Tulokset 1 - 8 / 8

Aihe: Smart cart 2.0

 1. #1
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Smart cart 2.0

  http://www.youtube.com/watch?v=HdjDT...layer_embedded

  Piti laittaa tilaukseen, jos näistä olis 510 kaveriksi. Yksi setti suomeen toimitettuna 5kpl noin 2€/kpl 10€ yhteensä. En edes katsonu tota videota loppuun kun oli visa vingahtanut...

  Jos oikein hullun nopeasti tulee niin perjantaina sitten vide... kommentteja

  Tuossa loput infot: http://www.gotvapes.com/index.php?ma...roducts_id=328

   
   
 2. #2
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  04/2011
  Viestit
  57

  Vs: Smart cart 2.0

  Ai tossa joutuu vielä ton vanutupon kanssa leikkiä. Eikös se olis näppärämpi sellanen et liruttaa litkua säiliön täyteen missä ei ole tuppoja, ni onnistuu täyttökin ilman neuloja ja eiku höyrystelee?

   
   
 3. #3
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Smart cart 2.0

  Tuolla sivulla on 3 tubevideota. Viimeisessä versiossa ei tarvi neulaa ollenkaan. Tuppo pois, tankki täyteen ja menoksi. Mutta katsotaan nyt mitä sieltä tulee.

   
   
 4. #4
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  04/2011
  Viestit
  57

  Vs: Smart cart 2.0

  Sehän tossa systeemissä on tietenki hyvä, että sopii normi atomisoijaan, kun taas tuollanen tankki ilman vanutuppoja vaatii erilaisen atomisoijan.

   
   
 5. #5
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Smart cart 2.0

  No niin. Tänään tuli 5 kpl näitä.

  Ei muuta kuin ruisku kouraan ja täyttämään. Tuo vanu tuossa säiliön nokassa on niin ristuksen tiukka että sinne ei neulaa voi työntää. Nyppäsin tuon kovan palan ulos ja täytin ruiskulla. Laitoin vanun takaisin ja kastelin sen märäksi.

  Kun atomisaattori kuivui niin tuo tiukka vanupala ei päästä nestettä läpi. Ei toimi ei.

  Leikkasin puolet vanusta pois ja kokeilin uudestaan. Nyt nestettä pääsee hieman läpi, mutta toinen imaisu maistuu jo palaneelle. Ei toimi ei.

  Blue foam mod kehiin. Laitoin palan vaahtomuovia ja täytin taas. Nyt sitten valskaa kaikki nesteet joka helvetin paikkaan, suuhun, käsille ja patterille. Ei toimi ei.

  No otin kokonaan uuden ja aloin täyttämään ohjeen mukaan ruiskulla ja v***t. Koko vanu pamahti säiliön pohjaan kun välisilta hajosi. Eli sellainen älyttömän ohut muovisilta jonka tarkoitus on pitää vanu säiliön alkuosassa. Voi nyt v***u. Täytin sen silti ja vetelin sen vanun siihen alkuun. No ei muuta kuin atomisaattoriin kiinni. Ja voin sanoa että nämä ei todellakaan napsahda nätisti pohjaan vaan niitä pitää runnoa tuhannen miehen voimalla pohjaan. No painuihan se pohjaan loppujen lopuksi. Heti kun vanun alkupää kuivuu niin se ei enää kostu. Ei toimi ei.

  Mikä parasta, kun irroitin tuon s******n smart cartin ulos niin siihen p******n vanuun oli tarttunut koko v***n atomisaattori läskeineen. Johdot vaan roikkui "Smart Cart":in päästä. Uskomatonta paskaa.

  Osta 510-T atomisaattori ja siihen tankit, ne toimii!

  Lisätään vielä kuvat:

  http://koti.mbnet.fi/sib77/jpg/smartcart2.jpg

  http://koti.mbnet.fi/sib77/jpg/smartcart_atomizer.jpg

  Eli jos atomisaattori ja cart on 90 astetta väärässä kulmassa niin tuo jää jumiin tonne. Mittasin noi cartit ja eihän ne voi mennä atomisaattorin ilman väkivaltaa. Nopeasti kyllä vastasivat kun reklamoin. Laitoin noi kuvat ja pyysin rahat takaisin ja uuden atomisaattorin jos suinkin mahdollista. Saa nähdä. Tai no ainahan voi tehdä videon tuubiin

  Edit: No nyt se Daniel sieltä antoi sellaista infoa mikä oikeastaan pitäisi olla tuolla sivulla. Eli 1/3 tosta vanusta vaan tarvitaan normaalikäyttöön. Siihen kun lisää tuon että atomisaattori ja cart pitää olla oikeassa asennossa niin atomisaattori ei hajoa tohon. Sitä ei vielä tiedetä miksi cartit on liian paksuja, ne ei todellakaan napsahda paikalleen. Löysästi kun tuon laittaa paikalleen niin kyllä se itse asiassa pitää tasaisen kosteana (sillä 1/3 vanulla) tuon atomisaattorin. Silti siihen jää reilu millimetrin rako verrattuna refrenssikuviin. Eli tilanne elää ja katsotaan mitä Daniel sieltä vastaa. Tuon saisi pikkumuutoksilla oikein hyväksi tuotteeksi. Se tuossa nyt "toimivassa" on hyvää että ilmaraot ei ole yhdessä päivässä täynnä kondenssivettä ja ilmavirta on hyvä. Eli 3.0 versio tulee ihan varmasti markkinoille, jolloin voidaan puhua jo suositeltavasta tuotteesta. Stay tuned!

   
   
 6. #6
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Smart cart 2.0

  Tässä yön pimeinä tuntina onkin hyvä mailailla edes takaisin. Ainakin vastaus tulee nopeasti. Tällä hetkellä tilanne on se että gotvapes on myöntäny että setissä oli vikaa. Eli pyysin uuden satsin ilmaiseksi ja jos mahdollista korvaavan atomisaattorin. Kovin vaikeata (taas kerran) on amerikkalaisten kanssa vääntää näitä asioita. Onneksi napsasin hyvät ja kiistattamattomat kuvat aiheesta. Jos tämä oikeasti menee vaikeaksi niin soitto luottokunnalle ja se pari euroa takaisin ja periaatepäätös foorumilaisille eli "tilauskielto" gotvapesiin. Kyse ei todellakaan ole rahasta, vaan periaatteesta.

   
   
 7. #7
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: Smart cart 2.0

  Minulla ei tuota Gotvapesin kauppaa vastaan ole mitään. Jenkkifirma josta tavarat on tullut samalla viikolla on erittäin harvinainen ja positiivinen poikkeus. Postikulutkin olivat kohtuulliset.

  Valitettavasti tuo kiinasta tulevien rojujen laatukontrolli on aika olematon ja näitä sitten saa joko hyvinä tai huonoina versioina. Itse olen lähinnä noita clearomizereita tilannut, mutta en erityisemmin pidä. Niistä kun ei tuota kurkkutuntumaa tahdo saada edes tuolla uusimmalla paksummalla nyörillä varustetlulla versiolla. Fluxomizeriksi taitavat sitä nykyään kutsua.

  Tuo kaupan pitäjä chris demonstroi aktiivisesti noita tuotteitaan myös youtubessa ja oli mukana kehittämässä tuosta clearomizerista sen mitä se nykyään on. Taisi kuitenkin luovuttaa ja on siirtynyt gotvapesille parantamaan parempia tuoteita kuin itse clearomizeria. Tuo Gotvapesin kertakäyttöinen e-savuke on muuten kelpo vehje vieraille demonstraatioon ja varapatukkana autossa. Maksoi tarjouksessa 6 dollaria ja toimii kuin unelma.

  Noista uusista tuotteista ehdottomasti mielenkiintoisin on tuo dual-coil cartomizer joka on smoktechin tekemä ja tuolla sivustolla niiden hintakaan ei ole niin pöyristyttävä kuin muualla. Itse en ole vielä testannut kun ei sovi carto-piippuuni, koska on normaalia pidempi.

   
   
 8. #8
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Smart cart 2.0

  Koitappa vääntää reklamaatioita amerikkalisten kanssa. Ei oo helppoo.

   
   
Keskustelu Hankkiminen

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •