin drippailee.

  Nyt onkin ollut projektina etsiä helppo, pienikokoinen ja ominaisuuksiltaan tyydyttävä matkalaite. Itsellä kun on tuo perus 510 ja eGo-kategoria jäänyt pitkälti testaamatta on nyt viimeaikoina tullut kokeiltua ihan perus eGoja, 510-automaattia, AIO-pcc:tä ja muutamia clearoja. AIO:n ja 510 automaatin kanssa olin yllättävän tyytyväinen reilun viikon verran 1,7ohmisten smokin singlecoilien kanssa, mutta loppuviimeksi tuokin jäi taka-alalle.

  Ensinnäkin, laite pitää purkaa lataukseen laitettaessa (siis, karto kiertää irti ja tippi ottaa irti kartosta) jotta laite ja karto sujahtaa koteloonsa.

  Toiseksi, tuommoinen karto ei mahdottomia ime nestettä ja täyttäminen on hidasta, mukana täytyy olla paperia, että voi puhallella keskireiän tyhjäksi jne. PCC:hen ei myöskään mahtunut kuin se kaksi täytettyä kartoa, jos tippiä piti kolmannessa slotissa, joten täyttöpuuhiin joutui väkisinkin kesken päivän ellei sitten täytellyt kourallista kartoja etukäteen ja kanniskellut erillisessä rasiassa.

  Kolmas syy AIO:n eläköitymiseen oli PCC:n akun kuoleminen.. Boksi latautuu nykyään alta tunnissa eikä jaksa ladata akkua kuin pari kertaa joten tuo on nykyisellään ihan turha kapistus esim. töissä.

  Muuten 510 automaatti toimi yllättävän hyvin ja tarjosi ihan riittävät höyryt 1,7ohmisen karton kanssa. Oli myös erittäin mukava laite etenkin autossa, kun tikku roikkuu kepeästi suupielessä ja nappia ei tarvitse olla erikseen hamuamassa. Voi hyvinkin olla, että hankin vielä uuden PCC:n ja parit akut, kunhan löydän hyvän korvikkeen kartoille. Tai sitten tyydyn kartoihin ja pyhitän 510 automaatin puhtaasti autokäyttöön, jossa siitä eniten pidin.

  Tästä syystä lähtikin sitten kartonkorvikkeiden mestsästysrumba käyntiin ja kartojen korvaajaksi tuli kokeiltua t4 ja vision nano, jotka ovat pitkälti samaa kokoluokkaa, mutta helpompia nesteen määrän seurailemisessa ja voi täyttää ilman odotteluja ja puhalteluja. t4 tarjoaa ihan kivan kurkkutuntuman ja höyryntuottokin on asiallinen, mutta maku jää todella laimeaksi ja wikkaus ei tunnu pelaavan kovinkaan kummoisesti. Nanojen kanssa taas ensimmäinen yksilö kurlasi jatkuvasti ja keskireiän tyhjentelyssä kului enemmän nestettä kuin varsinaisesti höyrytellessä. Seuraava yksilö ei kurlaile, mutta tarjoaa jotenkin pahvisen sivumaun josta en pahemmin välitä. Näistä kahdesta Nano tuntuu kuitenkin suoriutuvan t4:sta paremmin/tasapuolisemmin. Jatketaan testailua ja koitetaan muistaa jakaa kokemuksia täällä muidenkin kanssa.

  Egoluokasta lähdin kokeilemaan t2:sta lähinnä kehutun mauntuoton takia, mutta eipä tuokaan kovin huoleton laite ole. Vaikka olen yrittänyt kiskoa imuja laite kallellaan, niin tuo t2 tuntuu vaativan laitteen käyttämistä ylösalaisin ajoittain, jotta wikkaus pysyy oman höyrytahdin mukana. Kumituttia jo lyhentelin millin verran, mutta muita tuunauksia en tuolle vielä lähtenyt tekemään. Tiedä sitten, saisiko tästä vähän setuppia virittelemällä paremmin toimivan kokonaisuuden. T3, C4 ja iClearot pitänee ottaa testiin myös. Esa vuke on noita Jantyn puromizereitä kovasti kehunut, joten pitänee sellainen ottaa seuraavaksi testiin, ennenkuin muihin rahojaan tuhlaa.

  Uusi twistikin tuli hankittua, mutta osoittautui ainakin tuon t2:en kanssa melko turhaksi kapistukseksi. Voltit saa kumminkin pitää reilusti alta neljän jo ihan tuolla 2.3ohmisellakin vastuksella jos meinaa vähänkään tiuhempaan imuja ottaa ja välttyä karvaalta dryhitiltä.


  Muiden laitteiden osalta Piccolo lähti eteenpäin (koska huomasin tarttuvani huomattavasti herkemmin sturmiin) ja lavatubet vaihtuivat vamoon. EA modikin löytyy kickattuna pöydän kulmalta, mutta rehellisesti sanottuna, en ole käyttänyt tuota kertaakaan sitten ensitestien.. Turhan iso laite omaan makuun, eikä tuohon nokkaankaan ole mitään smokin rda:ta isompaa laittaa, niin onhan se kalustoonkin verrattuna tarpeettoman isokokoinen. Sturmi hoitaa homman kotona ja reissussa ja tuo taitaakin jäädä ainoaksi mekaaniseksi lähitulevaisuudessa. Vamo jäänee varalaitteeksi ja sohvavehkeeksi kartotankkien kanssa, mutta vähällä käytöllä tuokin on ollut.

  Höyryttely alkaa taas asettumaan sen verran rutiininomaiseksi ja kokeilunhalu ja vehkeiden kanssa näprääminen alkaa jäädä kokoajan vähemmälle, joten huolettomuus alkaa ottamaan sen ykkössijan laitteiden suhteen. Virittelyvehkeistä ensivehkeisiin.. Ympyrä on sulkeutunut

  Semmosta... Welhon viikonlopputarjouksesta napatut liemetkin saapuivat, harmikseni jekkupommi maistuu aivan erilaiselta kuin viime satsissa tulleet putelit. Ketuttaa lievästi, koska tilasin tuota 60ml, mutta toivottavasti ovat vain tuoreempaa erää ja paranevat vanhetessaan. Pullokin oli tällä kertaa erilainen..  BTW, nuo piikkipullot ovat mielettömän käteviä, jos ei mitään puhdasta vg:tä yritä noista puskea läpi. Noita pitänee tilata lisää ego2.pl:stä löytyy, eikä hintakaan riipaise.. Ego2:sta tuli samalla powerbazaa jotta pääsee noita pinkspotin tuplamakuja testailemaan ja muuta pienempää sälää.

  Smokin RDA sopii yllättävän hyvin sturmin nokkaan ja onkin nyt vallannut roimasti käyttöaikaa bullyiltä.
  Viimeksi muokannut CoReD; 09.03.13 kello 16:30. Syy: Typoja
  Sturmmod - Vamo - EAmod & Kick - AIO
  Bullyt - 306DCA - Smok 510 1,7Ω

   
   
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •