Tuote: 280mAh Joye 510 XL / mega battery for e-cigarette

Valmistaja: Joye Technology
Kotisivu: http://www.joyetech.com/
Ostopaikka: http://www.heaven-gifts.com/
Hinta ostohetkellä: 7.5€
Kytkimen tyyppi: Automaatti (mikrofoni)
Max. imaisu / Jäähtymisaika: Rajoittamaton
Jännite imaistaessa: 3.6V
Akkujen kapasiteetti: 280 mAh
Takuu: 6kkTuollainen näppärä automaattiakku tuli tilattua vähän isommalla akkukapasiteetilla. Tällä kertaa titaanin värisenä. Kuvassa vertailukohtana tavallinen 510 manuaali.

Kierteet tuossa sopii tavalliseen 510 atomisaattoriin, kartomizeriin sekä XL-atomisaattoriin. Mikrofoniaktivoituva ja todella herkkä sellainen. Ei tarvitse kuin hellästi imaista niin laite aktivoituu. Se myös pysyy päällä ihan niin kauan kuin haluaa imaista, kunhan sekunnin välein vaihtaa imaisunopeutta. Eli tavallaan hieman puuskuttaa tuon kanssa. Tuon oppii tekemään hyvin nopeasti ja kohta tulee manuaaliakullistakin puuskutettua vahingossa. Imaisun jälkeen tuo jää reiluksi sekunniksi päälle, tämä siksi että atomisaattorin "rätinä" pitäisi sen muuten loputtomasti päällä ellei automatiikka "totu" ääneen. Tuote aktivoituu varsin mainiosti housun/paidan taskussa, joten kuljetuksen ajaksi se on irroitettava atomisaattorista.

Paras puoli laitteessa on kumminkin akkukesto. Laitteesta saa lähes tuplasti imaisuja verrattuna vakio-akkuun. Tuntuu perin juhlavalta kun ei tarvitse olla kahden tunnin välein vaihtamassa toista akkua laturista. Koko tietysti on isompi, mutta ei ainakaan minua häiritse ollenkaan. Hyvä tuote kaikkiaan ja toimii niin kuin pitää.

Sitten tämän yksittäisotoksen huonoon puoleen. Aluksi laite ei latautunut millään laturilla. Plusnavan pinta tuntui jääneen liian syvälle laitteeseen. Kynsisaksilla nitkuttamalla sen saikin sieltä nousemaan ylöspäin hitusen. Se riitti laitteen lataamiseen, mutta ei tuota joka kerralla jaksa alkaa väänteleen. Taittelin jopa foliosta pienen lastun akun plusnapaan ja laite lähti heti lataamaan. Siinä se vika on. Siispä viila kouraan ja ulkoreuna sileäksi. Viilasin ulkoreunaa niin että kaikki 4 ilmanottoaukkoa häipyi kokonaan pois. Viilan nurkalla tein kaksi syvennystä reunaan uutta ilmanottoa varten. Nyt laturin napa ylettyy pohjaan asti ja laite lataa joka kerralla. Pienten vaikeuksien kautta voittoon siis. Aikaa meni reilu viisi minuuttia + putsaus.

Jos ei tykkää automaattiakusta niin tätähän isompikapasiteettista saa myös manuaalina. Tällöin nesteen vuotamista akkuun ei tarvitse varoa. Tosin mitään viitteitä automaattiin menneestä nesteestä ei vielä ainakaan ole.

Akkukesto:
Automatiikka: 9
Laatu: 7 / 10 (viallinen, tosin korjattavissa / ehjä)

Kokonaisarvosana: 8