Riskee Yuice

Valmistaja: Puresmoker
Kotisivu: http://www.puresmoker.com/
Hinta ostohetkellä: 10.90€ (15ml)
Ostopaikka: http://www.liberro.co.uk/
Alennuskoodi: 5% alennus tästä linkistä!
Nikotiinipitoisuus: 18mg (High)
PG / VG: PG
Pakkaus: Lasipullo + erillinen pipetti

PVliquid nesteet toimitetaan lapsiturvallisella korkilla varustetussa lasipullossa ja mukana on erillinen korkin tilalle ruuvattava pipetti. Koko pullo on ärsyttävästi vuorattu kauttaaltaan etiketillä joten ilman sen irrotusta ei pysty näkemään paljonko pullossa on nestettä jäljellä. Toisaalta etikkettiin on saatu mahtumaan asianmukaiset varoitukset ja muuta hyödyllistä informaatiota mutta saumakohtaan voisi jättää pienen liuskan josta nesteen pinta näkyisi. PVliquid nesteitä on tarjolla PG ja VG pohjaisina ja vahvuuksia on kuusi, 0mg, 11mg, 14mg, 18mg, 24mg ja 36mg. Makuvaihtoehtoja on hieman vajaa kolmekymmentä. Millilitrahinta nesteellä on 15ml pullossa 0.72€ joka on euroopan hintatasollakin kalliimmasta päästä. Isommissa pulloissa hinta tippuu hieman (30ml = 0.69€/ml, 50ml = 0.64€/ml)

Olen e-Cigs.co.uk:n PVliquid nesteitä testannut ennenkin mutta tämä oli vielä kun aloittelin höyryttelyä ja nesteet olivat nikotiinittomia. Aiemmin testaamani maut olivat ihan hyviä mutta ei mitään erikoista edes Dekangin "perustavaraan" verrattuna. Ilmeisesti alunperin Puresmokerin reseptillä valmistettu Riskee Yuice on ainakin kuvauksen perusteella RY4:n tapainen makea tupakka e-neste:

A sweet and slightly nutty tobacco like flavour and a great all day vape!

Dekangin RY4:ään verrattuna Riskee Yuice on vähemmän makea ja siinä on outo metallinen, lääkeainemainen sivumaku. Tupakan makua en pysty erottamaan oikeastaan ollenkaan enkä oikein osaa makua tämän paremmin muutenkaan kuvailla. Aika iso pettymys kuitenkin odotuksiin nähden.

Huom. Alkuperöinen ostopaikka eli eCigs.co.uk on muuttanut nimensä arvostelun kirjoittamisen jälkeen. Arvostelun nestettä saa siis nykyään Liberron nettikaupasta.

Arvosana: 6 / 10