Mountain Oak Vapors - Eskimo Kisses, Nirvana ja White Leaf:
Valmistaja: Mountain Oak Vapors
Kotisivu: http://www.mountainoakvapors.com/
Hinta ostohetkellä: 19,06€ (30ml)
Ostopaikka: http://www.savuteshop.com/
Nikotiinipitoisuus: 12mg (Med)
PG / VG: 70% PG / 30% VG
Pakkaus: Tyylikäs litteä muovipullo, lasisella pipetillä

Kaikki nesteet on suhteellisen juoksevaa ja höyryntuotto mahtava. Kurkkutuntuma on tyypillinen 12mg:n nesteille.


Eskimo Kisses:

Ensimmäisenä tietenkin piti testata tätä "Pätkistä" joka kyllä nosti kyseisten jenkkinesteiden riman todella korkealle. Itse en kauheasti ole näistä menthol/minttu-tyylisistä nesteistä kovin innostunut mutta Pätkishän kyllä maistuu. Pullon aukaisun jälkeen aistii heti tutun tuoksun: Pätkistähän tämä on! Neste on kirkkaan kellertävää ja erittäin juoksevaa.

Boge täyteen ja menoksi. Maku on lähes samanlainen kuin tuoksu... Ehkä hivenen enemmän maistuu vielä suklaa kuin tuoksusta pystyi olettamaan. Joka tapauksessa suklaan ja mintun suhde on mainio. Itse en ole Nordicin pätkistä maistanut, mutta mikäli maku on yhtään tämän suuntainen, niin toimii varmasti.

Kyllä tästä yksi oma suosikki tuli kertaheitolla.

Arvosana: 9,5 / 10


Nirvana:

Mielenkiintoinen nimivalinta... Tuleeko tästä sellainen?

Pullon avaamisen jälkeen nuuhkaisu ja tuoksu on kyllä sellainen sekametelisoppa, että ei oikein kaikista vivahteista saa selvää. Vesimelonia ja mangoa pystyy ainakin erottamaan. Tuoksusta tulee myös hieman sellainen vaikutelma, että neste saattaisi maistua jollekin saippualle tai muulle puhdistus/raikastusaineelle. Neste on kirkkaan kellertävää.

Boge täyteen ja Provarille kyytiä. Heti ensi-imaisulla tuli flashback: Vermillionin Texas Watermelon! Tästä vain puuttuu se VR:n tupakkamaku seasta. Maku on todella karkkimainen ja kyllä tuo vesimeloni on selvästi hallitsevin näistä hedelmistä. Kielen päällä tuntuu makeutta mutta se kyllä häviää heti sisään hengittäessä eikä myöskään tunnu enään ulos tullessa.

Itselleni ei ehkä sovellu all day vapeksi mutta jollekin joka pitää hedelmäisistä mauista, tämä varmasti kolahtaa.

Arvosana: 8,5 / 10


White Leaf:

Viimeisenä sitten valkoista lehteä.

Neste on siis Vaniljaa sekoitettuna Smooth&Mild tupakkapohjaan. Nuuhkaisukoe kertoo pullossa olevan kermatoffeeta, vaniljaa ja ehkä hyvin mietoa cappuccinoa.
Tämäkin neste on samaa kirkasta ja kellertävää.

Boge latinkiin ja ääntä kohti. Heti alussa tulee tuo kermatoffee ja vanilja sekä hieman palaneen sokerin maku. Hieman tulee myös mieleen se hiivainen paahtoleipä-tuoksu joka syntyy kun olutta kaataa saunan kiukaalle. Voi kuullostaa vastenmieliseltä mutta itseäni kyllä vaniljavoittoinen, hieman kuiva ja sopivan tupakkamainen maku kiehtoo. Tupakkapohja ei nouse liikaa esille, joten kyllä tätä voisi enemmän puhtaaksi vaniljanesteeksi sanoa. Tuota tuoksussa esiintynyttä cappuccinoa ei kyllä maista enään tässä vaiheessa.

Kyllä tämä itselleni sopii ihan all day vapeksi ja hyvänä puolena voi vielä mainita ettei sisätiloissa haise se 80-luvun keltainen Wunderbaum-kuusi!

Arvosana: 9,0 / 10