Tulokset 1 - 11 / 11

Aihe: 510-T

 1. #1

  510-T

  510-T

  Valmistaja: Joyetech
  Malli: 510-T Starterkit
  Kytkimen tyyppi: Manuaali
  Max. imaisu / Jäähtymisaika: Ei cutoff aikaa
  Akkujen kapasiteetti: 180mAh
  Pakkauksen sisältö: 2x atomizer, 2x akku, 1x seinälaturi, 5x tank cartridge, 1x käyttöohje
  Takuu: Atomizerit kaksi kuukautta, akut kuusi kuukautta.
  Yhteensopivia malleja: 510 osittain

  Arvostelu

  Höyryn määrä: 8 / 10
  Kurkkutuntuma: 8 / 10
  Akkukesto: 6 / 10
  Ulkonäkö: 9 / 10
  Patruuna: 7 / 10
  Hinta/laatu: 8 / 10

  Kokonaisarvosana: 8 / 10


  Eli testissä tällä kertaa Joyetchin uutukainen 510-T joka on siis eGo-T mallista tehty tankkimallista cartridgea hyväksi käyttävä pikkuveli. Malli on siis rakennettu klassisen 510 mallin pohjalle. En ole itse 510 mallia hetkeen enää käyttänyt joten vertailen tuotetta lähinnä eGo ja eGo-T malleihin.

  Ensimmäisenä voisi tarttua makuihin ja kurkkutuntumaan ja höyryntuottoon. Maut tulevat atomizerista mielestäni paremmin esille kuin esimerkiksi eGo-T mallista. 510 atomizeriin verrattaessa maut ovat mielestäni paremmat tosin uskoisin mielipiteeni johtuvan lähinnä siitä että palavan vanun makua ei esiinny lainkaan. Kurkkutuntuma on hieman normaalia 510 mallia heiveröisempi mutta ei todellakaan huono. Tässä välissä mainittakoon että testailen laitetta 6mg nesteillä. Höyryntuotto on mielestäni kohdallaan mutta kuitenkin vähäisempää kuin iskussa olevalla eGo-T mallilla.

  Akkukestosta voi sanoa sen verran että eGo:n 650/900/1000 mAh akkuihin tottuneena todella heiveröinen. Eli toisinsanoen normaali 510 mallin akku joka ei omassa jatkuvassa höyryttelyssä riitä alkuunkaan. Mutta tämähän on täysin loogista.

  Laitteen ulkonäkö on klassisen tyylikäs 510. Itse en ole tosiaan 510 mallia käyttänyt hetkeen ja olen tottunut isompaan patukkaan mutta tämä pistää kyllä miettimään mallin käyttöä uudelleen. On paljon tilanteita joissa pienikokoinen tyylikäs laite ei tuottaisi epämiellyttävää huomiota mitä eGo mallin akuilla varustetut pötkylät saavat välillä aikaan. Ehkä seuraavaksi kokeilenkin tämän mallin käyttämistä PCC kanssa ja katson josko tästä saisi pitkäaikaisemman kumppanin.

  Hankintapaikkaa ja hintaa en merkinnyt koska tavara on omasta varastostani joten olisi mennyt turhan mainonnan puolelle. Yhden päivän höyryttelyn perusteella myöskään laitteen kestävyydestä ja huoltovapaudesta on turha puhua. Yritän muistaa tehdä followup tyyppisen jatkon tähän kunhan olen käyttänyt laitetta ensin riittävän kauan. Pikaisesti tutkittuna kuitenkin varteenotettava starter kit varsinkin jos höyryttelyä ei tule harrastettua ketjussa kuten allekirjoittanut.

   
   
 2. #2

  Vs: 510-T

  Tilasin 7.7.2011 Heaven Gifts:stä tilatun Joye 510-T starter kits -paketin, joka tuli 12.7.2011 (http://www.heaven-gifts.com/product-329.html), ja pääsin testaamaan savuketta seuraavana päivänä, 13.7.2011, ECigWizard:sta tulleella RY4 e-nesteellä (http://www.ecigwizard.com/shop/stand...ds/39-ry4.html).

  Ensimmäiset imut tuntuivat hieman oudolta tupakkaan tottuneelta, mutta iltaa kohden aloin tottumaan maun pieneen erilaisuuteen. Maku oli onnistuneen lähellä punamerkkisen tupakan makua. Savuke on mukavan "kynän" kokoinen, vaikkakin painoa on enemmän kuin normaalilla tupakalla. Tippui muutaman kerran maahan, kun yritti pitää pelkästään huulillaan savuketta vapauttaen toisenkin käden työhön. Käyttö vaatii hieman totuttelua, mutta olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Lämpenemistä esiintyy hieman atomisoijan kohdilla, mutta se onkin täysin luonollista ottaen tilanteen huomioon. Akun kesto on hieman lyhyt, mutta sähköä saa nykyään miltein joka paikasta, joten lataaminen onnistuu helposti. Olen erittäin iloinen tästä kokemuksesta ja kirjoitan lisää kokemuksistani jonkin ajan kuluttua. Mielestäni erittäin hyvä aloituspaketti ensikertalaiselle.

   
   
 3. #3

  Vs: 510-T

  Itsekkin pääsin kokeilemaan nyt tuota 510-T mallin alkuperäistä akkua. Kyseessä on siis tuo iobukin arvostelema 180mAh manuaalisella kytkimellä varustettu malli.
  Saamassani starterkit paketissa on 2 kplt manuaalisia akkuja, 1kpl verkkovirralla toimivia latureita (ei usb), tyhjiä 0.5ml tankkeja sekä hieno mutta hieman epäkäytännöllinen (liian pieni/tiukka) kaulapussukka.Ensimmäisenä huomaa sen, että yhdessä 510-t atomisoijan ja 0.5ml tankin kanssa, tämä on varsin kompakti ja kevyt yhdistelmä. Mielestäni hyvin lähellä oikeaa tupakkaa kooltaan. Ehkäpä valkoisena ja automaatti-akulla tämä voisi toimia hyvin aloittelijalla tai miksei myös kokeneemmillakin jotka etsivät kevyttä mallia.Tulee kokonsa puolesta hieman mieleen wanha kunnon 901-malli.

  Käyttämässäni mustassa mallissa on sininen ledi ja musta kuminen nappi kytkimenä. Ulkokuori on hieman muovinen verrattuna esimerkiksi EGO tai KR808-akkuihin, joten mielestäni tämä ei ole ehkä ihan niin tyylikäs kuin EGO mutta menettelee. Valitettavasti akku on tosiaan vain 180mAh:ta joten kesto on aika heikkoa. Keskimäärin olen kellottanut n. 2x0.5ml tankillista yhdellä latauksella.
  510-T atomisoija sen sijaan on noussut suosikikseni ja käytänkin sitä nykyisin EGO akkuni kanssa EGO-T atomisoijan sijaan. Suurin syy on lähinnä se, että 510-t atomisoija ei ole vuotanut minulla vielä kertaakaan kun taas EGO-T atomisoijien kanssa on ollut jatkuvasti ongelmia vuotojen kanssa. Myös maku on mielestäni parempi kuin EGO-T atomisoijassa.

  Eli summa summarum: Kevyt ja toimivaksi todettu sähkösavuke-malli.
  Sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekkin käyttäjille.


  Joye 510-T 180mAh-manuaalilla ja 0.5ml tankilla


  510-T 180mAh-manuaali vs 1000mAh EGO akku jossa 510-t atomisoija piilossa EGO-hatun alla (Cover cone). Päältä pilkottaa 0.5ml tankki

   
   
 4. #4
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  07/2011
  Viestit
  4

  Vs: 510-T

  Ei mitään vuoto ongelmia ja jotenkin tuntuu että savun tuotto on tasaisempaa kuin ego-t mallissa joka vuoti kuin pistetty sika. Suosittelen varsinkin egon akun kanssa kaikille.

  Niin joo meinasin unohtaa että hommasin niitä xl tankkeja joihin menee se 0.7ml nestettä ja ei suoraan sanottuna tunnu hirveän suurelta erolta egon normi A mallin tankkeihin.

   
   
 5. #5

  Vs: 510-T

  Juuri pakasta vedetty 510-T. Vuotaa koko tankin taskussa pidettäessä. Pitääpä kokeilla toisella tankilla jos homma muuttuisi..
  Laitteet: Megalodon, IPro.

  Nesteet: USA Mix, Luxury Blend

   
   
 6. #6
  Höyrypää TrippyG's Avatar

  Liittynyt
  08/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  928

  Vs: 510-T

  eGo akku + 510-t atomisaattori = parhautta

   
   
 7. #7

  Vs: 510-T

  Lainaus Alkuperäinen postaaja TrippyG Näytä viesti
  eGo akku + 510-t atomisaattori = parhautta
  Niin tuntuu olevan! Ja tankin vaihdon jälkeen pysyy litkutkin säiliössä..
  Laitteet: Megalodon, IPro.

  Nesteet: USA Mix, Luxury Blend

   
   
 8. #8
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528

  Vs: 510-T

  Tänään se saapui tämäkin paketti! Automaattiakuilla. Älyttömän tasaisesti tuntuu toimivan. Automaattiakutkin äkkiseltään pelitti, itselle niitä kertynyt nyt 4kpl ja kaikki tuntuu pelaavan hienosti. Tosin e-power pääsääntöisesti itsellä käytössä. Puoliskoa yllytellyt noita normi 510:jä käyttämään (ei ole täysillä mukana digikessuhommassa). Ja noihin tankkeihin oli kyllä tyytyväisempi. 510 ato+filtteri savut vaihteli aikalailla, tankeilla meno on huomattavasti varmemman oloista.

  Täytyy vähän jatkaa.. Ny kun tuli piper tank, 510 tankin pisteet nousi entisestään. Piper vaan ei tunnu toimivan lähellekkään samalla tasolla kuin 510 tankki.

   
   
 9. #9
  Höyrypää Lonelyrider's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  784

  Vs: 510-T

  Minun näkemys ja vinkit: http://www.youtube.com/watch?v=l0gGjz0HvC8

   
   
 10. #10
  Höyrypää Stoney's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Kotka
  Viestit
  808

  Vs: 510-T

  Kokeiltu 2 atoa ja 3 xl-tankkia, vuotaa. Oli tarkoitus tulla kyläreissu jne. käyttöön, mutta ei oikein innosta tuon vuotamisen takia. Muuten kelpo setti, antaa tasaisesti hyöryä.
  What do you mean, I ain't kind? Just not your kind -D.Mustaine

   
   
 11. #11
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528

  Vs: 510-T

  Jep itelläkin ollu kotikäytössä, varmaan kuljetuksessa ois hyvä joku kotelo tms. Vuotoa ei ole ollut ikään kotioloissa, mutta kerran taskussa pyöriessä oli vuotanu. Nyt täyttö vielä helpottu, kun bud tankin mukana tuli pikkutötteröt nestepullon päähän, millä 510 tankkikin täyttyy suoraan pikkureiästä.

  Eli matkasetiksi vaatisi varmaa että pitää tankit irti silikonikorkki päässä tai kotelossa tms. Mutta kestäviä pelejä tuntuu muuten olevan, 2kpl suht ok käytetty ja molemmat höyryää aina vaan kuin uutena. Vs esim bud tankit toinen sanoi sopimuksen irti muutaman täytön jälkeen, toinen vielä hyllyssä.

   
   
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •