Champagne

Valmistaja: Yunnan Dekang Biotechnology
Kotisivu: http://www.yndekang.com/
Hinta ostohetkellä: 3.30€ (5ml)
Ostopaikka: Kauppa on lopettanut. Katso vaihtoehtoiset ostopaikat sähkötupakka-kaupat sivulta.
Nikotiinipitoisuus: 14mg
PG / VG: PG
Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

Oikeasta Samppanjasta en ole oikeastaan koskaan pitänyt joten odotukset eivät kauhean koerkealla olleet tätä kokeillessa. Ensimmäisenä pullon eteensä saadessaan on pakko huomata kuinka voimakkaan väristä se on. Neste on nimittäin todella kirkkaan punaista, vähän samaan tapaan kuin saman valmistajan Red Bull e-neste. Yhtäläisyydet kyseisen nesteen kanssa eivät lopu tähän vaan myös tuoksut muistuttavat toisiaan. Champagne neste tuoksuu energiajuoman ja jonkin marjamehun sekoitukselta.

Maustakaan on vaikea löytää mitään erilaista Red Bull nesteeseen verrattuna. Samppanja neste ei ole niin makeaa ja siinä ei ole niin selkeästi Red Bull nesteen karkki/purkkamaisuutta mutta muuten maut ovat hyvin samankaltaisia. Uskoisin että ainakin pohjana on käytetty suurimmaksi osaksi samoja makuaineita. Höyry maistuu siis happaman marjamehun, energiajuoman ja karkkipurkan tai rypäle-esanssin yhdistelmältä. Itse en siis ainakaan keksisi että tämän pitäisi maistua Sampanjalta ja korkeintaan tätä voisi verrata johonkin alkoholittomaan "lastensamppanjaan". Kuten Coffee e-nesteessäkin, tässä on parasta suuhun jäävä jälkimaku joka alkaa jo hieman muistuttaa oikeaa Sampanjaa. En voi tämänkään mausta sanoa että se olisi pahaa mutta se ei vain vastaa sitä mitä etiketissä lukee. Alkaa tuntua siltä että mitä erikoisempia makuja Dekang koittaa luoda sitä enemmän metsään mennään. Varsinkin Dekangin tupakka e-nesteistä ja muista perusmauista pidän paljonkin mutta viime aikoina on tullut kokeiltua monia tämänkaltaisia nesteitä joilla ei ole juuri mitään tekemistä nesteen nimen kanssa.

Kurkutuntuma on 14mg nesteellekin voimakas ja höyryntuotto on keskitasoa joten näiltä osin ei valittamista.

Huom. Ostopaikka eli ECIS on lopettanut arvostelun kirjoittamisen jälkeen. Samaa nestettä kuitenkin saa Dekangin e-nesteitä myyvistä nettikaupoista.

Arvosana: 6 / 10