Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Chi_You mod by Mojo

 1. #1
  Höyrykone

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Launonen
  Viestit
  1,332

  Chi_You mod by Mojo

  [glow=red,2,300]Chi_You[/glow] mod. Tämä ihan oli rakkautta ensi silmäyksellä. Kun ensimmäiset kuvat näin tästä modista, niin nimi oli saman tien laitettava listaan. Hinta oli 175 USD sisältäen postit jota en pidä pahana. Mukana siis tuli jatkoputket 18500 ja 18650 akuille. Perus putkeen siis menee 18350 akku. Varaosia mukana tuli jousi, + kontakti ja O-rengas imuvastusrenkulaan. Erikoisuutena voisi mainita juuri tuon imuvastuksen säädön. Tosin tuota ominaisuutta en ole päässyt testaamaan, kun ei ole mitään sellaista atoa mikä ottaisi ilman 510 liittimen kautta. Mutta en näe syytä miksi ei toimisi. Samaan tapaan se on toteutettu kuin esim. GGTS:ssä. Täysin turha tuo rengas ei silti ole, vaan se antaa mukavan tartuntakohdan peukalolle ja etusormelle modia käytettäessä.  Itsellä ei sinänsä ollut mitään odotuksia tältä. Ostin ihan vain ulkonäön perusteella. Mutta eipä tuo kyllä pettymystä tuottanut. Kontaktipinnat on messinkiä ja hyvinhän tuo iskee. Mitään mittauksia en ole suorittanut, mutta on Jalippon kanssa ollut puhetta, että hän ne jossain vaiheessa suorittaisi.  Yläcapissä on varmasti yksi parhaista ominaisuuksista tässä modissa. Ja ne on nuo kaksi messinki ruuvia. Leveämmästä niistä säätyy 510 liittimen keskinapa ja kapeammasta säädetään sopiva pituus kullekin akulle. Aivan helvetin näppärä! Atoa vaihtaessa vain ruuvaa ruuvin auki sormin ja sitten kiristää kunnes stoppaa. Sitten vaan akku putkeen ja säätää toisella ruuvilla, niin ettei hölsky ja tai tule rakoja. Kuulostaa ehkä hankalalta, mutta sitä se ei ole. Ja varmasti parempi jännitteen kannalta kuin jousi.

  Pohjanappista löytyy pientä moitetta. Nimittäin kun sitä painaa, niin tuntee sormessa sorvauksesta jääneet uurteet. Mitään hirveää pykimistä ei sinänsä ole, mutta liike ei ole aivan smooth. Tuonkin varmasti pienellä hiekkapaperin näyttämisellä saisi varmasti pois. Ja siis yhtään miss fireä ei ole tullut. Lukitusrengas on mukava, vaikkakaan ei niin hyvä kuin Diablossa. Siinä on kaksi syvennystä jotka antaa mukavasti pitoa sitä ruuvatessa. Napin palautumisen hoitaa jousi ja se on juuri sopiva. Tuntuu hyvältä ja keveältä sormessa, mutta kuitenkin riittävän vahva kantamaan putken sekä aton tulittamatta jos lukko unohtuu auki.

  En ole missään modissa nähnyt näin tarkkaa kaiverrusta kuin tässä! Avain uskomattoman makeat kuvat/symbolit ympäröi modia. Tässäkin on kyllä tuo turha sarjanumero, mutta myös versio pohjanapissa. Pohjanapin pohja on kiillotettu hienosti, mutta todella herkkä naarmuille (kuten kuvasta näkee). Muuten putken pinta on hmmm ei ihan matta, mutta ei kiiltävä. Vaan jonkin sellainen samettinen kiilto, todella silmää miellyttävä ja onnistunut valinta.  Lyhyin markkinoilla oleva putki tämä ei ole, mutta ei varmasti myöskään pisin. Ja paremman ulkonäön olisi saanut kokonaan erillisillä putkilla. Mutta ei sitä kyllä rumaksikaan voi sanoa vaikka jonkin jatkopalan siihen kiinnittäisi. Itsellä 18500 mode on ollut yllättäen se suosituin ja tuolloin on juuri sen kokoinen, että modi katoaa käteni sisään.

  Kuvissa Vamo 18350 modessa ja iHybrid 18650 modessa.  Kaverini (täällä nimimerkillä Bole) totesi tämän nähdessään, että on tainnut modin tekijä olla jonkin sortin perfektionisti. Ja tämä kuvaakin modia mielestäni hyvin. Kierteet ovat viimeistellyt ja rullaavat hyvin. Ei nyt Super T:n tasoa mutta hyvät ovat. Myöskään lukitusrenkaan kierteitä ei näy ja mielestäni varsin sopusuhtainen kokonaisuus. Siitä onko tämä nyt Caravelan kaataja, tuskin. Mutta erittäin hyvä putki kuitenkin. Ja varsinkin jos et halua Caravelaa joka löytyy joka jätkältä / tytöltä ja vieläpä monena eri kappaleena, niin varsin hyvä vaihtoehto. Ja tästä on tulossa myös messinki versio sekä ilmeisesti voi tilata sekasikiönkin.

  Tämä modi on jossain vaiheessa tulossa myyntiin tuonne http://www.vaperev.com. Ei siis löydy vielä, eikä ole tarkempaa tietoa koska. Mojo työstää tällähetkellä messinki versioita jotka valmistuu n. 4 viikon jälkeen. Ja luultavasti sen jälkeen rupeaa täyttämään kaupan hyllyä. Ei siis mitään varmaa vaan ihan arvailen.
  Ööööö missä mä oon...

   
   
 2. #2
  Höyrykone

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Launonen
  Viestit
  1,332

  Vs: Chi_You mod by Mojo

  Unohtoi mainita noista putkista. Putket on siis sorvattu painoa säästäen. Putki on päistä 1,7mm paksu kun taas keskeltä 2,3mm. Näin on siis saatu seinämävahvuus pienemmäksi ja rakenne kevyemäksi. Ja tällä systeemillä akut ei kuitenkaan kolise putkessa. En ole moista muissa modeissa huomannut. Mielestäni aika mielenkiintoinen ja toimiva ratkaisu. Kuvan nuoli osoittaa tuon paksun kohdan.

  Ööööö missä mä oon...

   
   
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •