Sivu 1 / 10 12345 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 197

Aihe: Perheellisten ketju

 1. #1
  Höyrykone Barole's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Kauhava
  Viestit
  5,059

  Perheet ja läheiset

  Noin, en löytäny vastaavaa ketjua niin arvelin perustaa sellaisen. Mimmosia perhekokonaisuuksia porukalta löytyy, ja miten suhtautuvat höyryttelyyn?

  Täällä olis reilu 1v poikalapsi, morsian ja sitten vielä 8-vuotias saksanpaimenkoiravanhus. Morsian tuossa ite ajoi mut höyryttelemään, kun tarpeeksi pitkään kirosin miten haluan lopettaa tupakanpolton. Ensin ajoi parvekkeelle, kun haju oli kuulemma niin kammottava (paraskin puhumaan, tupakkia polttaa..) mutta sittemmin oon soluttautunu takaisin sisätiloihin, lähinnä toimistoon joka on toistaiseksi meikäläisen valtakuntaa.

  Silloin tällöin tulee höyryttyä muuallakin, mutta harvemmin, kun en kaikesta huolimatta halua altistaa poikaa edes höyrylle, vaikkei mokoman pitäisi niin vaarallista olla. Ja pitäähän se ottaa huomioon vahvemman tuoksuisten nesteiden hajuhaitatkin, eivät ne kaikki miellyttävälle tuoksu kaikkien mielestä.

  Emännän asenne höyryttelyyn on muuttunut, niinkuin naisten (sori!) mielipide usein muutenkin ajan kanssa, ja on kovasti tullut moitetta rahanmenosta, ja naputusta siitä että mitä sitä nyt taas piti tilata. Yleensä saan "keskustelun" päättymään toteamalla ettei terveydelle voi laittaa hintaa, ja jos tämä pitää mut poissa analoogisten parista, niin saa luvan kelvata. Ja siihen on aina hyvä vedota, että emännälle oon hankkinu aikojen saatossa useamman sadan euron edestä kuntoiluun liittyviä vermeitä, jotka on sittemmin jääny lojumaan käyttämättöminä. Höyryttelyyn mennyt raha ei ole vielä kutitellut noiden laitteiden ja vermeiden hintoja, ihan, ja sen lisäksi kaikki on käytössä ihan Egosta ja bogesta EA Modiin ja Severukseen. Lamboa ja Somniumia unohtamatta.

  Nyt kun EU taas puuhaa selkämme takana erinäisiä turhanaikaisia paskasäädöksiä, alkoi emäntä taas puhelemaan miten voisin lopettaa höyryttelynkin kokonaan. Siihen on vastaus ollut toistaiseksi tiukka EI. Katotaan sitten, kun saa niksat tiputettua alle 12mg:n, tai vaikka pois kokonaan.. Näin lähintä perhettä (=morsian) lukuunottamatta lähipiiri on ollut todella kannustavaa, ja kyselyäkin on tullut että mistä ja mitä. Ja muutamat tuumanneet että "kyllä mä vielä joskus sen sähkötupakin ostan." Kun näkis..

  Näin meillä. Nyt jouluksi meikäläisen vanhemmille valmiiseen pöytään, vähän hermolepoa kun on pojalle useampikin halukas hoitaja. Mites teillä?

  Ja jos en vaan löytänyt vastaavaa ketjua, mutta sellainen on, niin tuomitkaa kovimman mukaan.
  Viimeksi muokannut Barole; 20.03.13 kello 16:09.
  Do or do not, there is no Barole.   
   
 2. #2
  HöyryGuru defuncta's Avatar

  Liittynyt
  10/2012
  Sijainti
  HKI
  Viestit
  3,726

  Vs: Perheellisten ketju

  Täällä ollaan itseasiassa hieman toisenlaisilla kantimilla; kessuttelun lopetin esikoisen raskauden selvittyä pienellä viiveellä, kun olin luvannut itselleni että "niin kauan voin omaa kroppaani tuhota kuin haluan, mutta lastani en altista tupakille". Emäntä on ollut alusta asti kannustava ja itseasiassa ostanutkin EAModin mulle "aikaiseksi joululahjaksi". Nythän tuota höyrykalustoa on alkanut kertyä ihan kiitettävästi, ja ainoa hermostuksen aihe vaimolle tuntuu olevan ainaisesti sekasotkun vallassa oleva työpöytäni. Siihen hän teki pikaratkaisuksi puulaatikkoon asetetulla vaahtomuovipalalla, johon saa upotettua puteleita ja modeja pystyyn. Ei se silti kauaa auttanut, edelleen on modit, atot ynnä setuppivermeet ympäri pöytää

  Muksun ollessa huoneessa vältän höyryttelyä, ja eritoten sylissä ollessa en koskaan höyryttele. Haittoja tuskin on eritoten passiivisessa muodossa, mutta vielä kun ei olla varmoja niin eipä se minulta pois ole jos hetken pidän taukoa. Niksat on kuitenkin laskettu 8-12mg tasolle niin ei enää voi puhua väkevästä nikotiinikoukusta.

  Eipä tuo eukko pahemmin tosiaan valittele, joskus toppuuttelee pahimpia hankintoja kyselemällä "onko tuo nyt ihan välttämätön...?" jolloin itsekin tulee miettineeksi onko se sittenkään hyvä idea Tulevasta Provarista hän kuitenkin iloitsi melkein yhtä paljon kuin minäkin, kun ymmärtää näitten vekottimien päälle aika hyvin vaikkei tupakan lopettamiseen tarvinnut mitään höyryvermeitä.
  Videot ja arvostelut: Defuncta Vaping

   
   
 3. #3
  Höyrykone Barole's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Kauhava
  Viestit
  5,059

  Vs: Perheellisten ketju

  Lainaus Alkuperäinen postaaja defuncta Näytä viesti
  Täällä ollaan itseasiassa hieman toisenlaisilla kantimilla; kessuttelun lopetin esikoisen raskauden selvittyä pienellä viiveellä, kun olin luvannut itselleni että "niin kauan voin omaa kroppaani tuhota kuin haluan, mutta lastani en altista tupakille".
  Samaa yritin ite vuosi sitten, mutta kuinka ollakaan, lakko päätty n. 13 tuntia alkamisestaan kun emäntä ei kestäny mun oikuttelua ja kilahtelua, eikä silloinen E-Health Cigarette riittänyt mihinkään. Siinä mentiin melkein vuosi sitten niin että poltin partsilla, ja pysyttelin hajuraon päässä pojasta sen jälkeen, mutta nyt kun ei enää oo turta tupakankärylle, tietää että sekin oli turhaa, koko olohuone haisee röökille kun emäntä joskus käy parvekkeella käryämässä.

  Harmittaa kun ei suostu edes maistamaan näitä liemiä, osan tilailin aikanaan ihan vaan morsiammen makumieltymykset mielessä. Aluksi puhui että voisi siirtyä höyryttelyyn, ja olikin tyytyväinen kun startterissa oli kaksi kokonaista Ego-patukkaa, mutta ei sitten edes suostunut maistamaan. Perusteluna se, että polttaa todella vähän, ja "voi lopettaa kun haluaa." Perskuta.
  Do or do not, there is no Barole.   
   
 4. #4
  HöyryGuru defuncta's Avatar

  Liittynyt
  10/2012
  Sijainti
  HKI
  Viestit
  3,726

  Vs: Perheellisten ketju

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Barole Näytä viesti
  Perusteluna se, että polttaa todella vähän, ja "voi lopettaa kun haluaa." Perskuta.
  Tämä stoori on niin kuultu : Emäntä kyllä maistelee välistä meikältä DIY-makuja ja noita valmismakuja pienet höyryt, mutta on edelleen sillä kannalla että kun kerta raskaana ollessa pääsi kessusta eroon, niin ei tartte edes höyryttimiä. Asenne-emäntä, mutta niinhän tuo onkin.
  Videot ja arvostelut: Defuncta Vaping

   
   
 5. #5
  Höyrykone Barole's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Kauhava
  Viestit
  5,059

  Vs: Perheellisten ketju

  Lainaus Alkuperäinen postaaja defuncta Näytä viesti
  Tämä stoori on niin kuultu :
  On, eikä aina niin miellyttävis yhteyksis. Aikanaan vähän kurjemmas elämäntilantees viljelin tuota iteki, ja turhanki monet tutut on viinan kans läträtessään hokenu mokomaa, muttaniin. Kukin tyylillään, jatkan tiivistä propagandaa ja hellää painostusta niin pitkään että tuottaa tulosta. Varmaanki maailman tappiin asti siis...
  Do or do not, there is no Barole.   
   
 6. #6
  Höyrykone

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Rollo
  Viestit
  1,383

  Vs: Perheellisten ketju

  Täältä löytyy 4v tyttölapsi ja vaimo, röyhyttelen menemään joka paikassa mut pidän taukoa ku mukula sylissä. Rouvakin höyrys 3kk ja sairastu tosi pahaan ja sitkeään korvatulehdukseen jonka seurauksena lopetti höyryämisen ja vaihto analogiseen. Liekkö höyryllä vaikutusta tuohon tautiin, sen koomin ei ole höyry noussu rouvalla mut muistutan vähintään joka toinen päivä suukottelun yhteydessä siitä tuhkakuppimausta niin eiköhän sitä pikkuhiljaa saaha toi rouvakin höyrylle taas.

  Pikkuneiti ei merkeistä ymmärrä mut jos näkyy höyryäjiä muita niin hihkasee aina et "kato isi tuollakin on vapo"
  Ego-T -> 5V Box -> VVbox -> PoorVari -> PTNBoost -> minilava 2.1t -> okr-t ->dna12 -> eVic -> EA Mod -> PROVARI -> EA mod -> laitteita laitteita -> DNA30 x 3


  - EMMÄ MITÄÄ OO SÄÄSTÄNY -

   
   
 7. #7
  Höyrykone Ignorant's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Mikkeli
  Viestit
  1,238

  Vs: Perheellisten ketju

  9 ja 4 vuotiaat tenavat täällä. Vaimo esikoisen raskauden aikana lopetti röökaamisen, mutta repsahti hetkeksi muksun syntymän jälkeen. Lopetti kokonaan kun todettiin astma.
  Ite polttelin vierellä tupakkia viime heinäkuuhun asti kunnes fb:ssä tuttu sähköröökiä mainosti ja vaimo siitä mulle mainitsi. Puffilta ego-startteria ja nesteitä ulkomailta.
  Sillä tiellä ollaan edelleen.
  Nykyään ihmettelen miten tuo on jaksanut haistella mua kaikki nämä vuodet, kun tuo analoginen haisee niin pahalle

  Keittiössä ja vessassa tulee höyryteltyä jos muksut on kotona tai hereillä. Hyvä ilmanvaihto niin hajutkaan ei kauaa leiju ilmassa.
  | DIY Box mods | #008 Diablo | Igo-L | RSST | EVOD |


   
   
 8. #8
  Höyrykone Barole's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Kauhava
  Viestit
  5,059

  Vs: Perheellisten ketju

  Jeps, eipä ne hajut täälläkään niin kauaa ilmassa pysy, vaikka piti olla paikkakunnan "tiivein" taloyhtiö, niin järkyttävä veto käy. Mutta pannu täs merkille ku muutamana iltana vapottelin olkkaris niin pojan "virkayskä" paheni. En tiiä oliko sattumaa, mutta toistaseksi en vapottele samas tilas muksun kans, korkeintaan pahimpaan hätään. Nikotiiniriippuvuus kun vaivaa vieläki, ja morsiammellaki on yllättävän herkkä ja ronkeli nenä. Kehtaa edes siitä tuhkakuppiefektistä muistuttaa, ku ite polttelin samaan aikaan kun oli raskaana... Tuloo noottia suhteellisen nopsaa jos sille tielle lähen.
  Do or do not, there is no Barole.   
   
 9. #9
  Höyrykonkari kotikemisti's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  ylöjärvi
  Viestit
  141

  Vs: Perheellisten ketju

  no joo .. meillä 7v tyttö, 14v poika... ja emäntä joka aloitti ensin höyryään ja nyt analogisia 'vain 1 päivässä :'( itku ku piti opettaa pahoille tavoille... mutta näillä mennään . sanoin tässä taannoin että on semmonen vapefest emmä viitti mennä ja vaimo siihen, sinähän lähet ku tykkäät tosta touhusta.

  tyttö sanoo että isi toi on myrkkyä ja jotkut nesteet kieltää sisällä ja poika on tyytyväinen että isi yrittää oikeesti päästä eroon analogisesta ja lupas joulun jälkeen tehdä mulle moditelineen puu-kässyissä O0 .


  ei hän koskaan kuole ja Guevara elää edelleen esimerkkinä ja innoituksena kaikille niille, jotka taistelevat oikeudenmukaisemman maailman puolesta!!!

   
   
 10. #10
  Höyrykone Ignorant's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Mikkeli
  Viestit
  1,238

  Vs: Perheellisten ketju

  Koitan välttää vapottelua samassa huoneessa tenavien kanssa mutta välillä pöllähtävät paikalle suoraan pilveen.
  Pikkumies ihmettelee renkaita ja vanhin lähinnä mutisee hajusta.

  | DIY Box mods | #008 Diablo | Igo-L | RSST | EVOD |


   
   
 11. #11
  Höyrypää MPKO's Avatar

  Liittynyt
  09/2012
  Sijainti
  Etelä-Suomi
  Viestit
  648

  Re: Perheellisten ketju

  Tytär 4v ja poika 2v. En polttanut heidän nähden enkä höyryttele.
  [url=http://www.e-savuke.com/laskuri/][/url

   
   
 12. #12
  Höyrypää

  Liittynyt
  04/2012
  Sijainti
  Ylivieska
  Viestit
  431

  Vs: Perheellisten ketju

  Poika vähän vajaa 3 tytär 5kk ja vaimo. Höyryttely tapahtuu ulkotiloissa. ei ole edes tullu mieleen höyrytä sisätiloissa jos lapset on paikalla ja ainahan ne on Vaimo polttaa röökiä ihan jonkun verran. Nyt se on kuitenkin pikkuhiljaa alkanu jo ääneen miettimään että jos kokeilis nikotiininesteellä jos edes vähän vähenis röökin poltto.

  Täällä kans lähdetään jouluksi kylään ja huilaan ku on muitakin hoitajia lapselle mummilassa.
  Elämä ei ole aina vain vanhoja autoja. Se on joskus myös vanhoja moottoripyöriä.

   
   
 13. #13
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Lahti
  Viestit
  309

  Vs: Perheellisten ketju

  Emännällä entisestä liitosta 6v. poika ja 10v. tyttö, vajaa 6 viikkoa sitten syntyi meidän tyttö. Sisällä höyryttelen, mutta en sillon jos lapset on ihan lähellä/samassa huoneessa. Varsinkin vauvan kanssa on ollu varovainen eikä lähellä tuu höyryteltyä.

   
   
 14. #14
  Höyrykone pki's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  2,097

  Vs: Perheellisten ketju

  Ei liity mitenkään topikkiin, mutta oli pakko tulla heittämään tämä kuva.. kun tapatalkilla viestejä selatessani preview ilmeisesti näytti apukuskin viestin alusta pätkän..  Kiitos ja anteeksi

  DSE 901, eGo Type B, eGo Twist, Vision Spinner, Buzz Pro, Provari v2, Bolt (tele), PAPS Piccolo V1 & V3,
  EAmod, Lavatube Robust, PiColibri Tepuis, Atmomixani Nemesis + FT klooni Nemesis, Ambassadeur

   
   
 15. #15
  Höyrypää

  Liittynyt
  04/2012
  Sijainti
  Ylivieska
  Viestit
  431

  Vs: Perheellisten ketju

  Lainaus Alkuperäinen postaaja pki Näytä viesti
  Ei liity mitenkään topikkiin, mutta oli pakko tulla heittämään tämä kuva.. kun tapatalkilla viestejä selatessani preview ilmeisesti näytti apukuskin viestin alusta pätkän..  Kiitos ja anteeksi
  Totta se on. Onneksi isi ja äiti tietää että poika ei ole ihan terve
  Elämä ei ole aina vain vanhoja autoja. Se on joskus myös vanhoja moottoripyöriä.

   
   
 16. #16
  Höyrypää MikaMM's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Jyväskylä
  Viestit
  874

  Vs: Perheellisten ketju

  Meikäläisellä kolme tytärtä iältään 13, 5 ja 5, sekä kaksi koiraa. Viraton uros 5½v ja narttu 3½v. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, sillä nuo kaksoset ovat perineet meikäläisen sähläämisen. Niin ja onhan tuo emäntäkin, vaikka kovasti olenkin yrittänyt sitä saada potkimaan meikäläistä pihalle... :-[

  Tupakkaa ei juurikan tullut poltettua kotosalla, vaikka aski päivässä menikin. Illassa saattoi mennä 1-2 ja nekin yleensän lasten nukkumaan menon jälkeen. Höyryteltyä tuleekin hieman enemmän ja pihalle meikäläinen on kiltisti ohjattu.
  Emäntä ei ole koskaan aktiivisesti poltta. Joskus ehkä tupakan pari, kun on viihteellä.

   
   
 17. #17
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Lahti
  Viestit
  309

  Vs: Perheellisten ketju

  Lisäys vielä: Onhan meillä viel kissa ja rotta Eikä oo rotasta tullu ees ateriaa vuoden aikana..

   
   
 18. #18
  Höyrypää Juhani's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Juankoski
  Viestit
  842

  Vs: Perheellisten ketju

  Jep, Punainen talo maalla, kaksi lasta, kaksi kissaa, koira ja farkku volvo Poika täyttää helmikuussa neljä, tytär täytti kaksi joulukuussa. Joutuvat raukat peräkkäisille luokille koulussa Kissat on senioreja ja koira juniori eli meteliä ja touhua riittää varsinkin meidän lapset on ihan järjettömän energisiä ja vilkkaita sekä koira on iso ja paljon liikuntaa tarvitseva, noh kissat sitten vastapainoksi makailevat uunin päällä melkein 24/7...

  Kun lapset on ihan lähellä niin en höyryttele, mutta sisätiloissa mennään. Vaimo lopetti röökin vetämisen ekan raskauden alettua ilman mitään korvaavaa, minä siirryin höyryttelyyn syksyllä kun lupasin lopettaa röökin polton kun täytän 30, oli erittäin hyvä päätös Rehellisyyden nimissä on sanottava että pikkusikareita polttelen pari-kolme silloin kun otan alkoholia...

   
   
 19. #19
  Höyrykonkari HK's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Vihti
  Viestit
  108

  Vs: Perheellisten ketju

  Täällä löytyy 7v poika ja 5v tyttö, 2 lapinkoiraa ja kissa. Sisätiloissa mennään "stealthina" ettei lapset ainakaan kauheesti vieressä ihmettelis höyryjä... ulkona ei oikeestaan tuu höyryttyä ollenkaan (ainakaan näin talvella ja kesästä ei vielä oo kokemusta höyryn kanssa). Poika kyllä ois noista laitteista välillä vähän liiankin kiinnostunut ja aina valmis tohoa käyttämään =). Rouva täällä vielä toistaseks polttaa analoogisia vaikka sillä kyllä käsilaukussa 1 tai 2 höyrytintä aina kulkeekin, mutta eiköhän se vielä painostamalla jossain vaiheessa lopu. ??? :

   
   
 20. #20
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  07/2012
  Viestit
  91

  Vs: Perheellisten ketju

  Meillä uusperhe (uusioperhe, mikä v...u se lieneekään...)...minä, 6v. tyttäreni ja tuo mies, lisänä koira, 7 kissaa (4 sijaiskodissa toistaiseksi) ja hevonen. Puoliskon kanssa (Existance) lopetettiin samaan aikaa analooginen tupakka, höyryten menty tässä yli vuos. Sisällä joo, yritän välttää tyttären seurassa höyryttelyä. Mietin tuossa muiden juttuja lukiessa, että jos olis vauva niin en varmaan hyväksyis samassa tilassa höyryttelyäkään..hmm..
  Minä olen katkera kusipää, kuka teki musta tällaisen?

   
   
Sivu 1 / 10 12345 ... ViimeinenViimeinen
Keskustelu Sähkötupakka (e-Savuke) yleisesti

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •