Sivu 1 / 45 1234511 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 891

Aihe: ProVari (ProVape modi)

 1. #1

  ProVari (ProVape modi)

  ProVari

  Valmistaja: ProVape
  Kotisivu: http://www.provape.com/
  Ostopaikka: http://www.provape.com/
  Hinta ostohetkellä: 112€ ($160) + pidennyspala ja akkuja
  Kokonaispituus: 105mm (18490) tai 118mm (18650)
  Halkaisija: 23mm
  Paino: 119g
  Kytkimen tyyppi: Manuaali
  Akkujen kapasiteetti: 1100 mAh (18490) tai 1600mAh (18650)
  Pakkauksen sisältö: ProVari + ohjekirja
  Takuu: 1 vuosi

  ProVape:n valmistama ProVari on yrityksen itse Amerikassa valmistama sähkötupakka-modi ja samalla jatkaja ensimmäiselle ProVape-1 modille. ProVape-1 oli toki laadukas tuote mutta ei oikeastaan mitään erikoista enää julkaisuaikaan. Se toimii yhdellä 14500 akulla eikä osaa mitään erikoistemppuja kuten seuraajansa. ProVari on ns. "Variable Voltage" eli vaihdettava-jännitteinen modi, käyttäjä pystyy siis itse määrittelemään minkälaista jännitettä atomisoijalle syötetään. Jännitettä pystyy säätämään 3.3 ja 6 voltin välillä (0.1V säätövälein) ja säätäminen tapahtuu digitaalisen näytön ja yhden ainoan napin avulla. Näin laaja jännitealue tarkoittaa käytännössä sitä että ProVarilla voi simuloida lähes kaikkien markkinoilta löytyvien sähkösavukkeiden toimintaa. Voit itse päättää kurkkutuntuman voimakkuuden ja höyryn määrän! Mikropiiri säännöstelee jännitteen syöttöä koko ajan eli jännite pysyy samana akun varauksesta riippumatta koko sen toiminta-ajan.

  Ennen tämän laitteen hankkimista olin käyttänyt kotona suurimmaksi osaksi Silver Bullet modia josta löydät arvostelun. SB palveli mallikkaasti siihen asti kunnes sarjassa käytetyt CR123A akut alkoivat reistailemaan ja jouduin palaamaan yksittäisiin akkuihin ja 3.7V jännitteeseen. Mikä ProVarissa on hämmästyttävintä on se että laite toimii yllä kuvaillulla tavalla vain yhtä ainoaa akkua käyttäen. Tämänkaltaisia laitteita ei ollut olemassakaan vielä muutama kuukausi sitten. Temppu onnistuu käyttämällä tehokkaasti purkautuvia (high drain) erikoisakkuja jotka eivät kuitenkaan ole huomattavasti normaaliakkuja kalliimpia. Laite toki toimii myös perinteisillä akuilla mutta tällöin käyttöjännitealue on rajoitettu. Yhden akun käyttö ei vain vie vähemmän tilaa kuin kahden akun sarjoittaminen mutta on myös turvallisempaa.

  Laite toimitetaan oletuksena 18490 akkuja (1100mAh) käyttävänä mutta n. 14 euroa maksavan pidennyspalan avulla myös 18650 (1600mAh) akkujen käyttö onnistuu. Melko runsaassa kotikäytössä pienempi 18490 akku hiipuu jo ennen auringonlaskua mutta 18650:llä selviää jopa muutaman kokonaisen päivän. Paperilla eroa on vain 500mAh mutta käytännössä ero on siis kuitenkin todella huomattava. Akut ovat täsmälleen saman paksuiset ja 18650-jatkopalalla, ProVari on vain n. 1.3cm pidempi joten jos lompakko antaa myöten niin ehdottomasti suosittelen ostamaan myös pidennyspalan. Alla olevissa kuvissa ensimmäisessä vasemmalla pidennyspala on asennettuna ja ylhäällä oikealla laite on normaalipituinen. Pidennyspala on siis samalla akkuputken korkki joten se ei näytä mitenkään ylimääräiseltä tai häiritsevältä. Ainakin tällä hetkellä on saatavilla vain 510-kierteillä varustettu laite mutta tämä sopii ainakin itselleni vallan mainiosti sillä juuri muita atomisoijia en nykyään käytäkään. Toki erikseen myytävillä pienillä adaptereilla saat kytkettyä laitteeseen lähes minkä atomisoijan haluat.

  Kooltaan ProVari on huomattavasti ohuempi kuin esimerkiksi Silver Bullet vaikka sama akku sisällä onkin. Kuvissa laite näytti ainakin omasta mielestäni vähän heppoiselta, ikäänkuin pellistä taitellulta mutta todellisuudessa koko runko on ohutta mutta todella kestävää ruostumatonta terästä. ProVari on myös paljon kevyempi kuin Silver Bullet, toki painoa on paljon enemmän kuin perus-sähkötupakalla mutta ainakin omaan käteeni ei mitenkään häiritsevästi. Aina mukana kulkevaksi laitteeksi en tätä kuitenkaan silti ole ottanut koska julkisilla paikoilla on mukavampi käyttää tupakalta näyttävää laitetta. Laitteen pinnalla on harjatulta tai hiekkapuhalletulta näyttävä viimeistely. Tämän ansiosta laitteesta saa hyvän otteen eikä pinta kerää sormenjälkiä ja kestää hyvin pienet kolhut. En näe kuukauden käytön jälkeen laitteessa naarmun naarmua ja kaikenkaikkiaan laite tuntuu todella laadukkaasti valmistetulta ja kestävältä. Muita yksityiskohtia ovat auki ruuvaamista helpottava kuviointi putken korkissa, sama koristekuviointina yläpäässä ja läpikuultava nappi jonka takana led-valo. Napin led-valo syttyy aina kun sitä painaa mutta ominaisuuden voi halutessaan kytkeä pois päältä. Laitteen keskellä on urat otetta parantamassa ja atomisoijaliitoksen ympärillä on ura joka kerää mahdollisesti atomisoijasta vuotavan e-nesteen talteen. Yksi SB:n ongelmista oli nesteen vuotaminen atomisoijaliitoksesta koko laitteen päälle mutta nyt sekin on historiaa. Erikoisinta ProVarissa on kuitenkin laitteen kyljessä oleva kahden merkin digitaalinäyttö.

  Näytön ja käynnistysnapin avulla voi tehdä seuraavaa:
  • Muuttaa jännitettä ylös- tai alaspäin (3.3V - 6V)
  • Katkaista laitteen päävirran (esim. taskussa kuljetusta varten)
  • Tarkistaa akussa jäljellä olevan virran
  • Mitata atomisoijan vastuksen (ohm)
  • Kytkeä napin led-valon pois tai päälle


  Näytöllä kerrotaan myös mahdolliset varoitukset ja huomautukset kuten liian korkea jännite atomisoijan vastukseen nähden, viallinen atomisoija, ylikuumentuminen tai viat itse laitteessa. Viimeksimainittuja en onneksi ole vielä itse päässyt todistamaan enkä toivottavasti pääsekään. Pian tyhjenevästä akusta laite ilmoittaa käyttönapin ledin vilkkumisella ja kun jännite tippuu liian alas, laite sulkee itsensä ja led-vilkkuu tiheämmin.

  ProVari osaa siis itse sulkea itsensä ennen kuin akun jännite tippuu liian alas, tämä on tärkeää sillä akku saattaa vaurioitua jos näin pääsee tapahtumaan. Jos kuitenkin tapahtuu niin että akku hajoaa tai jopa räjähtää niin laitteen pohjassa on reikä josta purkautuvat kaasut pääsevät ulos. Näin ei kuitenkaan pitäisi koskaan tapahtua kaikkien muiden turvallisuustoimintojen ansiosta. Lisää ominaisuuksia voit käydä katsomassa ProVape:n kotisivulta, varmasti jotain unohdin mainita

  Nyt kun toivottavasti olen kertonut ainakin suurimmasta osasta ProVari:n ominaisuuksista niin toimiiko se sitten myös käytännössä? Kyllä ja jopa paremmin kuin lukemani perusteella osasin kuvitella. Jännitteen saa säädettyä juuri sopivaksi käytit sitten matalan, normaalin tai korkean vastuksen atomisoijaa/cartoa. 510:n lisäksi kaikki omistamani atomisoijat ovat toimineet adaptereiden avulla ProVari:n kanssa. Laitteesta saa juuri sellaisen kurkkutuntuman kuin haluaa ja halutessaan paljon matalemmilla nikotiinipitoisuuksilla kuin normaalisti on käytössä. Höyryä saa ulos niin paljon kuin atomisoija kestää jännitettä eli varmasti riittävästi. Nappi toimii joka painalluksella ja tuntuu mukavalta, tosin henkilökohtaisesti SB:n nappiin tottuneena haluaisin että nappi olisi hieman isompi. Eri toimintoihin pääsee käsiksi painamalla nappia useita kertoja nopeasti peräjälkeen kunnes haluttu toiminto ilmoitetaan näytöllä. Tämän jälkeen odotetaan hetki, tehdään säätö, odotetaan toinen hetki ja uusi asetus on voimassa. Kunhan opettelee pari lyhennettä ulkoa niin toimintojen käyttö on todella sujuvaa ja nopeaa. Akkuputken korkki ruuvautuu auki ja kiinni niin sulavasti että melkein unohdin siitä edes mainita. Itse käytän laitetta tällä hetkellä enimmäkseen 510 low resistance carton kanssa ja 3.9V jännitteellä.

  Jos täytyy väkisin keksiä jotain huonoa sanottavaa niin atomisoijaliitoksen nesteura voi olla hankala puhdistaa mutta toisaalta laite ilman uraa olisi paljon huonompi ratkaisu. Modi kannattaa jättää vaikka yöksi ylösalaisin seisomaan (ilman atomisoijaa tietenkin) talouspaperin päälle jolloin ainakin suurimmat nesteet valuvat urasta pois jos sinne jotain on kertynyt. Toinen aivan pieni ongelma on näyton linssi jonka reunat hieman vääristävät näytön merkkejä (katso kuva) mutta tämä ei oikeastaan vaikuta käyttöön mitenkään, näyttää vain tyhmältä.

  ProVari saa lähes täydet pisteet joka osa-alueella. Tässä laitteessa on kaikki mitä voin ikinä kuvitella tarvitsevani (tai ehkä se nestetankki vielä lisäosana ) ja vielä hiukan päälle. Korkea hinta voi olla joillekin este mutta laatuun nähden sekin on mielestäni vähintään kohtuullinen. Jotain kertoo kai sekin että moditietokannan ykkönen täysin pistein on ProVari. Suosittelen kaikille! Jos laitteen hankit niin muista kuitenkin jättää nikotiinit tilaamatta koska kauppa sijaitsee Amerikassa eli ETA-alueen ulkopuolella.

  Muunneltavuus: 10 / 10
  Suorituskyky: 10 / 10
  Kytkin: 9 / 10
  Ulkonäkö: 10 / 10
  Hinta/laatu: 9 / 10
  Kokonaisarvosana: 9.6 / 10

  Päivitys: ProVari Variable Voltage V2 (Satin Black)

  Kuten tätä ketjua seuranneet ovat varmasti jo huomanneet, ProVarista on julkaistu hieman paranneltu V2-versio. En voinut vastustaa kiusausta kun uusia värejäkin on nykyään tarjolla. Tilasin siis suoraan ProVapelta Satin Black (satiinimusta) ProVari V2:n jatkopalalla ja tässä päivityksessä kerron lyhyesti eroista alkuperäiseen malliin.

  Tilaamani Satin Black on nimensä mukaisesti kokonaan musta atomisaattoriliitosta ja normikoon päätycäppiä lukuunottamatta. Mattapinnan (jauhemaalattu?) ansioista laitteeseen ei jää edelleenkään sormenjälkiä. Mustan carton kanssa kokonaisuus on todella tyylikäs. Siniset - rajoitetun ajan myynnissä olleet - ledit kruunaavat kokonaisuuden ja ainakin alkuhuumassa sanoisin että tämä on vielä tyylikkäämpi kuin alkuperäinen.

  Kolmas kosmeettinen muutos on näytön linssi joka on nyt vaihdettu versioon jonka reunat eivät vääristä kuvaa. Huomautin tästä alkuperäisessä arvostelussani ja nyt asia on siis korjattu.

  Suurin muutos lienee että ampeerirajoitusta on nostettu kahdesta ja puolesta kolmeen ja puoleen. Tämä tarkoittaa että nyt rajoitin ei lopeta leikkiä kesken matalavastusatomisaattoreillakaan. 2Ohmin atomisaattorilla voltit pystyy nostamaan noin 5.5:een ennen kuin rajoitin sammuttaa laitteen. 5.5 on reilusti yli pisteen jossa höyry alkaa maistua kärähtäneeltä. Alkuperäisen laitteen matalampi rajoitus ei itseäni pahemmin haitannut mutta joillekin tämä saattaa olla merkittävä muutos. Mainittakoon vielä että jänniteskaala alkaa uudessa mallissa 2.9:stä 3:n sijaan.

  Jos et ennestään omista ProVaria niin nyt viimeistään se kannattaa tehdä. Laitteen jo omistaville en välttämättä suosittele jos et välttämättä halua vaihtaa väriä tai jos vanha ampeerirajoitus on tuottanut vaikeuksia.

  Alkuperäinen ProVarini toimii muuten edelleen kuin uusi aika tarkkaan vuoden käytön jälkeen. Joitain hiusnaarmuja saattaa suurennuslasilla löytyä

   
   
 2. #2

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Ultimaattum High-Tech.Mitenhän toi takuu toimii..eurooppaan?
  Lupaatko kertoa,jos sippaa
  Kaikenkaikkiaan kyllä briljantti vehje.

   
   
 3. #3

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Miskakarhu Näytä viesti
  Ultimaattum High-Tech.Mitenhän toi takuu toimii..eurooppaan?
  Lupaatko kertoa,jos sippaa
  Kaikenkaikkiaan kyllä briljantti vehje.
  Vuoden takuu koskee itse laitetta, atomisoijat ja akut on omalla vastuulla. En usko että tulee mitään ongelmia takuun kanssa kun toimituskin Suomeen onnistui ja tunnettu/hyvämaineinen yritys kyseessä. Lupaan kertoa jos laitteeseen jotain vikaa tulee ja miten takuun kanssa käy

  Sen muuten unohdin kertoa että näille oli n. 3 viikon odotusaika kun omani tilasin mutta nyt taitaa olla ihan suoraan varastossa. Näyttää olevan nykyään myös musta ja kromattu versio saatavana ainakin rajoitetun ajan. Kun laite lopulta matkaan lähti niin posti kuljetti sitä n. 2 viikkoa. Postituskulut kaikkine lisähärpäkkeineen oli n. 11.50€ eli ei paha.

   
   
 4. #4
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  04/2011
  Viestit
  57

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Tuleeko tohon tuon merkitsemäsi hinnan lisäksi alvit ja tullausmaksut? Mielenkiintonen härpäke kyllä, mut täytyy kahtella millonka sitä taskun pohjalta löytys tuon verran fygyy irrottaa sähkärin, koska täs apalanu jo fygyy aika hyvin lyhyen ajan sisällä

   
   
 5. #5

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Lainaus Alkuperäinen postaaja risu79 Näytä viesti
  Tuleeko tohon tuon merkitsemäsi hinnan lisäksi alvit ja tullausmaksut? Mielenkiintonen härpäke kyllä, mut täytyy kahtella millonka sitä taskun pohjalta löytys tuon verran fygyy irrottaa sähkärin, koska täs apalanu jo fygyy aika hyvin lyhyen ajan sisällä
  Jos jää tulliin niin tulee... Tullilla on muuten nykyään systeemi että voi itse täytellä netissä tullauslaput eli ei tarvii enää paikanpäällä käydä.

   
   
 6. #6

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Terve!

  Tilasitko Vizi ton laturin tuolta provapen sivulta?
  Käykö noiden imr high drain paristojen lataamiseen mikään muu laturi, esim. tää laturi?
  http://www.ivapour-elixir.co.uk/accc...0-charger.html
  On vaan tollanen laturi jo hommattuna niin ei tarvis toista laturia tilata, jos se vaan toimii?

   
   
 7. #7

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Lainaus Alkuperäinen postaaja viikinki77 Näytä viesti
  Terve!

  Tilasitko Vizi ton laturin tuolta provapen sivulta?
  Käykö noiden imr high drain paristojen lataamiseen mikään muu laturi, esim. tää laturi?
  http://www.ivapour-elixir.co.uk/accc...0-charger.html
  On vaan tollanen laturi jo hommattuna niin ei tarvis toista laturia tilata, jos se vaan toimii?
  En omista ProVaria mutta kaiken järjen mukaan pitäisi kyllä käydä. Itse latailen juuri tuolla laturilla AW IMR14500 3.7V -paristot.

   
   
 8. #8

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Lainaus Alkuperäinen postaaja viikinki77 Näytä viesti
  Terve!

  Tilasitko Vizi ton laturin tuolta provapen sivulta?
  Käykö noiden imr high drain paristojen lataamiseen mikään muu laturi, esim. tää laturi?
  http://www.ivapour-elixir.co.uk/accc...0-charger.html
  On vaan tollanen laturi jo hommattuna niin ei tarvis toista laturia tilata, jos se vaan toimii?
  Mulla on käytössä joku vanha harmaa Trustfiren peruslaturi Dealextremestä ja hyvin pelittää, ProVapesta tilasin tosin varmuuden vuoksi varalaturin samalla. Melkein väittäisin että tuo linkittämäsi laturi on sama kuin ProVarin sivulla mutta ilman logoa. Malli taisi olla TR-001, tätä myydään melkein joka paikassa missä AW:n High Drain akkujakin.

   
   
 9. #9

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Joo on se sitten sama laturi. Trustfire TR-001.
  Hyvä juttu.
  Kiitos.

   
   
 10. #10

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Moro!
  Oli pakko tulla kehumaan että viikko sitten laitoin provarin tilaukseen ja tänään oli paketti postilaatikossa.
  Nopea toimitus Provapella!
  Loistavaa palvelua!

  EDIT: sopimattomat kommentit poistettu

   
   
 11. #11

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Pyytäisin että ihmiset eivät kehuskelisi noilla tullaus-merkinnöillä vaikka hassuja-merkintöjä välillä näkeekin.

   
   
 12. #12

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Muutaman päivän testin perusteella aivan mieletön laite!
  Muutaman asian olen kyllä huomannut mitkä olisi voinut olla toisin.

  Paino:
  Arvostelussa sanotaan että ProVari on selvästi Silver Bullettia kevyempi. Omani on musta erikoisversio ja ainakin se on kyllä hieman painavampi kuin Silver Bullet? ProVari kun on ulkoiselta kooltaan pienempi niin se tuntuu todella painavalta, mutta kyllähän siihenkin tottuu.

  Nappi:
  Omaan mieleen hieman liian pieni nappi/kytkin.

  Näyttö:
  Vasenkätiselle näyttö on tavallaan väärinpäin. laitteen joutuu kääntämään säädön ajaksi hassuun asentoon tai vaihtamman kokonaan kättä jotta näyttö on oikein päin.
  Toisaalta säädöt on niin nopea tehdä ja ei niitä koko ajan tarvitse säätää joten kyllä tuohonkin tottuu.

  Muuten kaikki tuntuu olevan ProVarissa kohdallaan. Suosittelen!   
   
 13. #13

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Ihan oikeassa olet painon suhteen. Alun perin katsoin SB:n painon omasta arvostelustani mutta en tajunnut että se oli punnittu akun kanssa, korjasin painon sinnekin ilman akkua. Tarkistin nyt vaa'alla että ProVari on ilman akkua 3 grammaa (116g vs. 119g) painavampi. Pienen koon takia se ainakin minun mielestäni tuntuu kevyemmältä.

   
   
 14. #14
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Tuli tilattua. Ei edes kirpassu kun on lukenut arvosteluja. Chrome versio tulossa.

  E: Chrome oli lopussa, silveri sitten.

   
   
 15. #15
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Tänään tuli tunti sitten Provari.

  Valtava pettymys kun ei ollut mitään hienoa laatikkoa, ohjekirjaa tai muuta kivaa sälää. Typerässä pahvilootassa koko tilaus.

  Jengat rahisee ja vinkuu. Eli ensimmäisenä puhdistus ja rasvaus. No jos se tästä. Laitoin eGo-adapterin kiinni ja patterin pesään. Tulostin ohjeet nettisivulta! Mitä paskaa kun itse pitää tulostaa ohjeet omaan laitteeseen, ihan perseestä. Noh noh, eikun kokeilemaan. Mitään ei tapahdu. Ruuvailen atomisaattorin irti ja adapteri jää sinne sisälle? No rasvataan se adapterin nokkakin sitten. No nyt toimii, atomisaattori ja adapteri irtoaa nätisti.

  Uusi yritys, mitään ei tapahdu. Valikosta ei näe atomisaattorin ohmeja. Tutkitaan, funtsitaan ja mietitään. Puoli tuntia mennyt. Yleismittarilla mittasin niin adapterin nokkaan tulee kyllä virtaa. Ei helvetti, mikä tässä nyt mättää.

  510-T LR atomisaattori kiinni ilman adapteria, rätinää. Eli se toimii. Adapteri takaisin ja eGo-T LR paikalleen. Ei toimi. Eiku mailia Provapelle että paska adapteri on rikki.

  Egopatterilla samat atomisaattorit kyllä toimii. No perhana, viila kouraan ja adapterista pintaa pois. Uudelleen paikalleen ja kappas! Sehän alkoi pelaamaan. Nostelen voltteja niin eiköhän nämä tavalliset 18650 suojatut lyö suojat päälle. Eli jatkossa sitten ilman suojapiiriä olevia koneeseen.

  Toivottavasti jatkossa menee tämän kanssa paremmin. Postimies herätti enkä ole saanut aamukahvia niin ketuttaa koko vehje tällä hetkellä. Höyryn määrässä ja maussa ei vielä erota mitään muihin laitteisiin nähden.

  Ovat muuten vaihtaneet tuon pleksilasin tuohon mittariin. Typerän näköistä kun näkyy sisäiset komponentit tuosta ikkunasta läpi. Valikot on kyllä helpot ja eihän siellä ole kuin voltti mitä voi säätää ja katsoa ohmit sekä jännitteet. On tämä hurjan painava mötikkä 189,53 grammaa patterin kanssa (18650). Nyt aamuhöyryt ja kahvit...

  E: Kyllä tämä toimii, ei siinä mitään. Äsken alkoi vilkuttamaan että patteri on lopussa. Mittasin yleismittarilla 3.95V, laitoin patterin takaisin niin laite näyttää 3.6V? Lisää testiä...

   
   
 16. #16

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Huomaatko mitään eroa kurkkutuntumassa/höyryn määrässä, verrattuna muihin? Olen tässä muutaman päivän miettinyt tuon ostamista, mutta ei tämä sun kirjoitus ainakaan nostanut ostohalukkuutta

   
   
 17. #17
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Aamukahvit juotu, parempi mieli.

  3.6V matalalla jännitteellä saa lempeät höyryt. 3.6 - 4.0 makua irtoaa enemmän, höyryä tulee jo reilusti. 4.0 - 4.5 höyry on lämmintä, makua vielä hitusen enemmän, imaisujen välillä pitää odottaa että neste laskeutuu atomisaattoriin muuten tulee pahaa makua. 4.5V on selvästi liikaa 510-T LR atomisoijalle. 4.2V paljon makua ja kunnon kurkkutuntuma. 4.0V on aika sopiva omaan makuun. Testasin Totally Wickedin 18mg vaniljalla. Itse asiassa, ei ole muilla laitteella tullut tuo maku niin hyvin esille kuin tällä. =)

  Alkukankeuden jälkeen alkaa tuntumaan koko ajan paremmalta. Nyt postiin hakeen lisää litkuja -

   
   
 18. #18
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Laitehan paranee koko ajan mitä enemmän käyttää. Tänään tupsahti postiluukusta high drain 18650 akkuja. Ja tietysti littupäisiä eli ei toimi provarissa. No näppäränä miehenä sulatin tipan tinaa patterin nokkaan niin johan alkoi toimimaan. Nämä ovat suojaamattomia. Tavalliset taskulampun 18650:set kesti tunnin höyryttelyä ja takaisin laturiin. LiFePo4 18650 ei edes käynnistä laitetta kun jännite on 3.2V. Provari haluaa tuoreet patterit kun jännite käy alle 3.8V? Saa nähdä kestääkö edes päivää nämä paremmat 18650 (edit: 5 minuuttia ja takaisin laturiin). Tilasin myös parikymmentä 18490/18500 high drain akkua. Testaan ne ja myyn vaikka täällä ylimääräiset jos muille tulee patteritarvetta, halvalla tietysti!

  Blogaajakin sai Provarinsa. Hauskasti kirjoittelee, käy lukemassa: http://fuck-this-im-smoking.blogspot...friendfoe.html

  Tuli ne patterit tänään postissa. Olin tilaamassa 18500 pattereita ja myyjä alkoi myydä 18650 pattereita. En sitten huomannut ja tilaus tuli tehtyä. Ja tänään tuli ja ilman plussapään nippaa. Reisille meni sekin. Kaikki akut oli hyvässä kunnossa ja suoraan pakasta vedettyjä. Jokainen patteri näytti tasan 3.92V. Tein foliosta 3x3x1.5mm palan, teippasin patterin nokkaan ja saksilla vekki päähän. Pitää testailla kuinka kauan höyryttelee. Nämä on tällaisia oransseja ja lukee: IMR18650-1500mAh 3.7V

   
   
 19. #19
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  07/2010
  Viestit
  41

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Lainaus Alkuperäinen postaaja SiB77 Näytä viesti
  Tilasin myös parikymmentä 18490/18500 high drain akkua. Testaan ne ja myyn vaikka täällä ylimääräiset jos muille tulee patteritarvetta, halvalla tietysti!
  No hitto, ite en noita 18490/18500 high draineja löytänyt pikasella googlauksella kohtuu postikuluilla mistään. Vois kans kokella miten toimii provarissa. Sais painoo tiputettuu aavistuksen. Joten ilmoitte ku saapuu, jos ois vielä tarvetta sitten.
  (Haittaohjelman sisältävä linkki poistettu)

   
   
 20. #20

  Vs: ProVari (ProVape modi)

  Terve! Suosittelen käyttämään ProVarissa noita AW IMR high drain paristoja.
  Niillä toimii loistavasti, niillä se on suunniteltu toimivan ja niitä se valmistajakin suosittelee.
  Ei ehkä nyt tossa kohtaa kannata alkaa säästämään kun on jo yli satasen modi hankittuna...
  Noita 18650/18500 paristoja löytyy myös tuolta n. 5-10€ posteilla.
  http://www.cloud9vaping.co.uk/epages...roducts/B63-02

   
   
Sivu 1 / 45 1234511 ... ViimeinenViimeinen
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut (eS)

Tämän aiheen tunnukset (tag)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •