Fennel

Valmistaja: Ei ilmoitettu
Hinta ostohetkellä: 7.95€ (10ml)
Ostopaikka: http://www.jantyshop.com/
Nikotiinipitoisuus: 11mg (Medium)
PG / VG: PG
Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

Mitähän on mahtanut liikkua sen kaverin päässä joka on keksinyt yhdistää "tupakoimisen" ja fenkolin? Sitä emme koskaan saa tietää mutta lopputulosta on pakko kokeilla. En oikeastaan tiedä mitä odotin tai miltä halusin tämän maistuvan. Oikeaa fenkolia olen kyllä joskus maistanut ja tiedän kyllä miltä sen kuuluisi maistua. Tämä on siis Fenkolin makuinen e-neste ja varmasti oudoin kokeilemani.

Ehkä hieman yllättäen, maun voimakkuus ja paikkansapitävyys ovat varmasti parhaimpia kokeilemistani e-nesteistä. Se, pitääkö mausta on aivan käyttäjästä kiinni. Tämä maistuu nimittäin täsmälleen samalta kuin oikea fenkoli! Turha kai tämän enempää koittaa makua kuvailla mutta kokeillaan. Makeuden takia (joka on melkein kaikissa e-nesteissä) tunne on kuitenkin enemmän karkkimainen kuin vihannesta muistuttava. En ole koskaan fenkolilta maistuvia karkkeja nähnyt mutta mieti anikselta maistuvia pastilleja tai pistävää lakritsin makua ja ollaan aika lähellä.

Fennel e-nesteestä saa myös miedon mentolimaisen tunteen suuhun ja hieman pidemmän jälkimaun kuin muista e-nesteistä, ikäänkuin olisin imeskellyt aniksen makuista pastillia. 11mg fenkolissa on hyvä kurkkutuntuma ja höyryä näyttää syntyvän hieman normaalia enemmän. En tiedä voiko tätä kenellekään suositella mutta pakko antaa korkeat pisteet koska maku pitää niin hyvin paikkansa eikä nesteessä varsinaisesti ole mitään vikaa. Kaipa pullo tulee loppuun käytettyä mutta en taatusti sitä ensimmäisenä ole laatikosta hamuilemassa.

Arvosana: 9 / 10